Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Gyurcsány cáfolja, hogy bármilyen módon támogatná az MDF-et

Gyurcsány Ferenc volt kormányfő határozottan cáfolta szerdán, hogy bármilyen módon támogatná az MDF-et.
Az Index kedden írt arról az MDF és az SZDSZ egyeztetései kapcsán, hogy Debreczeni József jelölését a volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc anyagilag is támogatta, ahogy jelentős forrásokat ajánlott fel a Szociáldemokrata Párt elnöke, az MSZP színeiben parlamenti képviselő milliárdos, Kapolyi László is. A hírportál szerint a két forrás az MDF kampányköltségeinek 90 százalékát fedezi.

"Határozottan cáfolom, hogy akár Debreczeni Józsefet, akár az MDF bármely politikusát, akár az MDF-et mint pártot pénzzel, természetbeni juttatással vagy bármely más módon támogatnám" - közölte Gyurcsány Ferenc az MTI-vel.

Hozzátette: az Index állításai minden alapot nélkülöznek.

A volt miniszterelnök hangsúlyozta: ha az Index nem korrigálja kérésére a cikket, akkor haladéktalanul jogi eljárást kezdeményez az ügyben.

Olvasóink írták

 • 6. lawyer 2010. január 14. 08:39
  „Hol az alsó határ, ameddig az MDF elmegy ? Mélyebben mint a földeáki gáz...”
 • 5. dodó 2010. január 13. 12:36
  „"MDF-SZDSZ házasság eredménye: Demokratikus Centrum. 2010-01-13 12:03

  Az ATV információi szerint a két liberális párt tárgyalásai célegyenesbe értek, most ütik rá a pecsétet. Hamarosan tehát nyilvános lehet az SZDSZ és az MDF egyezsége a választási együttműködésről. A szennycsatorna úgy tudja, hogy az új SZDSZ-MDF paktum értelmében Bokros Lajos vezeti a Demokratikus Centrum választási szövetség listáját. Cserébe viszont az önkormányzati választásokon a liberális párt nevezi meg Budapest listavezetőjét.
  Sajtóértesülések szerint a két párt az ajánlószelvények közös gyűjtéséről is egyeztetett, az MDF pedig vállalta, hogy a kopogtatócédulák jelentős részét összegyűjti. Egyes MDF-s és sajtóhírek szerint az MDF kopogtatócéduláit a Hit Gyülekezete aktivistái gyűjtik össze, ám Hit Gyülekezete kijelentette: nincs MDF - Hit Gyülekezete egyezség. Na persze..."”
 • 4. Pinaman 2010. január 13. 11:59
  „barmit mondjon is, HAZUDIK! Monnyon le!”
 • 3. dodó 2010. január 13. 11:44
  „"Gyurcsány fenyegetőzik, de ki tolja a százmilliókat az MDF-be? 2010. január 13. 08:08

  Az index.hu értesülései szerint az MDF és az SZDSZ összefonódásához szükséges anyagiakat az MSZP színeiben politizáló parlamenti képviselő, a judeobolsevik, vitatott múltú multimilliárdos, Kapolyi László biztosítja.A hírportál Kurcsányt is nevesíti az MDF anyagi támogatói között. Az öszödi böszme rikácsol.

  Gyurcsány Ferenc volt kormányfő határozottan cáfolja, hogy bármilyen módon támogatná az MDF-et. Ezt azért jelentette ki, mert az index.hu kedden azt írta az MDF és az SZDSZ egyeztetései kapcsán, hogy Debreczeni József jelölését anyagilag is támogatta és jelentős forrásokat ajánlott fel számukra a Szociáldemokrata Párt elnöke, az MSZP színeiben parlamenti képviselő milliárdos, Kapolyi László is. A hírportál szerint a két forrás az MDF kampányköltségeinek 90 százalékát fedezi."

  ...és akkor még nem beszéltünk a Hit Gyülekezetével kötött választási szerződésről...”
 • 2. Walaky 2010. január 13. 08:35
  „1. hozzászólás efje 2010.01.13. 08:01
  Kérdésedre: Ne önmagadból indulj ki!
  Gyurcsány nem akar rosszat az MDF-nek, mert ellenkező esetben kiállna mellettük:))”
 • 1. efje 2010. január 13. 08:01
  „"Határozottan cáfolom, hogy akár Debreczeni Józsefet, akár az MDF bármely politikusát, akár az MDF-et mint pártot pénzzel, természetbeni juttatással vagy bármely más módon támogatnám"
  Most is hazudsz Ferike?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Helyreállítják 40 dél-dunántúli hulladéklerakó környezetét

Negyven, már bezárt hulladéklerakó környezetének helyreállítása kezdődhet el az év első felében a… Tovább olvasom