Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Ingyen internet a NeoPhone-nal

A NeoPhone virtuális magánhálózatán (VPN) keresztül, előfizetés nélkül is elérhető a www.neophone.hu weboldal és az a FreeStart ingyenes internet szolgáltatása az érdeklődők számára, Győrből, Székesfehérvárról és Szolnokról.

A VPN eléréséhez internetezésre alkalmas, modemmel ellátott személyi számítógép és vezetékes telefon szükséges. A VPN-t az internetes betárcsázáshoz hasonlóan lehet igénybevenni egy helyi telefonszámon keresztül. A NeoPhone VPN-jéhez való hozzáférés ingyenes, csupán a helyi telefonhívás díját kell kifizetni.

A csatlakozás után egy weboldalra kerül a látogató, ahol eldöntheti, hogy a NeoPhone szolgáltatásról szeretne-e több információt kapni (ez esetben a NeoPhone honlapra kerül) vagy pedig a FreeStart ingyenes internetszolgáltatását veszi igénybe.
A VPN a 22-es, az 56-os és a 96-os körzetből érhető el. Néhány (de nem az összes) település, amely ezen körzetekben található és így a VPN elérhető: Győr, Csorna, Kapuvár, Mosonmagyaróvár, Hegyeshalom, Rajka, Pannonhalma, Szolnok, Törökszentmiklós, Túrkeve, Mezőtúr, Martfű, Tiszaföldvár, Kunszentmárton, Székesfehérvár, Bicske, Mór, Polgárdi, Enying, Bicske, Alcsútdoboz, Gárdony, Pákozd.

Behívószám: 888-616
felhasználónév: neophone
jelszó: freestart

További információt a www.neophone.hu  weboldalon, a vpn@neophone.hu  e-mail címen, illetve a (06-1)225-6060 budapesti telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopron festője

Mühl Aladár, Sopron halhatatlan emlékű akvarellfestője november 14-én lenne száz esztendős. Az… Tovább olvasom