Délmagyar logó

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 18°C Még több cikk.

A közönyös fiatalok megnyerését tűzte ki célul a Jobbik

A közönyös fiatalok megnyerését nevezte egyik legfontosabb feladatának a Jobbik ifjúsági tagozatának vasárnap megválasztott első elnöke.
Farkas Gergely, az ellenzéki párt parlamenti képviselője programját újságíróknak ismertetve azt mondta, célja, hogy a Jobbik ifjúsági tagozata a legdinamikusabban fejlődő ifjúsági politikai szervezetből a legnagyobbá váljon.

Elmondta, a tagozat vasárnapi kongresszusán létrejött új, világosabb szervezeti struktúra ehhez új lendületet adhat. A Jobbik 2011-ben létrehozott ifjúsági szervezetét korábban egy a párt elnöksége által kinevezett szervezőbizottság irányította, most pedig saját tagjai közült választott elnököt az immár több mint 120 településen jelen lévő szervezet - fűzte hozzá.

Farkas Gergely kiemelt feladatai között említette a fiatalok kivándorlásának csökkentését, valamint az oktatás minőségének javítását. Kiemelte, egyik első javaslatuk, hogy az állam támogassa az első középfokú nyelvvizsga megszerzését.

Balczó Zoltán, a párt alelnöke hangsúlyozta, a Jobbik vezetése két év után most látta elérkezettnek az időt, hogy az ifjúsági szervezet önállósulva még jobban "ki tudja használni a fiatalok kreativitását". Hangsúlyozta, fontosnak tartják megőrizni népszerűségüket a fiatalok körében, ehhez pedig a fiatalok bevonására van szükség.

Olvasóink írták

 • 2. _csutak_ 2013. április 15. 14:37
  „A fiatalok nem közönyösek!
  De amennyiben nem a fidesz szájíze szerint mozdulnak, akkor alkoholista, huligán, nemzetrontó és hasonló jelzőket akasztanak az amúgy korrekt, művelt és a fidesz politikájától már hányingert kapott fiatalokra.
  Márpedig aki ez én unokámat bántja annak nem jósolok hosszú életet, mert ugye, élni életveszélyes!
  A fidesz és csicskásai pont azt teszik amit 2002-2010 között tettek, azaz aki nem velük lép az hazaáruló és ami még eszetekbe jut.....”
 • 1. queenmargareth1 2013. április 14. 18:57
  „nos, igen sok fiatalt befogott a jobbik, mindenféle oldalon is a kurucinfo-t rendszeresen olvassák, hergelik egymást, mindent elhisznek és egyre jobban mérhetetlenül szélsőségesen gondolkoznak.Pl cigány probléma:és a másik, de azt tilos leírni, űzzük ki az országból és, ha megkérdezed tőlük:hogy hova?és mégis milyen jogon, mint magyar állampolgár?És szerinte, hogy reagálna erre bármilyen külföldi szervezet?arra természetesen nincs válasz...csak káromkodás, dühöngés, verjük szét őket stb...nem, mintha a tiszteletteljes említett nép nem ezt teszi, csak náluk ezt integrálódásnak hívják a "politikusok". Szóval a jobbik azt teszi, mint annó a fidesz, csak annyi igazságtalanság történt és gazság 25 év alatt, hogy az előtte levő 40 év meg sem közelíti.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leesett egy fáról és súlyosan megsérült egy férfi Tápiószelén

Leesett hat méter magasból egy fáról, és súlyosan megsérült egy férfi a Pest megyei Tápiószelén vasárnap dél körül. Tovább olvasom