Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Bándy-gyilkosság: Társai is voltak P. Lászlónak?

Más is szenvedni fog, ha én szenvedek – mondta édesanyjának a Bándy Kata meggyilkolásával vádolt P. László a bama.hu szerint. Az asszony azt mondja, a fia megdöbbentő dolgokkal fog előállni a bíróságon.
Gyevnár Istvánné a portálnak elmondta, biztos benne, hogy a fia nem egyedül volt jelen a gyilkosságnál, ezt támasztja alá, hogy több ember DNS-ét is megtalálták.

- Ha azt mondanák, hogy lopott, hogy csalt vagy ilyesmiket követett el, elhiszem, de azt nem, hogy gyilkolt - mondta az asszony, aki elmondta azt is, a fia neki sem beszélt a részletekről, úgy gondolja, azért nem, mert nagyon fél valamitől. Annyit mondott, mindenre nem is emlékszik, mivel ittas volt és kábítószert is fogyasztott.

- A bíróságon mindent elmondok, elmondom az igazságot. Nem fogok egyedül szenvedni, ha nekem kell, más is szenvedni fog – idézte fel egyik beszélgetésüket a Bándy Kata meggyilkolásával vádolt P. László édesanyja.

Olvasóink írták

 • 8. xenopus 2013. február 08. 20:28
  „3. papika56
  Csak lassan, mert a törvények szerint neki (sajnos) több joga van mint bárkinek! A másik hogy a "fiatalt" én már rég bevádoltam volna olyan váddal ami életfogytos lett volna, cserébe vádalkut lehetne kötni hogy csacsogjon a kis pacsirta. Különös kegyetlenséggel, előre kitervelt, aljas indokból elkövetett emberölés lett volna, már rég tudná mindenki az igazat! Megnyilna a szája! De az ilyen "fiatalokat" (a média a ezen kisebbséget újabban igy nevezi) nem lehet bántani. Érdekes, a 70-es 80-as években nem voltak ilyen gondok!”
 • 7. queenmargareth1 2013. február 08. 18:09
  „???mi volt a gond?”
 • 6. deszkás 2013. február 08. 13:52
  „Akkor miért nem mondod kicsi huszár?”
 • 5. pirosmedence 2013. február 08. 11:45
  „Nem értek hozzá, de nekem a kezdetektől gyanús és zavaros az ügy. Szegény lányon sajnos semmi nem segít, de van néhány olyan ellentmondás, amivel sokan nem tudnak mit kezdeni. Az állítólagos tények: elindul éjjel a kocsmából, a gyilkos követi, megáll a saját háza előtt a kapunál, ott van 6 vagy 8 lakáshoz a felcsengető, nyári hőség van, az ablakok valószínűleg mindenütt nyitva - miért nem csenget fel bármelyik szomszédhoz, tenyérrel megnyomom az összeset és elkezdek segítségért kiabálni!!!!! Ez 5 másodperc! Miért nem ezt teszi, megy tovább több száz métert???? Vagy tényleg több tettes??? A pasi gyanúsan hirtelen mindent beismer .Ki tudja, kiderül-e valaha az életben?”
 • 4. Tiszthelyettes 2013. február 08. 10:23
  „Lopott, rabolt, gyilkolt, most meg hazudozik. És még nem kötötte fel magát a lepedőre... Görögországban az egyik közismert maffiózóval nem tudtak mit kezdeni, erre mit ad Isten, egyik reggel a hányadékába fulladva találták a cellájában... Rebesgették a közelálló újságok, hogy megmérgezték, de bizonyíték nem akaródzott előkerülni. És a probléma megoldódott. A sameszainak is megnyílt a szája igen hamar!”
 • 3. papika56 2013. február 08. 10:00
  „Annak a fajnak sajátossága a hazudozás, lopás ...vérükbe van !
  Ittas--grogos összevissza hazudozik. Remélem a bíróság nem veszi be ! Felhúzni egy fára a többi gyilkossal együtt !
  JÓÓÓ volna a bíróság ..már 1 X hozna egy olyan ítéletet amit a nép vár ! Szígorú ..elrettentő ítélet ..MERT ENNEK nem lesz vége SOHA !
  fahéjszínűek ..naponta bántalmaznak, vernek agyon, fosztanak ki idős egyedül élőket ...SEMMI NEM állítja meg őket !!!! MIÉRT kell ezt tűrni ????????”
 • 2. Egyolvasó 2013. február 08. 06:59
  „Ez az ügy hasonlít a P. Henrietta ügyére.”
 • 1. Zotya100 2013. február 07. 22:10
  „Bőven van (volt) ideje kitalációkra. Lehet, hogy sose derül ki, mi is az igazság.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt sérült, teljes útzár az 55-ös úton Alsónyéknél

Két gépkocsi összeütközött csütörtökön kora este a főút 19-es kilométerszelvényénél. Az egyik jármű… Tovább olvasom