Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Jó döntés volt

Eredics Imre alpolgármester szerint Horváth László és Antal Imre politikai jellegű, ünneprontó sajtótájékoztatót tartottak, melyen elferdített, valótlan információk hangzottak el.
Az alpolgármester szerkesztőségünknek küldött levelében ezt írja: „A város vezetése a leggazdaságosabb megoldás érdekében nyílt pályázatot írt ki a csarnok üzemeltetésére az adófizetők pénzének kímélése érdekében, és egyáltalán nem kétségbeesetten keresi az üzemeltetőt.
A nyílt versenypályázat megjelenése után máris van érdeklődés a vállalkozók részéről, a csarnok várható sport-, rendezvény- és kulturális kihasználása máris 80 százalékos az előzetes felmérés szerint, így megépíttetése úgy az egyetem, mint a város polgárai számára helyes döntés volt a közgyűlés részéről. Az igénybevételnél az egyetemi rendezvények mindig elsőbbséget kapnak.
A győri képviselő-testület az előterjesztésekben, engedélyokiratban is minden számról, lépésről pontos és kimerítő tájékoztatást kapott. Az egyetemmé válással kapcsolatban pedig szeretném felhívni a figyelmet arra a tényre, hogy a csarnok építése már folyamatban volt, amikor az Országgyűlésben az egyetemről szóló döntés megszületett.
Ha pedig a képviselő urak a folyamatos, minden részletre kiterjedő egyeztetés után csak az általuk elmondottakra emlékeznek, akkor el kell gondolkozniuk azon, hogy képesek-e a rájuk bízott feladatokat ellátni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyen internet a NeoPhone-nal

A NeoPhone virtuális magánhálózatán (VPN) keresztül, előfizetés nélkül is elérhető a Tovább olvasom