Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Fidesz: Magyarország nem kér többet Bajnai Gordonékból!

A baloldal gazdaságpolitikája csaknem Görögország sorsára juttatta az országot - közölte Puskás Imre.
Magyarországnak nincs szüksége többé arra a gazdaságpolitikára és adórendszerre, amely tönkretette az országot, Magyarország nem kér többet Bajnai Gordonékból - közölte a Fidesz-frakció szerdán.

Puskás Imre, az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottságának fideszes alelnöke közleményében arra reagált, hogy az Együtt 2014 és a Párbeszéd Magyarországért (PM) - gazdaságpolitikai egyeztetéseik lezárultával - közölték: többkulcsos, a keresők 80 százalékának a mainál kedvezőbb személyijövedelemadó-rendszert és a jelenleginél kiszámíthatóbb gazdaságpolitikát tartanak szükségesnek.

Puskás Imre szerint Bajnai Gordon adórendszere egy bankárkormány adórendszere, amely a bankadó kivezetését az emberekkel fizettetné meg.

Hangsúlyozta, hogy Magyarországon jelenleg Európa egyik legalacsonyabb adókulcsa van érvényben, Bajnai Gordon adókulcsaival viszont 1,5-2 millió embernek kellene több adót fizetnie, mint ma.

A baloldal gazdaságpolitikája csaknem Görögország sorsára juttatta Magyarországot: elszabadult a költségvetési hiány, megduplázódott az államadósság, cserbenhagyták a hazai vállalkozásokat - írta a fideszes politikus

Olvasóink írták

 • 4. margot 2013. március 07. 18:07
  „Ezt csak a Fidesz horda mondja a nép akarat más majd megtudjátok hamarosan.”
 • 3. gorgó 2013. március 07. 09:19
  „Mi a fészkes...Fidesz= Magyarország??? Hogy én nem akarom Bajnait, az egy dolog. De sem én, sem a figyusz nem M.O véleménye. Ha 2/3-a is van, még az sem Magyarország! Apropo. hány szavazatot is kapott? És az ? %-a az országban szavazásra jogosultaknak?”
 • 2. szegarazs2 2013. március 06. 22:03
  „Na, az én nevemben csak ne beszéljen a fidesz.”
 • 1. Őszödi 2013. március 06. 21:48
  „"2012 január 1-től a 25 %-os ÁFA kulcs 27 %-ra emelkedett, ezzel Magyarországon lett a világon a legmagasabb az általános ÁFA kulcs." (Wikipédia, Általános forgalmi adó)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy kórház sem marad áram nélkül

A GYEMSZI visszautasítja az egészségügyi ellátás veszélyeztetésére utaló, "pánikkeltésre alkalmas… Tovább olvasom