Délmagyar logó

2018. 02. 23. péntek - Alfréd 0°C | 5°C Még több cikk.

40 kampánycsendsértés Csongrád megyében

A bejelentett kampánycsendsértések három párthoz kötődnek, mindegyik esetben vasárnap telefonon agitálták a választókat.
Eddig 40 esetben jeleztek kampánycsendsértést a választók a Csongrád megyei területi választási bizottságnál, de ebből csak kettőt jeleztek írásban, így érdemben a választási bizottság eddig csak ezzel a kettővel foglalkozik - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Kovalcsik Andrea, a megyei területi választási bizottság elnöke.

A bejelentett kampánycsendsértések három párthoz kötődnek, mindegyik esetben vasárnap telefonon agitálták a választókat, hogy menjenek el szavazni és az ő pártjuk listájára adják a voksukat.

A Csongrád megyei területi választási bizottság elnöke külön kérte, hogy azok a választók, akik kampánycsendsértésről akarnak bejelentést tenni ne csak telefonon, hanem feltétlenül írásban is jelezzék, hogy a választási bizottság érdemben kivizsgálhassa a történteket.

Olvasóink írták

  • 2. flexsnake 2009. június 07. 21:58
    „1. van tippem, de ezt az illetékes felé és nem ide.”
  • 1. ClarkGriswald 2009. június 07. 19:45
    „Mindenféle elfogultság nélkül gondolom, hogy a telefonhivogatásokban sem a FIDESZ, sem az MSZP keze nem érintett. Ilyen öngólt egyikőjük sem rúgna magának. Minket délelőtt a FIDESZ-re hivatkozó géphang "hívott fel", 15 óra körül az MSZP-s. Ilyen gusztustalan ellenkampányt el se képzeltem volna... Hogyhogy nem tudják kinyomozni milyen megrendelésre készültek a hívások???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem sikerült felkelteni a választók érdeklődését

Nem sikerült felkelteni az emberek érdeklődését az európai parlamenti választások iránt, alapvetően… Tovább olvasom