Délmagyar logó

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 10°C | 20°C Még több cikk.

24 éves fiatalember a H1N1 legújabb áldozata

Az egészséges fiatalembernél súlyos tüdőgyulladás alakult ki, egy hétig lélegeztető gépen volt, azonban a vírus megtámadta a veséjét.
Meghalt egy 24 éves fiatalember a zalaegerszegi Zala Megyei Kórházban, az új vírus támadta meg a szervezetét - közölte az országos tiszti főorvos kedd este az MTI-vel.

Falus Ferenc elmondta, az egészséges fiatalembernél súlyos tüdőgyulladás alakult ki, egy hétig lélegeztető gépen volt, azonban a vírus megtámadta a veséjét.

Ő a 16. áldozat Magyarországon, akinek halála összefügghet az új influenzavírussal.

Kedd reggel meghalt az a hathónapos terhes kismama, akit az új típusú influenza gyanújával csütörtök óta kezeltek a Semmelweis Egyetemen (SE). A kismamánál sürgős császármetszést hajtottak végre hétfő délután, azonban a gyerek halva született, többször próbálták újraéleszteni, sikertelenül.

A főorvos professzor megjegyezte: ez a betegség rendkívül gyors és súlyos lefolyású volt, mint fogalmazott, ilyennel még nem találkoztak.

Az SE Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikán fekvő másik kismama állapota továbbra is súlyos, életveszélyes - olvasható az egyetem rövid közleményében.

Olvasóink írták

 • 18. komlodi 2009. december 02. 20:43
  „Most tudtam meg, hogy a kismama terhességi toxémiával került eleve kórházba.”
 • 17. métely 2009. december 02. 10:20
  „14. hiúz3 2009.12.02. 09:39

  Az elhunyt kismama egy hétig nem ment orvoshoz magas lázával és egyéb influenzás tüneteivel. Ez azért megdöbbentő. Ez után az egy hét után került az intenzíves orvoscsapat kezébe, akik a lehető legtöbbet megtették érte és a magzatáért. Nagyon sajnálom, hogy tragikus vége lett a történetüknek.”
 • 16. komlodi 2009. december 02. 10:10
  „Mellesleg én második hete beteg vagyok. Fájt mindenem, baromi magas lázam (40 fok) volt egy napig, egyébként 37-38. Most már lázam nincs. Elmentem orvoshoz, kaptam antibiotikumot, mert azt mondta, hogy ez már bakteriális felülfertőződés, és azt kezelni kell. Szó nem volt H1N1 tesztről vagy bármi másról, amivel sokkolt volna. Pedig a tünetek alapján simán lehetne az is.
  Én nem oltattam be magam, mert jobban féltem, a későbbi mellékhatásoktól mint magától a vírustól.
  Emberek! Hagy döntse már el mindenki, hogy akarja vagy sem. Aki nem akarja, az nem lesz tőle kevesebb és aki oltatott, az meg nem lesz több. Van aki ettől fél-van aki attól. Van a ki rossz példákat sorolhatna az oltásokról, van akinek meg az mentette meg az életét.
  De kik vagyunk mi, hogy mások felett ismeretlenül ítélkezzünk???”
 • 15. komlodi 2009. december 02. 10:04
  „Kovács Károlyné ma meghalt agyvérzésben, Tóth Mariska ma meghalt infarktusban, Kiss Piroska ma meghalt végbélrákban, Nagy LAjos ma meghalt, influenzában. Nem H1N1ben, simában (illetve, annak mellékfertőzéseiben).
  Naponta több ezer ember hal meg, azokkal senki nem törődik. Persze, abból nem lehet vezércikket kerekíteni és nem lehetne pánikot kelteni, hogy "ma 359 ember halt meg infarktusban és 297 rákban. Köztük fiatalok is voltak. Akik ejnye-bejnye nem oltatták be magukat mondjuk HPV ellen."
  Nem vicces ez az egész???”
 • 14. hiúz3 2009. december 02. 09:39
  „Ha a kismama súlyos, életveszélyes állapotban volt, akkor nem nézték folyamatosan a baba szívhangját?
  Habár kicsi az esélye annak, hogy 24-25 hetes csöppséget megmentsenek, de akkor a megfogalamzás helytelen.
  Most azt mondták a rádióban, hogy a fiatalember erősen dohányos és túlsúlyos volt.
  Most akkor kinek higyjen az ember?”
 • 13. achilleus 2009. december 02. 09:37
  „3. hozzászólás métely 2009.12.01. 19:11
  "Erősen túlsúlyos volt."

