Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 02. szerda - Rebeka, Dorina

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Belföld - Magyarország hírei > Homokot lapátolt és almát szedett - így kezdte az országjárást Gyurcsány

Homokot lapátolt és almát szedett - így kezdte az országjárást Gyurcsány

"Vendéglátóinkkal élünk egy-egy napot, velük kelünk, megyünk munkába, ahol tudunk, velük dolgozunk" - írta Facebook-oldalán a volt kormányfő.

mti - 2012.10.09. 18:02
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Többhetes országjárást kezdett Gyurcsány Ferenc, a volt miniszterelnökhöz pártja, a Demokratikus Koalíció (DK) több politikusa is csatlakozik. A program kedden homoklapátolással és almaszedéssel indult a szabolcsi Tiszaadonyban.

A DK arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a korábbi kormányfő a következő legalább három hétben az ország nehéz helyzetű településeit keresi fel, az ott dolgozó családok hétköznapjaival ismerkedik, beáll közéjük dolgozni és velük is lakik majd, csak a hétvégéket tölti Budapesten.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke (k) és Niedermüller Péter, a DK alelnöke (b) bottal almát vernek le vendéglátójuk, a tiszaadonyi Kanizsay család kertjében 2012. október 9-én.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke (k) és Niedermüller Péter, a DK alelnöke (b) bottal almát vernek le vendéglátójuk, a tiszaadonyi Kanizsay család kertjében 2012. október 9-én.
Fotó: MTI/Taipusz Attila

"Nem akarok protokoll programokat. Vendéglátóinkkal élünk egy-egy napot, velük kelünk, megyünk munkába, ahol tudunk, velük dolgozunk. Alszunk szegénytelepen, alszunk roma vendéglátóinknál, bumlizunk hajnali vonattal vagy busszal" - írta Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc, hozzátéve, hogy azért is döntöttek az országjárás mellett, mert a DK parlamenti lehetőségei korlátozottak.

A párt közleménye szerint A mi országunk elnevezésű körút során politikusaik "az ország elveszettnek tűnő, a kormány által leszakadásra ítélt vidékeit" keresik fel. Gyurcsány Ferenc minden állomáson ott lesz, a DK többi képviselője pedig alkalmanként csatlakozik hozzá.

 Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke almát eszik vendéglátója, a tiszaadonyi Kanizsay család kertjében 2012. október 9-én.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke almát eszik vendéglátója, a tiszaadonyi Kanizsay család kertjében 2012. október 9-én.
Fotó: MTI/Taipusz Attila

A program kedden kezdődött a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszaadonyban, ahol a volt kormányfő homokot hordott a Tisza partjáról a település játszóterére, majd almarázásban és -szedésben vett részt a helyi emberekkel, délután pedig egy vásárosnaményi fodrászüzletben tartott lakossági találkozót.

Gyurcsány Ferenc a következő hetekben Borsod-Abaúj Zemplén, Heves, Nógrád, Békés és Baranya megyei településekre is ellátogat majd.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Moderálásra küldöm 61. peet6 2012.10.12. 13:02

Nem lenne egyszerűbb, ha Fletó az összes romát beköltöztetné magához és ott tartaná őket örökre. De úgy, hogy többet ne jöhessenek ki.... talán akkor Fletóra szavaznék....
Egyébként szerintem egyszerűen csak feltűnési viszketegségben szenved! Ha egy nap nem szerepel a médiában, az fizikai fájdalmat okoz neki!

Moderálásra küldöm 60. czindi 2012.10.11. 11:18

Eljöhetne ide Magyarcsanádra is, beállhatna a közmunkások közé, akik lassan három hónapja építik a teret, a Polgármester Úr vezetésével. ( Ezen már elgondolkodtam: vajon ki vezeti a falut?!) Bocsánat, a P.M. Úr építi a teret, a közmunkások meg nézik. (sokszor.)
De jó lenne, ha ebben az országban végre valakik elkezdenék megkérdezni ( és nem csak Gyurcsánytól ) hova lett a lenyúlt (ilyen-olyan ) pénz? Vagy Ti komolyan hiszitek, hogy zemberek, akik soha életükben nem dolgoztak egy percet sem ( nem végeztek termelő. értékteremtő munkát ) máról hónapra milliárdosok lehettek?
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóreggelt Vietnám! Ébresztő!!!!

