Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Játék a Munkácsy kiállítási belépőért: íme 4. nyertes

Szeged – Megjelent a Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítása portálunkon. Egy héten át minden nap páros belépőt nyerhet a múzeum Munkácsy-kiállítására!
Annó - A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítása
Annó játékunk vasárnapi fordulójában arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik szegedi utcában járunk. A helyes megfejtés a Kárász utca volt. A Móra Ferenc Múzeum Aranyecset című kiállítására a páros belépőt ezúttal

Elekes Imre

nyerte. Gratulálunk neki, sms-ben értesítettük. Tiszteletjegyét nevének és mobiltelefonszámának a bemondásával, valamint a visszaigazoló sms bemutatásával a Móra Ferenc Múzeum jegypénztárában veheti át.

Hamarosan jön az ötödik forduló, tartsanak velünk!

Az első játéknapon Medéné Kiss Erika, a másodikon Kokavecz Andrea, a harmadikon Borsi Margit nyert páros belépőt a tárlatra.


Korábban írtuk:

Új, rendszeresen frissülő rovatot indít a Móra Ferenc Múzeum és a Delmagyar.hu portál. Az Annó elnevezésű virtuális kiállítás célja, hogy betekintést nyújtson a múzeum fotógyűjteményének értékeibe, és ezen keresztül Szeged és a Dél-Alföld településeinek múltjába.

A rovatban minden nap új képet jelentet meg a Móra Ferenc Múzeum, a 19. századtól a 20. századi közelmúltig sokféle témában. A régi képek közlésének lehetősége a látogatók előtt is nyitva áll: oldalunkon beküldhetik szkennelt képeiket egykorvolt eseményekről, helyekről, emberekről. A Móra Ferenc Múzeummal együtt reméljük, a napról napra közzétett képek, erősítik majd mindannyiunkban a szeretett városhoz tartozás érzését.

Az Annó képeiből egy hétig tartó játékot indítunk, amelyben minden nap páros belépőt nyerhetnek a Móra Ferenc Múzeum Munkácsy-kiállítására.

Korzó 0.5. A Móra Ferenc Múzeum gyűjteményéből
Korzó 0.5. A Móra Ferenc Múzeum gyűjteményéből


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fenntartott ülőhelyek férfiaknak

Mi kérünk utólag elnézést eleink ma már bántó feliratáért: képek annó. Tovább olvasom