Délmagyar logó

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 20°C | 31°C Még több cikk.

Fidesz: Mesterházy újra rossz színben tünteti fel külföldön Magyarországot

A Fidesz szóvivője szerint Mesterházy Attila MSZP-elnök norvégiai látogatásakor ismét rossz színben tüntette fel Magyarországot.
A szocialisták elnöke Oslóban, a szélsőségek és a gyűlölet elleni nemzetközi konferencián - pártja közleménye szerint - egyebek mellett arról beszélt, hogy ma Magyarországon parlamenti képviselete van az antiszemitizmusnak, a cigányellenességnek, a kirekesztésnek, és míg máshol éles határ húzódik a szélsőjobb és a jobboldal között, nálunk nem.
Hozzátette, a kormány elhatárolódás helyett eltűri a gyűlölködő eszméket.
A Fidesz szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy reagált: Mesterházy Attila "régi jó szokásához híven" megint összemosta a Fideszt és a Jobbikot.

Hoppál Péter úgy fogalmazott: 2010 előtt a baloldal a szervezett alvilággal szövetkezett hatalma megtartásáért, 2010 után azonban "módszert váltottak", "külföldre rohangálnak", és különféle lejárató kampányokkal próbálják rossz színben feltüntetni Magyarországot. Mesterházy Attila múlt heti "elszólásáról" pedig, miszerint "az MSZP a kampányában nagyon számít a nemzetközi nyomásra", kiderült, valójában ők maguk gerjesztik ezt a nyomást - fűzte hozzá.

Felhasználták már a "hazugságkampányukra" a médiatörvényt, az alkotmányt, de "egyre szorul a nyakukon a hurok", mert látszik, hogy az újabb és újabb ügyek ellenére az MSZP az a politikai erő Magyarországon, amelyik vállalhatatlanná vált - mondta a kormánypárt szóvivője.

A szocialista pártelnök határozott cselekvésre szólította fel a magyar kormányt a vállalhatatlan szélsőséges megnyilvánulásokkal szemben, holott Orbán Viktor miniszterelnök a közelmúltbeli Zsidó Világkongresszuson, Budapesten már kinyilvánította a zéró tolerancia elvét, a kabinet pedig így is cselekszik - mondta Hoppál Péter.

Szavait azzal zárta, hogy Mesterházy Attilának nem a kormány számára kellene instrukciókat adnia, hanem saját pártjában kellene zéró toleranciát hirdetnie a maffiabaloldal módszereivel szemben. Ezektől kellene elhatárolódnia, "nem pedig külföldre szaladgálni, akár még az Északi-sarkig is, hogy Magyarországot mindenhol rossz fényben tüntesse fel" - fogalmazott a fideszes politikus.

Olvasóink írták

 • 11. babar 2013. május 14. 22:41
  „Qulancs. Te továbbra is alulról vered a lécet az IQ olimpián!!! Csak egy példa a h@lyeségedre:
  http://galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=177756:csoekkent-az-unios-koetelezettsegszegesi-eljarasok-szama&catid=76:hazai-vonatkozasu-hirek&Itemid=113”
 • 10. csergemerge 2013. május 14. 21:41
  „A szocialisták elnöke Oslóban, a szélsőségek és a gyűlölet elleni nemzetközi konferencián - pártja közleménye szerint - egyebek mellett arról beszélt, hogy ma Magyarországon parlamenti képviselete van az antiszemitizmusnak, a cigányellenességnek, a kirekesztésnek, és míg máshol éles határ húzódik a szélsőjobb és a jobboldal között, nálunk nem. ..
  Szerintem ő nálunk sokkal jobbat érdemel!
  Talán ne is jöjjön vissza ebbe a borzasztó, rettenetes országba!”
 • 9. _csutak_ 2013. május 14. 21:01
  „Ajánlott olvasmány:
  Ron Hubbard: világok harca
  Aki a könyvet elolvassa, az mindjárt másképpen látja a világot.”
 • 8. studyfy 2013. május 14. 18:53
  „#6.
  Te éjszakánként is az indexálási trükkel álmodsz?”
 • 7. Qllancs 2013. május 14. 17:52
  „6. igazságkereső.
  Jobb lenne ezt az index. ügyet abbahagyhatnád! De televan a hócipőm a devizahitelesekkelis.
  Mindenki annyi lóvét vett fel amennyit akart. Gát semmi se volt.Nem volt kötelező!
  Adig nyújtozkodj..míg a takaród ér ! jó régi mondás ! Meggondolatlanúl, felelőtlenül, flancolásból vettek fel sok milliót. Most magukra vessenek !
  1--2. igen !jól beszéltek! Itt aki lejáratta Magyot. az a fütyisz banda !
  Vajon kik ellen van 2--3--4 féle EU s eljárás?? Eu Bírósági ?? v. Velencei Bíróságon ..vizsgálat ???Arrogáns, pőkhendi stílust NEM szeretik ! Se azt, hogy mumusként állítják be az IMF, és az EU . De a milliárdos pénzeket símán elveszik...elteszik !

