Délmagyar logó

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 17°C | 31°C Még több cikk.

Várjuk fotóit kedvenc kisállatairól!

Itt a tavasz, fotózza kedvenceit, és küldje be játékunkba! Idén kutyás cikksorozat is kíséri az állatszépségversenyt.
Kölyökkutyánk szépen megnőtt, és virgonc kamaszá vált, felnőtt kutyánk egy fokkal lassúbb lett, de ugyanazzal a beszédes tekintettel néz ránk, kedvenc cicánk körül kölykei játszanak, tengerimalacunk egy kicsit többet alszik – eltelt egy év legutóbbi állatszépségversenyünk óta.

Most itt van új kisállatfotó-beküldési versenyünk, amelyet mától ajánlunk olvasóink figyelmébe. Idén is 4 kategóriában várjuk a fotókat, és a szabályok sem változtak, idén is a Facebook népe dönti el, hogy az adott kategóriában melyik kép a legjobb.

Sweety
Sweety
Szkubi
Szkubi
Liza
Liza

A nyertes fotó készítőjét és kisállatát idén is bemutatjuk portálunkon, és minden kategóriában egy-egy nyereményt is kisorsolunk a 10 legtöbb Facebook lájkot összegyűjtött kép beküldői között. Nyereményként a szegedi Vezér Állatorvosi Központ ajánlott fel egy-egy tízezer forint értékű állateledel-csomagot, amelynek tartalmát a kategória kisállataihoz igazítja.

Meggi
Meggi
Buksi
Buksi
Crocus
Crocus

Itt a tavasz, fotózza kedvenceit, és küldje be játékunkba! Beküldés után mindössze annyit kell tenni, hogy fotójának oldalát elküldi Facebook ismerőseinek, és ezzel lájkokat gyűjt a fotónak.

Marci
Marci
Alíz
Alíz
Maszat
Maszat

Picur
Picur
Teofil
Teofil
Mira
Mira

Idén a fotók versenye mellé cikksorozatot is indítunk, amely a kutyáról, kutyanevelésről, felelős állattartásról szól majd. Április 10. és 21. között minden nap új cikket írunk a kutyatartás témáiról, különleges kutyákról és állatbarátokról.

Petike
Petike
Miczike
Micike
Babuci
Babuci

Ha Önnek a feltöltött képeken kívül története is van kutyájával, macskájával, kisállatával, kérjük, írja meg nekünk, mi megszerkesztjük és közöljük!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Légyszi, kutya, ide gyere! De tényleg, gyere már!

Az Ön kutyájával sem működik? Nem lesz lúzer gazdi többé, ha a természet nyelvén szól a kutyához. A kutya tükröt tart Önnek. Tovább olvasom