Délmagyar logó

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -1°C | 3°C Még több cikk.

Pajeszok Szőke Tisza Táncversenye

A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében ma pörgünk, forgunk, zsűrizünk és „pajeszozunk": az 1983-as Szőke Tisza Táncversenyen pillantunk körbe. Tartsanak velünk: képek annó.
Az első fotót szemlélve nem a „lelkes közönség" kifejezés jut az eszünkbe… Lehet, hogy a hölgynek nem tetszettek a látottak? A második felvételen szereplő bíró méretes pajeszára, valamint a csúcstechnológiájú pontozó rendszerre is felhívnánk a figyelmet. A Coca-Cola felirat ellenére pedig úgy látszik, inkább Márkát ittak a tisztelt bírák.

A harmadik fotó az urakat nyálcsorgatásra, a hölgyeket viszont inkább irigykedésre sarkallhatja… Gyönyörű testű táncosnő lépked a Sportcsarnok parkettáján. A negyedik fénykép férfi versenyzőjének figyelmét láthatóan nem kecses partnere kötötte le, hanem valami más – sajnos sosem derül már ki, mire figyelhetett fel az úriember. Az utolsó felvétel a habos szoknyák reppenésén túl a Sportcsarnok marketingtevékenységébe is bepillantást enged: a DÉLÉP, és a mindig gondtalan utazást nyújtó IBUSZ is támogatta az 1983-as rendezvényt.

Nézzenek be hozzánk, képek annó!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pikkelymentes halléfőző-megmérettetés

A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében ma mindent hallé borít: az 1983-as halléfőző verseny… Tovább olvasom