  MIÉRT : 46, 6 % magyar ember él SZEGÉNYSÉGBEN ma ???Magyon ! 400 000 gyerek éhezik ????,többmint 560 ezer ember külföldön él, csak az 1. 1/4 évben : 25 000fő ment ki németbe!

  Rekordon a munkanélküliek száma !!566 000. csak a regisztrált ! 13, 3 % SOHASEM volt ekkora . hvg.hu.”
 • 6. igazságkereső 2013. május 14. 17:20
  „Mestreházy Attila is "sáros" a magyarországi bankok indexálási trükkjei következtében tönkretett vagy a közeli jövőben tönkremenő közel másfél millió ember sorsában! Ugyan az a fészekalj az Ő politikai származási helye, mint akik onnan származva tették tönkre Magyarországot! Gyurcsány, Bajnai, Veres és társai ha nem úgy végezték volna politikai és gazdasági munkájukat ahogy végezték, akkor a bankok nem is tehették volna meg azt a tisztességtelen dolgaikat, amelyeket tettek az ilyen-olyan alapúnak elnevezett trükkjeikkel! Egy ilyen társaság még egyszer nem kerülhet kormányzati pozícióba, mert még a térképről is el fog tűnni országunk, ehhez kétség nm is férhet!! De most már a bíróságok és a T.Kúria is megtehetné a magáét a "devizahitel" banki trükkök visszamenőleges és végleges megszüntetése tárgyában, mert egyre tarthatatlanabbá és kezelhetetlenné válik a bankok által végrehajtott trükközések helyzete a banki ügyfeleik szempontjából!!”
 • 5. Power 2013. május 14. 15:51
  „4. kipkop 2013.05.14. 15:26
  Nem azért, mintha a másik párt nem ugyanezt tenné. Gyomorforgató, amit művelnek a parlamentben.
  http://nyugdijas.network.hu/blog/nyugdijas-klub-hirei/15-ezer-nyugdijas-perli-a-magyar-allamot”
 • 4. kipkop 2013. május 14. 15:26
  „Mesterházy kétarcú, nagyot mondó személy, aki a hatalom megszerzéséért "mindenre" képes, ezt tanulta az előző szocialista vezetőktől.”
 • 3. Power 2013. május 14. 15:09
  „Ez a vége, ha az embereknek a saját hazájukban nincs lehetőségük jogorvoslatra. Tudomásom szerint több ezren perelik a magyar államot csak nyugdíj-ügyben. Nem véletlenül mennek el a magyar fiatalok külföldre.”
 • 2. zehn 2013. május 14. 14:06
  „Kedves Fidesz! Nem kell ahhoz Mesterházy, hogy a külföld lássa , milyen ramaty állapotban van ez a dilettánsok által vezetett ország.Csak Orbán és egy két betegtársa hiszi azt, hogy milyen jól is mennek a dolgok.Lesz munkája az orvosoknak. Bármennyire szomorú,de az elmúltnyolcban sokkal jobban éltünk.Pedig azt is szidtuk rendesen. Úgy tűnik, mindig van lejjebb! Nem véletlen, hogy az ország lakosainak 20%-a külföldön él!!! Ez mindennél többet mond.”
 • 1. spiler 2013. május 14. 13:58
  „ezek elfelejtették az elmult 8 évet,HOGY MIKET MONDTAK KÜLFÖLDÖN,,,,gyorsan gyógyszert a narancsosnak...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az MSZP tiltakozik az asztmás gyermek után járó támogatás megszüntetése miatt

Az MSZP tiltakozik, amiért a kormány áprilistól megszüntette a középsúlyos asztmás gyermekek után… Tovább olvasom