Délmagyar logó

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -4°C | 4°C Még több cikk.

Borókai a KÉSZ-nél

Győr. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) győri szervezete holnap este 6 órakor kezdődő rendezvényén, a tanítóképző főiskola Liszt Ferenc u. 17. szám alatti épületében Borókai Gábor, a Hír TV igazgatója tart előadást Hír TV a kiegyensúlyozott tájékoztatásért címmel. A program előtt 17 órától lehetőség lesz adminisztratív ügyek intézésére – tagfelvétel, tagdíjbefizetés, JEL újság előfizetés.

Angol teadélután

pedagógusoknak


Győr. A gyakorlóiskola egy csésze teával és süteménnyel várja a megye általános iskoláiban angolt tanító pedagógusokat holnap délután 3 órára. Az általános iskolai nyelvoktatás egyes kérdéseiről lesz szó, és találkozhatnak egy kenyai és egy dél-koreai vendégtanárral is.

Véradás

Győr. Az Országos Vérellátó Szolgálat győri központja holnap reggel 8 órától a Krúdy Gyula-szakközépiskolában tart kiszállásos véradást.

Konzultáció oktatásról

és minőségről


Győrszemere. A megyei pedagógiai intézet az intézményi minőségirányítási program kidolgozásával, illetve a pedagógiai program átdolgozásával kapcsolatban ingyenes konzultációt rendez holnap délután 2 órai kezdettel a helyi általános iskolában. Szakértők: Baráth Lászlóné, Mosolits Lászlóné.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könyvtelen kiállítás

Nem készült el a megyekönyv az Utazás 2004 Kiállításra. Az újabb csúszás oka, hogy néhány hibát… Tovább olvasom