Délmagyar logó

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -5°C | 3°C

Jó döntés volt

Eredics Imre alpolgármester szerint Horváth László és Antal Imre politikai jellegű, ünneprontó sajtótájékoztatót tartottak, melyen elferdített, valótlan információk hangzottak el.
Az alpolgármester szerkesztőségünknek küldött levelében ezt írja: „A város vezetése a leggazdaságosabb megoldás érdekében nyílt pályázatot írt ki a csarnok üzemeltetésére az adófizetők pénzének kímélése érdekében, és egyáltalán nem kétségbeesetten keresi az üzemeltetőt.
A nyílt versenypályázat megjelenése után máris van érdeklődés a vállalkozók részéről, a csarnok várható sport-, rendezvény- és kulturális kihasználása máris 80 százalékos az előzetes felmérés szerint, így megépíttetése úgy az egyetem, mint a város polgárai számára helyes döntés volt a közgyűlés részéről. Az igénybevételnél az egyetemi rendezvények mindig elsőbbséget kapnak.
A győri képviselő-testület az előterjesztésekben, engedélyokiratban is minden számról, lépésről pontos és kimerítő tájékoztatást kapott. Az egyetemmé válással kapcsolatban pedig szeretném felhívni a figyelmet arra a tényre, hogy a csarnok építése már folyamatban volt, amikor az Országgyűlésben az egyetemről szóló döntés megszületett.
Ha pedig a képviselő urak a folyamatos, minden részletre kiterjedő egyeztetés után csak az általuk elmondottakra emlékeznek, akkor el kell gondolkozniuk azon, hogy képesek-e a rájuk bízott feladatokat ellátni.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyen internet a NeoPhone-nal

A NeoPhone virtuális magánhálózatán (VPN) keresztül, előfizetés nélkül is elérhető a Tovább olvasom