Délmagyar logó

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Botka: Ági, nem nyertünk!

Indulatos vitává vált az MSZP szombati választmánya, ahol a választási eredményeket értékelték.
Szeged polgármestere többször is félbeszakította azokat az MSZP-s politikusokat, akik relativizálni akarták a vereség mértékét. Botka Kunhalmi Ágnes budapesti elnöknek többek szerint vöröslő fejjel ment neki – írja az Index.hu.

Szombaton döntöttek a szocialisták arról, hogy decemberre nagyszabású országos pártértekezletet hívnak össze, ahol a párt átalakításáról és az új irányvonalról döntenek majd, és szembenéznek az idei választások eredményeivel.

Már most elkezdték kiértékelni a válsztást, ahol – az indexnek nyilatkozó résztvevő szerint – olykor igen indulatos hangot ütöttek meg a politikusok.

"Legyen már világos, Ági, nem győztünk!" – fakadt ki indulatosan Botka László a budapesti eredményeket pozitív köntösbe öltöztetni igyekvő Kunhalmit. Kunhalmi újra szót kért, és kijelentette, hogy egy szóval sem mondta, hogy győzött a párt Budapesten, csupán a nehézségeket sorolta.

Botka erre visszavágott, hogy a budapesti MSZP hibája, hogy olyan helyzetben volt, hogy nem tudott a külső körülményeknek ellenállni (ezzel azonban már nem Kunhalmit támadta, hiszen ő júliusban vette át a fővárosi szervezet vezetését). Ezen a ponton már nagy volt a zúgolódás, és többen hangosan biztatták Kunhalmit, hogy ne vegye magára a kritikát, ez nem a személyének szól.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sérült túrázót mentenek Dobogókő térségében

Megsérült egy középkorú nő túrázás közben Dobogókő térségében a Thirring-szikláknál vasárnap dél… Tovább olvasom