Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 14°C | 23°C Még több cikk.

Agyonverte fiát - életfogytiglant kapott

Kaposvár - Életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték a Somogy Megyei Bíróságon azt férfit, aki tavaly tavasszal agyonverte 3 éves kisfiát Kaposváron.
A kisfiút úgy megverte az apja, hogy a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. A boncolás alapján a fiút már a tragédia előtt is többször megverték és későn vitték orvoshoz. Emiatt az anyát is bűnösnek találták. Kiskorú veszélyeztetéséért 3 és fél év börtönre ítélték. Az ítéletet az ügyész mindkét esetben tudomásul vette, a vádlottak védői fellebbeztek. Az ítélet tehát nem jogerős.

A kaposvári kisfiút tavaly márciusban verte meg az apja, hogy a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. A férfi elmenekült, de később a rendőrök elfogták. Az anya hónapok óta nem élt együtt vele, mert elmondása szerint bántotta őt és a négy gyereküket.

A szülők másik három gyerekét a tragédia után a kaposvári gyerekotthonba szállították, innen nevelőszülőkhöz kerültek. Még mindig rossz állapotban vannak, pszichológus segít nekik. A gyerekeket a rendőrség is kihallgatta - úgy tudni, ott elmondták, hogy nemcsak az apa, hanem az anya is többször megverte őket.

Szeptemberben a Szociális és Munkaügyi Minisztérium vizsgálata is lezárult az ügyben. Akkor azt állapították meg, hogy a gyermekjóléti szolgálaton és a gyámhivatalon kívül a családok átmeneti otthona is mulasztott, ahol az anya a gyerekkel élt.

Olvasóink írták

 • 20. flexsnake 2009. március 27. 13:14
  „11. akkor is ezt mondanád ha az a vén farok felrobbantja magát és még meghalnak mellette páran?
  Az ilyeneket mind el kell tüntetni. Veszélyt jelentenek a társadalomra. Nem harmadik gyilkosság után hanem még az első előtt.”
 • 19. flexsnake 2009. március 27. 13:14
  „11. akkor is ezt mondanád ha az a vén farok felrobbantja magát és még meghalnak mellette páran?
  Az ilyeneket mind el kell tüntetni. Veszélyt jelentenek a társadalomra. Nem harmadik gyilkosság után hanem még az első előtt.”
 • 18. 751510 2009. március 26. 09:32
  „magyarok

  Ha ez a család legendásan ősmagyar, akkor olyan színvak vagy mint a satu.”
 • 17. magyarok 2009. március 26. 08:49
  „Mil az a baj, hogy sajnos igazad van...
  Tetszik a 2 szód, "egy része"”
 • 16. trixi11 2009. március 26. 08:46
  „Ma reggel a Mokka (Tv2) ráébresztett arra, miért nézek ritkán tévét! Ahogy Demcsák Zs. mesélt a történetről.... Rezzenéstelen arccal idézet a bírósági jegyzőkönyvből......... Mindezt azért, hátha ők lesznek a nézettebb műsor ily korai órán! Undorító!
  Egyébként a kisfiú képét is mutatták, roma volt. Természetesen a történteken ez mit sem változtat.”
 • 15. Mil 2009. március 26. 08:45
  „Nekem már régebb óta van egy olyan gondolaton, hogy a cigányok(egy része) nem emberek. Egyébként sztem ezek amik kiderülnek, csak a jéghegy csúcsa. Sztem több ilyen lehet. A cigányok egy része sajnos lecsúszott az állatvilág szintjére. A belterjesség és az elhanyagoltság miatt egyre degeneráltabbak lesznek, ez egy ördögi kör.
  Vétkes és cinkos a magyar törvényhozás, és a hatóságok is. A piricsén éhenhalt(!) (cigány) kisfiún sem segítettek, pedig megtehették volna, hisz látták, mi megy. Továbbá állami szinten támogatják a megélhetési gyerekvállalást, sőt, olyan durva pletykák terjednek, hogy mivel a fogyatékos gyerek után több pénz jár, egyes degenerált cigányok direkt hasba rúgják az asszonyt, hátha fogyatékos lesz. Őszintén szólva én ezt is el tudom képzelni. A helyzet nagyon súlyos. Évek, évtizedek múlva már nem lesz más megoldás, mit a kilövetés, mint az elszaporodott állatok esetében..
  ÉS ezt most nem nácizmusból meg cogánygyűlöletből írom, csak próbálom elemezni a tényeket, lehet hogy túlzok egyébként. Dehogy ebből jó nem fog kisülni, az biztos.”
 • 14. katcsi 2009. március 26. 07:56
  „hm, remélem tényleges életfogytinglan”
 • 13. Pengemester 2009. március 26. 06:16
  „Amit bent a sitten fog kapni,na az nem lesz gyenge.”
 • 12. magyarok 2009. március 26. 05:50
  „751510!!!
  Legendásan hülyeséget írsz, ez a legendás magyar szeretet, hiszen ez a család ősmagyar volt!”
 • 11. nagypappa 2009. március 26. 03:49
  „Keveslem amit kaptak.
  Remélem ez tényleges életfogytiglan. Mert egy ilyen állatnak nem nevezhető szörnyet emberek közé engedni már maga bűncselekmény.
  Állatnak meg azért nem állat, mert az állat az élete árán is védelmezi a kölykét.