  Nem is értem, hogy ezt a körülményt miért vágta ki a szerkesztő, miközben az "egészségességét" hangoztató állításokat átveszi. Ez az eljárás csak egy apró tégla a bizalmatlanság falába. De ilyenekből már egy egész kínai fal épült, ráadásul hamar kiderül a sunyítás az internet korában. Ha jóhiszeműen jószándékot feltételezek, akkor azt kell mondjam, így sül el visszájára.”
 • 12. comet 2009. december 02. 08:44
  „11 efje- ezt a mitológiákat idéző képzelgést kár volt fel tenni, még angolul is.
  Meghalt egy terhes nő és egy fiatalember, és a népbutító TV2-en meg is kezdődött az örökifjú Ceiczel Endrével a boszorkány üldözés. Kik akadályozták meg, hogy a kismama védőoltást kapjon, hamis információikkal?
  A TV2 a szenilis Ceiczellel persze elfelejti megemlíteni, hogy az oltás késlekedéséért a kormány a felelős, és hogy egy időben hivatalosan sem javasolták a kismamák egy részének az oltást.
  Az egésszégre ártalmas higany tartalommal kapcsolatban sem nyilatkoznak, il. annak feleslegességgéről.
  Ezt a zavart, ami van a kormány teremtette hazug információival, ill. a titkolózásaival, melyekkel az orvostársadalmat is megosztották. A termelés hátterét még mindig nem lehet tudni, ami pedig lényeges lenne, mert stratégiai dologról van szó, a lakosság lebetegítésének lehetőségéről.”
 • 11. efje 2009. december 02. 07:03
  „The motive being big pharma greed, political corruption, etc. All partially true...!!

  BUT STILL nobody on Infowars.com has yet intuited the complete and covert truth about the Swine flu vaccine´s use as a bio-weapon, and have largely touched upon peripheral truths, to date..... I shall now join the dots.

  The most important factors within the H1N1 vaccine are, as speculated, intended to reduce Earth´s population and that is why they are targeting the long term sick, children and pregnant women. Mercury & squaline are sufficient to create complications for these particular categories of Human beings, as even brain development in children, leading to illness and death, can be achieved using mercury. An effect similar to lead poisoning via leaded petroleum fumes. This will also effect the unborn fetus within pregnant women and the squaline will effect the nervous system creating chronic pain, thus neutralising further reproductive capacity. The chronically ill will be curtailed completely by the squaline and mercury combined. THAT IS THEIR FIRST TARGET POPULATION....!

  What then of those who do not fall into the categories in their first wave?? These others are particularly feared by the Illuminoids because they have health, intelligence and potential to resist the NWO. The use of nano-particles in a shot for this category has a duel purpose. It is intended to insert the much feared "chip" in people that can then be tracked and controlled, and generally used as slave labourers, skilled and otherwise. All populations accross the globe will be targeted thus, they hope.

  But, there is an even more secret reason for the intention to introduce this vaccine to all groups, surviving the vaccine or not, and that is to do with curtailing the ongoing mutation of Human RNA/DNA, first noticed in all global populations from the mid-1980s onwards. The famous double-helix DNA discovered by Watson & Crick, has a central area thought to be evolutionary "junk," but is actually a growing third strand, increasingly communicating with the other two strands. The potential of the light-encoded filaments in these strands to trigger a rapid metamorphosis into a twelve strand RNA/DNA is of great concern to the Illuminati Elites, because once activated, it will make the human being a totally new type of superhuman being. A being with a fully utilised brain (currently, even a genius only uses one tenth of his mental capacity.) A changed endocrine system, a raised healing rate, an intergrated and fully functional seven-chakra system operating on the aetheric level and morphing into a thirteen chakra-system.

  This natural process of super-evolution creates the "Novaman" species, also known as Homo Galactus, a severe threat to the NWO power base, because such beings will be in natural telepathic communication with their fellows, on world and off. They will not be fooled by elite mind games any more. Their life-span will be lengthened by hundreds of years, ending the "consumer and debt" society forever. Their consciousness will be raised to superhuman perceptive levels, increasing psychic powers, currently latent, but growing. Such beings will be sovereign and have no further use for the drones known as Illuminati. They will be able to utilise natural gifts long attributed to the fabled "gods" of history and "mythology", for they will be becoming gods themselves, as co-creators working for the ONE GOD, physical Angels and Galactic Humans. Then the historical tables will be turned forever and that is a future that fills the NWO elites, at very high levels, with crippling fear.
  The desperate hope of the Dark Cabal, is that the vaccine nano-particles will incorporate gene-splicing agents intended to effectively halt the receiving of Galactic (cosmic ray) signals and information packages activating the molecular mutation, by splicing the strand communications at cell level.

  The secondary method being ramped-up, to prevent the Galactic signals getting through, is to change the frequency of the terran atmosphere, using sprayed airborn particulates that lower the intensity of the super-violet rays currently bombarding our planet and causing changes in human beings responsive to the energy input. At least a quarter of Earth´s Humanity is very responsive to these incoming rays and are mutating, at what the NWO consider an "alarming rate."
  THUS THE RUSH TO IMPLEMENT THEIR INSANE PROJECTS BEFORE 2012.

  Note that the NWO Illuminati had originally intended to activated their "one world government" plan in 2000 AD, but were delayed by a split in their ranks in 1995. If they had been successful then, the DNA changes would have been "nipped in the bud" earlier and we would all now be slaves under their control. Instead, history and GOD is turning the tables on the bad guys and soon you will witness their fall from grace and our rise to full consciousness and membership of the Galactic Federation of Light.