Moderálásra küldöm 59. nobody13 2012.10.11. 07:11

Srácok, senki nem tud rólam semmit, kivéve a nemzetbiztonsági egységet, esetleg a Délmagyart :-D Ne találgassatok, hány éves vagyok, meg kicsoda, meglepődnétek... Nem minden idős hülye, és nem minden fiatal szemellenzős... Ráadásul vannak, akik végigkövették a világ- és magyar történelem eseményeit az elmúlt pár évtizedben, esetleg pár évszázaddal könyvek segítségével, és megy nekik a logika, az információs puzzle-lal jól elboldogulnak, nem színvakok, hát így jön ki egy gondolkodásmód, ami az enyémhez hasonló. Szerencsére vannak elég sokan, akik ugyanazt látják, olvassák ki a kimondott, megtett illetve háttértettekből, szavakból, mint én - igen sok emberrel találkozom nap, mint nap... -, még ha ők nem is írogatnak ide. Szóval a Brehm igencsak vastagra sikeredne :-)) Ennek a rendszernek, ami itt két éve van, szinte csak vesztesei vannak, akik - hogy egy egri hölgyet idézzek - "nem felejtenek"...

Annak, aki szerint az a baj, hogy Gyurcsány és a Milla vezetője fasírtban vannak,… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 58. DobóI 2012.10.11. 05:02

51. nobody13 2012.10.10. 15:24
Gyurcsány és Bajnai sem vette fel a miniszterelnöki javadalmazását. ..

Hány éves vagy Te, még hiszel a szocialista népmesékben?

Moderálásra küldöm 57. kontrapista 2012.10.10. 23:30

Valami bűzlik Dániában illetve Gyurcsány-családban, mivel a családfő minduntalan máshol lakik, tavaly Salgótarjánban, nemrég egy sátorban a Kossuth-téren , most pedig a kubikosok és az almaszedők között a szegénytelepen.

Moderálásra küldöm 56. Mozimasiniszta 2012.10.10. 22:28

nobody13 ! előbb-utóbb helyet kapsz Brehm nagy könyvében...

Moderálásra küldöm 55. SP 2012.10.10. 20:20

Vándorcirkusz?
Vagy csak kampányjáték?

""Gyurcsány a cigánysoron""

http://www.hir24.hu/belfold/2012/10/10/gyurcsany-a-ciganysoron/~~fokusz

Moderálásra küldöm 54. maci53 2012.10.10. 17:56

Inkább a lenyúlt KISZ vagyont add elő Fletó!

Moderálásra küldöm 53. szatyi 2012.10.10. 16:39

"52. nobody13 2012.10.10. 15:36 "

"Amit az MDF eladott külföldieknek, azt mind bezárták..." -vagy tönkretették a saját érdekeik miatt!
Fején találtad szöget, igazad van.

Moderálásra küldöm 52. nobody13 2012.10.10. 15:36

49: re Lukrécia, ő legalább nem adta el... Megvette, és magyar tulajdonban tartja. Működteti. Az Antall-kormány az egész országot kiárusította, mindegy volt, ki viszi, csak adjon pénzt. Gondolkodj el azon, hogy ha "az ország fél alumíniumipara" nem Gyurcsányé, akkor valószínűleg nincs is alumíniumiparunk... Cipőgyárunk van? Cukorgyárunk? Édességgyárunk? Bányánk? Feldolgozóüzemeink? Kőbányánk az van még, az Orbán-família tulajdonában, ez valahogy senkinek nem piszkálja a csőrét... Amit az MDF eladott külföldieknek, azt mind bezárták, éppen arra köpködnek, aki tényleg hazafelé gondolkodik, és az ipar még meglévő részét itthon és működésben tartja? Fura egy gondolkodás...


Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...