Délmagyar logó

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 8°C | 17°C Még több cikk.

Anyja autójával okozott balesetet a 14 éves fiú - fotó

Anyja autójával okozott balesetet a 14 éves fiú - fotó
Segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.
Édesanyja gépkocsijával okozott balesetet, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt egy 14 éves jászárokszállási fiú - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint bejelentés érkezett a rendőrségre február 9-én, miszerint előző nap 6 óra körül Jászárokszállás egyik utcáján elütöttek egy kerékpáros férfit, majd az okozó segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrök a beszerzett adatok alapján nagy erőkkel kezdték meg a feltételezhetően szürke színű Suzuki típusú gépjármű és annak vezetőjének felkutatását. A jászsági rendőrök a leírásnak megfelelő összes gépkocsit leellenőrizték a környéken. A jármű sérülései és a helyszínen talált alkatrészdarabok alapján még a bejelentés napján azonosították a balesetet okozó járművet és annak sofőrjét, egy 14 éves helyi fút. A fiatal kihasználva, hogy egyedül tartózkodott otthon, magához vette édesanyja gépkocsiját és útnak indult a településen. Nem sokkal később az egyik utcában ütötte el a vele azonos irányban, az úttest jobb szélén haladó kerékpárost. A biciklis a baleset következtében elesett, ám a fiú annyira megijedt, hogy segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A Jászberényi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztásának megalapozott gyanújával indított eljárást a 14 éves jászárokszállási fiú ellen.

(Fotó: Police.hu.)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dömötör Csaba: a határvédelmi kerítés garancia és szimbólum

Dömötör Csaba: a határvédelmi kerítés garancia és szimbólum
A magyarok az elmúlt években több alkalommal is elmondták a véleményüket a bevándorlásról - mondta… Tovább olvasom