  For clarification, this is NOT intended as an endorsement of Hitler, but I believe his bosses in the Thule Society knew that such a major Human development was due to occur. Problem with the Nazis, was that they thought it a physical racial factor. The Aryan "race" is that SPIRITUAL race that develops mind via the material body. It is not only the Teutonic people exclusively. Although, they (5th Aryans) are indeed Aryan, as were/are (Vedic Asian) Indians (1st Aryans) from the sub-continent. The spiritual development and evolution of races, describes each having a role in development of one or more body. The persona, the mind, the emotions, the physical.....THESE ARE CALLED ROOT-RACES...:

  1) Borean
  2) Hyperborean
  3) Lemurian
  4) Atlantean
  5) Aryan
  6) Aquarian
  7) Septenarian

  Each Root-race has seven sub-races of spiritual development through matter.
  For example, the 4th root-race of Atlanteans, had 7 sub-races as follows:

  1) Rumoahl
  2) Tlavatli
  3) Toltec
  4) Turanian
  5) Original Semite
  6) Akkadian
  7) Mongolian

  The spiritual purpose behind the Atlanteans was the development of the emotional vehicle, or astral body.....In contrast to the Aryan root race, which was mental development on the physical plane. The Lemurian body was the first FUNCTIONAL PHYSICAL HUMAN BODY...
  The Boreans could not physically manifest on Earth...

  The 5th Aryan sub-race of "Europeans" is about to transform into a new 6th sub-race of Aryans, I call "Novamen...."

  Awaken Novamen and heal your DNA:

  http://www.youtube.com/watch?g.....NiyCZ_9nL0”
 • 10. Sziszifusz 2009. december 02. 03:35
  „A rokonaitól, de ne akard misztifikálni a H1N1 okozta veszélyt. A szezonális influenza évről-évre sokkal több áldozatot szed, de a második hullámot nem a H1N1 fogja okozni (ahogy Ukrajnában sem a H1N1 szedi a sokszorta több áldozatot)!
  Amúgy a szomszéd jobb helyeken és normális körülmények között, közeli ismerős szokot lenni!
  Olvasgass:
  http://eastcasablanca4.freeblog.hu/
  http://www.rense.com/general87/bzzr.htm
  http://www.fusz.hu/vakbarat/olvas.php?id=9276
  http://www.zoldujsag.hu/cikk.php?id=5&bb=29
  http://neoltsal.blog.hu/2009/10/28/breaking_interju_jane_burgermeister_rel_video
  http://www.infowars.com/ (A FLU PANDEMIC rovat)”
 • 9. neménvoltam 2009. december 02. 01:00
  „Sziszifusz ~> Honnan eme betekintés? Közeli ismerős? Akkor részvétem.. Ha a szomszéd mesélte akkor most saját magadat hazudtolod meg. Továbbra is fenntartom a véleményem. Szerinted a H1N1 ezekszerint nem jelent valós veszélyt. Igyál sok tejet az megold mindent.”
 • 8. Sziszifusz 2009. december 02. 00:08
  „5. De igenis Te voltál!
  Senki nem kérte a kartonját, de nem illik látatlanba mindent összemosni a H1N1-el!
  A 33 éves mellrákos, utolsó stádiumban lévő, 2 hónapja kórházban haldoklóra is rögtön rávágták, hogy a H1N1-tól halt meg (a család diagnózis ismerete és felháborodása ellenére)! Legközelebb azt is a H1N1 számlájára kell írni, ha egy részeg sebész vállra varr fel egy lábfejet?”
 • 7. xene@freemail.hu 2009. december 01. 23:33
  „Őszintén szólva nem értem, hogy miért kell minden egyes halálesetet bejelenteni....jó, hogy már nem írnak minden egyes betegséggel kapcsolatos halálesetről..”
 • 6. franzvon 2009. december 01. 22:58
  „aprít bennünket az isten...”
 • 5. neménvoltam 2009. december 01. 19:59
  „1@, 2@, 3@ ~> Nem tartom valószínűnek h a teljes orvosi kartonját csatolni fogják számodra, hogy te majd eldöntsd h mibe halt meg.”
 • 4. efje 2009. december 01. 19:16
  „Minden évben halnak meg emberek influenzában. Azokat pánikkeltés miatt eddig nem közölték a médiában. Most már ezt is lehet.”
 • 3. métely 2009. december 01. 19:11
  „Egészséges fiatalember? Erősen túlsúlyos volt.”
 • 2. Zsoltee0716 2009. december 01. 18:58
  „"Ő a 16. áldozat Magyarországon, akinek halála összefügghet az új influenzavírussal. "
  Ez feltételes mód.
  Boncolás ill. minta vétel után kiderül.
  Mivel kezelik a betegeket?
  Be volt oltva az új influenza ellen?”
 • 1. Sziszifusz 2009. december 01. 18:55
  „"összefügghet az új influenzavírussal"”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átszállítottak Magyarországra egy guantánamói foglyot

A ciszjordániai származású rab személyazonosságát Washington a magyar kormány kérésére nem közli. Tovább olvasom