Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Gyurcsány: Szanyi téved

Szanyi Tibor téved - állítja Gyurcsány Ferenc, cáfolva, hogy ő szivárogtatta volna ki az őszödi beszédet.
Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja a napokban először a Facebookon fogalmazta meg azt a véleményt, hogy az őszödi beszédet Gyurcsány Ferenc és köre adta át a sajtónak.

Szombati sajtótájékoztatóján álláspontját megerősítve elmondta: az elmúlt években annyi "torz vélemény" jelent meg ezzel kapcsolatban, hogy szükségesnek látott iránymutatást adni arról, mi történhetett a rendelkezésére álló információk alapján. Kitért arra is, nem tartja ördöginek a beszéd kiszivárogtatását, azt viszont igen, hogy a szocialista frakciót az elmúlt években többen ezzel vádolták és árulónak kiáltották ki, miközben "ennek közelében sincs a valós helyzet".

Gyurcsány Ferenc szombaton ugyancsak a közösségi oldalon reagált párttársa szavaira. "Azt állítja Szanyi Tibor, hogy én szivárogtattam ki az őszödi beszédet. Bizonyítékot nem mutat, logikai következtetés alapján jutott erre a véleményre. Tibor téved. Amit tudok az ügyről, azt elmondtam pár hete a frakciónak" - írta a volt kormányfő, hozzátéve: "nincs ez rendben, fröccsen a sár, és van, aki tapsikol benne".

Olvasóink írták

 • 7. seawasp 2011. június 12. 12:46
  „No erre majd gyurcsótány kiad egy másik ,,szöszödi" monológot, és azt majd a Szanyi nyakába varrja! :-D

  Azt meg szomorúan olvasom, volt kis városom a vörös horda nyomdokaiban! :-(”
 • 6. Lehiggadt 2011. június 12. 11:53
  „Ha szanyi "kapitány" ezzel a blöffel - rágalommal? - akar politikai tőkét kovácsolni magának, akkor rossz lóra tett! PisssssssszkosÚÚÚÚÚÚl útálhaTTYák egymást, amit szanyi részéről - szerintem egyfajta hatalomvány vezérelhet! Ő például mit csinálna, ha nem "politizál6na"? Most már rokkant-nyugdíjas sem lehetne!”
 • 5. frakk 2011. június 12. 08:48
  „Az utolsó szoci bástya Csongrád megye. itt még tombol a balkán a fejekben.
  De három év alatt felet a szenilis csapat, és újból lihegve szaladnak az urnákhoz , hogy megválasszák az átvedlett Mszp.t élen a Botkával.”
 • 4. Lucia 2011. június 12. 00:29
  „Sajnos Szegeden a legerősebb Magyarországon az MSZ(M)P. Ennek isszuk mindannyian a levét!”
 • 3. barkzso 2011. június 11. 23:21
  „Két barom, van még rajtuk kívül MSZP-s?”
 • 2. Jozsoci 2011. június 11. 23:14
  „Az Mszp-nek végleg befellegzett. Meg tudja-e valaki mondani, hogy akinek ennyi pénze van, miért nem megy horgászni? Betegség, pszichiátriai eset. Úgy nevezik, hogy hatalomvágy.”
 • 1. igazságkereső 2011. június 11. 20:42
  „Almunia pénzügyi biztos tudja az igazságot, hiszen Ő szólította fel Gyurcsányt hazugságainak befejezésére! Ennek a felszólításnak lett eredménye az őszödi beszéd, azaz Gyurcsány ezzel és így akarta korrigálni az Európai Unió felé benyújtott magyar gazdasági helyzetről szóló hazugságait! Aki elolvassa a Demokrata január 11.-i számában megjelent "Gyurcsányt az ájulás kerülgette" c. több oldalas leírást, az rájöhet arra, hogy Gyurcsány egy beteges hazudozó és hazugságainak árát milliárdokban most velünk akarják visszafizettetni! De ugye nem ennyire hülye a magyar?!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tűzoltóságok állami kézbe vételét javasolja a kormány

A hivatásos önkormányzati tűzoltóságok állami kézbe vételére tesz javaslatot a kormány a katasztrófavédelemhez kapcsolódó törvények módosításáról szóló parlamenti előterjesztésében. Tovább olvasom