Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

Fidesz: visszatetszőek Józsa István kijelentései

A párt parlamenti frakciója ezzel az ellenzéki politikus vasárnap délelőtti sajtótájékoztatójára reagált.
A Fidesz szerint visszatetszőek Józsa István MSZP-s politikus kijelentései az ország gazdasági teljesítményével kapcsolatban. A párt parlamenti frakciója ezzel az ellenzéki politikus vasárnap délelőtti sajtótájékoztatójára reagált.

A nagyobbik kormánypárt azt írta, Józsa Istvánt cserbenhagyta az emlékezete, pedig a szocialisták padsoraiban ült akkor, amikor egyhavi nyugdíjat és fizetést vettek el az emberektől, az államadósság 53 százalékról 80 százalék fölé emelkedett, a munkanélküliség megduplázódott, a gazdasági visszaesés a 7,5 százalékot is elérte, a gáz árát háromszorosára, a villany árát pedig kétszeresére emelték.

"Józsa Istvánnak és a bukott baloldalnak nincs joga kétségbe vonni a magyar emberek teljesítményét és az ország gazdasági eredményeit" - jelentette ki a Fidesz-frakció.

Józsa István a sajtótájékoztatóján azt mondta, a gazdaság első féléves adatai azt mutatják, hogy Orbán Viktor miniszterelnök gazdaságpolitikája súlyos kudarc az ország számára. Az ellenzéki képviselő szerint minden fontos gazdasági mutató tekintetében romlott az ország pozíciója, vagy stagnálnak az adatok, a jövő évi teljesítmény pedig várhatóan nem haladja meg a 2010-es értéket.

Olvasóink írták

 • 4. Őszödi 2013. augusztus 25. 21:03
  „A nagyobbik kormánypártot is cserbenhagyta az emlékezete. A 13. havi nyugdíj 8%-ot jelentett, a visszamenőleg elvett nyugdíjakat a Fidesz 16%-al adóztatja.”
 • 3. sikeranita 2013. augusztus 25. 17:57
  „Fidesz tele van bukott jobboldalival ( mdf-es ; kisgarázda; jobbikos ) . Ők is bukottak hiszen csk 1 ciklust voltak hiába osztogattak 12 állami gazdaságot ! Elég volt a fidesz paraszt vakításából !”
 • 2. pachakuti 2013. augusztus 25. 17:32
  „"A Malév-vizsgálóbizottság egy májusi ülésén Józsa István megrántotta Kubovicsné dr. Borbély Anett bizottsági főtanácsadó haját - mindez az mno.hu birtokába került jegyzőkönyvben olvasható(...)
  - Tény, hogy a kolléganő nagyon zavarban volt, ugyanis ő szakmailag tudta, hogy nekem van igazam, de beosztás szerint az elnök úr munkatársa - tette hozzá. Itt valami félreértés lehetett - mondta annak kapcsán, hogy a jegyzőkönyvben is az szerepel, hogy meghúzta a haját az illető hölgynek. ,,Azon jajdult fel, hogy ez a házszabály súlyos megsértése." ,,Itt nincs mit keresni, nagyon jó viszonyban vagyok a kolléganővel, nagy kezit csókolommal vagyok iránta" - zárta szavait Józsa."
  /MNO: 2012.09.25/”
 • 1. Qllancs 2013. augusztus 25. 17:18
  „orbán és rezsimje ..kudarc az országra nézve! --de ez őket nem zavarja.
  De a nép..remélem 2014 ben tudja majd ,hol a helye az : X nek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezek a hatos lottó nyerőszámai!

Elő a szelvénnyel, kihúzták a hatos lottó 34. heti nyerőszámait. Jól X-elt? Tovább olvasom