  Azt a három csapás tőrvényt meg csak be kéne vezetni.
  Nekem tetszik.

  ( Egy másik cikkben meg azt olvastuk, hogy a dédnagyapa felgyújtotta magát mert nem adták nekik a dédunokákat nevelni. Mint írtam is a gyújtogatással kizárta a lehetőséget, hogy a nevelésére bízzák a gyereket. De őt EMBER-nek tartom. AZ más kérdés, hogy nem értek vele egyet, mert a módszer amit választott nem célravezető. De megértem, hogy valamilyen módon fel akarta hívni magára a figyelmet.)”
 • 10. Kasza 2009. március 25. 21:42
  „NAGYON HELYES OTT MAJD MEG TANÍTJÁK NEKI MI AZ ÉLETFOGYTIGLAN.”
 • 9. zebegény 2009. március 25. 21:17
  „Dodó, nem értem, amit írsz. A gyereket korábban ölték meg, minthogy a Fidesz előállt volna ezzel a három csapással, másrészt a háromszoros visszaeső nem az, ki három bűncselekményt követ el, hanem az, aki kétszer már ült erőszakos bűncselekmény miatt és az utolsó szabadságvesztést kitöltését követően három éven belül elkövet egy újabb erőszakos bűncselekményt. Ez az apa már kétszer ült erőszakos bűncselekmény miatt? Mielőtt véleményt mondasz valamiről, olvasd el a törvényjavaslat szövegét.”
 • 8. SzMgabi 2009. március 25. 20:27
  „A JOSI BARAT-BAN BEMUTATOTT HÓHÉR, MIÉRT NEM DOLGOZIK MÁR?????????????????????????????????”
 • 7. SzMgabi 2009. március 25. 20:23
  „SZEMET SZEMÉRT, FOGAT FOGÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 6. dodó 2009. március 25. 20:14
  „Nem a cigány a gyilkos, hanem a magyar törvényhozás. Ha a cionlibsi söpredék nem röhögi ki a három-dobás törvényt, és a harmadik visszaesőként automatikusan életfogytot kapott volna ez a 11-szeresen visszaeső állat, akkor a gyerek élne! No ki is a gyilkos? Nyilván az, aki ránkszabadítja a bűnöző állatokat.

  Éljenek a megélhetési fajvédők és a liberálisok?!”
 • 5. kutyafül 2009. március 25. 19:46
  „"Tavaly húsvétkor is meglátogatták a férfit, aki már az első este brutálisan megverte a gyermeket, és a következő három napon is többször megverte, rugdosta, széttaposta mindkét lábfejét. Az anya látta, hogy a gyermeke egyre rosszabb állapotban van, de nem vitte orvoshoz, és nem engedte ezt az őket meglátogató nagyszülőknek sem. A gyermekkel végül elindultak az orvoshoz, de ezt már későn tették, útközben meghalt. A férfi elismerte, hogy bántalmazta a kisfiút, de azt mondta, ,,nevelési célzattal" tette. Felesége tagadta a bűnösségét, azt állította, nem volt lehetősége segítséget hívni." (MTI)

  Az ilyen rohadékot épp így kellene kínozni, ahogy ő tette azzal az ártatlan kisfiúval. Remélem a börtönben a "társai" megteszik. Az anya is sokkal súlyosabb büntetést érdemelne. Engem egyszerűen sokkolnak az ilyen esetek. Hogy képes ilyenre valaki??!! Az ilyen nem ember.”
 • 4. netuddki 2009. március 25. 18:56
  „Csak életfogy?Remélem hamar elfogy.”
 • 3. trixi11 2009. március 25. 18:55
  „Nem értem egy nőnek miért van egy agresszív férfira szüksége! Aki csúnyán néz a gyerekeimre annak annyi, nemhogy még megüsse!”
 • 2. Hmmm... 2009. március 25. 18:52
  „Teljesen mindegy, milyen szarmazasu az ilyen apanak nevezett sopredek. Az anya gyakorlatilag folyamatosan buntarsa volt, szerintem sulyosabb buntetest erdemelne o is.”
 • 1. 751510 2009. március 25. 18:38
  „A legendás cigány gyermekszeretet... Megérdemli az életfogytot. Bár hasonló szigorral büntetne a bíróság más esetekben is!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Marihuánaültetvény egy Pest megyei ház alagsorában

Isaszeg - Marihuánaültetvényre bukkantak a rendőrök a Pest megyei Isaszeg egyik házának alagsorában… Tovább olvasom