Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Bajnai Gordon: Nem terminátornak szegődtem!

Hetvenöt nap alatt a vállalt feladatok nagy részét teljesítette a kormány, a legnagyobb terheket jelentő döntéseket meghozták - értékelt Bajnai Gordon miniszterelnök a Népszabadságnak a hétfői parlamenti szavazás után.
A kormányfő elismerte a felelősségteljesen, saját napi érdekein is felülemelkedő szocialista és liberális pártnak a munkáját. Úgy fogalmazott: nem gondolja, hogy terminátornak szegődött volna, vagyis tevékenysége kimerülne bizonyos kellemetlen intézkedések menedzselésében. Bajnai reményei szerint olyan változásokat is elindítanak, amelyre egy későbbi gazdasági fejlődés idején építhet a következő kormány.

A miniszterelnök hozzátette: nem tudja elképzelni, hogy a Fidesz visszavon minden eddigi intézkedést, mert ezzel pillanatok alatt 10 százalékra ugrana a költségvetési hiány. A politikus arról is beszélt: kész tervei vannak a közösségi közlekedés és az önkormányzati szféra átalakításra, amivel még sok pénzt meg lehet takarítani.

Olvasóink írták

 • 5. floridaimagyar 2009. július 03. 23:05
  „Terminatornak szegodni??? Arnold Schwarzanager epp minden indok legnagyobb penzugyi csodebe juttatja California-t, nem azzal peldazgatnek....”
 • 4. Zorro 2009. július 03. 21:08
  „Bajnai reményei szerint...
  Ajjaj! Gyurcsány is nagy reményekkel indult...”
 • 3. garbon 2009. július 03. 13:47
  „Bajnai és társai nem más mint egy lump elem ingyenélő férgek akiket el kell taposni.”
 • 2. comet 2009. július 03. 12:33
  „´Bajnai Gordon: Nem terminátornak szegődtem!´ - hanem IMF végrehajtónak.Bajnai Gordon tagja volt annak a csapatnak miniszteri szinten akik a felvett hiteleket eltapsolták, ill az országot a csőd szélére juttatták.
  Bajnai tagja annak a csapatnak, akik kártékonyságuk ellenére is képtelenek lemondani a hatalomról, és most a lakosságon probálják bevasalni az általuk eltüntetett milliárdokat.Bajnai nem demokratikus módon lett megválasztva, hanem az alkotmány és választási törvények kijárszásával, ezért a nép felhatalmazásával nem rendelkezik, azaz törvénytelenül látja el a miniszterelnöki funkciót.A demokrácia helyreállítása után ezért is felelnie kell majd, a tönkre tett és halálba kergetett vállakozók és kétes gyarapodása, offshore céges ügyletei mellett.(a magyar külügy jelenleg azt szeretné elérni, hogy Obama egyáltalán szóba álljon a kétes hírű Bajnaival. Kint élő magyarok ezzel kapcsolatban tiltakozó levéllel fordultak Obamához, hogy ne fogadja a magyar IMF bérencet. Amerikában mind Gyurcsány, mind Bajnai szalon képtelen. Most kiderül a mekkora befolyással bírnak a magyar kormánnyal bábozó ottani befektetők.)”
 • 1. 620829 2009. július 03. 08:25
  „Kedves gordonka, nem nézett meg minden részt alaposan...a második rész végén például beolvasztják.....nem jó a hasonlat, valami mást kellett volna választani...olyat aki reménytelenül harcol a jónak vélt igaza mellett...például a zöldmanó a pókemberben...először ő is megvadul a hatalomtól de a végén a barátjáért feláldozza önmagát!!....több mozit kéne nézni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Titokban emelték bérüket a képviselők

Csaknem 70 képviselő a dupláját, az "átlagos" honatyák pedig a másfélszeresét vihetik haza a jelenlegi költségtérítésüknek a hétfőn elfogadott törvény alapján. Tovább olvasom