Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

Jószomszédi iszony magyar módra

Rezzenéstelen arccal hallgatták a vádlottak, amikor áldozatuk a szenvedéseiről beszélt: Tímeát és édesanyját felakasztották, kiszögelték, megerőszakolták.
Három év után szerdán nézett először farkasszemet megkínzóival F. Tímea (33). Az asszony most négy hónapos terhesen jelent meg a tárgyaláson és nézett szembe azokkal, akik megölték az anyját, és őt hónapokig élvezettel kínozták.

Állítása szerint szomszédai először a pénzüket szedték el, majd csicskáztatni kezdték őket. Mindenért verés járt.

Volt, hogy a vádlottak Tímeát egy százas szöggel kiszegelték a falhoz. Egy lánccal fölakasztották, és édesanyát arra akarták rávenni, hogy rúgja ki alóla a sámlit; mivel anyja ezt nem tette, irgalmatlanul megverték - írja a Blikk.

Olvasóink írták

62 hozzászólás
 • 62. papus3 2009. október 22. 21:50
  „Magyar módra ?”
 • 61. KolompárRómeó 2009. október 22. 18:55
  „Jut eszembe: az ilyen formájú, Máunika-sóban szereplő és azt néző dolgos emberek fogják a mi nyugdíjunkat kitermelni. Szóval inkább erre ne építsen senki, inkább spóroljon másképp idős éveire...”
 • 60. KolompárRómeó 2009. október 22. 18:50
  „49. hozzászólás Niah 2009.10.22. 12:56

  Új vagy? Dodó ezt totális iróniával írta.”
 • 59. Hmmm... 2009. október 22. 18:09
  „Meg mindig nem tertem eszhez!!!
  Az ilyeneknek aztan tenyleg nem szabadna jogot adni meg levegovetelre sem!
  Az ilyenek a legprimitivebbek koze tartoznak, akiknek minden mindegy. Es valoban az ujsag cikk cime, nagyon felrevezeto es jogtalan. Tenyleg vannak rossz szomszedsagok, amikor a lehajlo ag vagy a kutya nyuszogese a problema. Ilyen jellegu szomszedi viselkedes csupan egy bizonyos korben divatos, mint a napokabn is olvashattuk pl a pecsi fust utcai szomszedokrol vagy az elmult evben jo nehany hasonlo esetrol. .”
 • 58. tazsla 2009. október 22. 15:03
  „Kicsit zavaros! Pár ésszerű kérdés. Ki az a nagyon barom a ki befogadja ezeket? A férj miért mutatta be ezeket a saját családjának, Ő is benne volt?
  <moderálva durva>”
 • 57. komlodi 2009. október 22. 14:39
  „MILYEN MAGYAR MÓDRA??? EZEK CIGÁNYOK!!! Soha nem voltak és nem is lesznek magyarok!”
 • 56. Hunter81 2009. október 22. 14:31
  „Kár, hogy a sok hozzászólás nem hat meg senkit, ráadásul még moderálják is :( Pedig vannak szép :) ötletek, Országunk jobbá tételére.”
 • 55. favágó 2009. október 22. 14:20
  „Vigyázz tinta mit beszélsz! Neked is mindjárt meszeltek!:-))”
 • 54. tintasbarns 2009. október 22. 13:52
  „moderálva durva”
 • 53. favágó 2009. október 22. 13:42
  „A szorgos hangya egész nyáron csak dolgozott-dolgozott megállás nélkül, a tücsök meg csak hégédült! Eljött a hideg tél és mind a kettő megdöglött!:-)))”
 • 52. Niah 2009. október 22. 13:31
  „Kedves favágó!

  Igen lehet megvan nekik a nyóc, meg a nyócker.Na hát az mese, de eléggé hasonlított a valóságra némely része.Sőt láttam annó a tücsök és a hangya mesét is, na az azért jobban hasonlított a való világra.Persze tiltják az ijedtén megnyilvánulásokat, de ez is, mint minden, egyszer elrendezésre fog kerülni.

  Amúgy comet, igen az Olaszok eléggé jól kezelik a problémát, főleg mikor volt az a gyilkos sztori, eléggé nagy gáz volt a cigányputriban.Egy a baj csak! Hol volt a gyufa?:)”
 • 51. comet 2009. október 22. 13:12
  „41. Sőndör - lehet hogy az olaszok bőrének tónusa téveszt meg, de jóval messzebb vannak a cigányoktól mint hinnéd. Elég durva módszereik vannak a cigány bűnözés visszaszorítására kezdve a kötelező ujjlenyomat vételtől egészen a cigánytelepek felgyújtásáig.
  Meg aztán vannak annyira nacionalisták, hogy az ilyen DM féle csúsztatásokat, amik egyenlőséget tesznek a cigánybűnözők és nemzet közt, ne nézzék jó szemmel. Persze ilyen baromságot Magyarországon kívül nem hiszem hogy meg lehetne csinálni bárhol a világon. Máshol annyi eszük van azért a cionistáknak, hogy nem sz.rnak oda, ahonnan esznek.”
 • 50. favágó 2009. október 22. 13:05
  „Kedves Niah! Azért csak összehozzák azt a nyóc osztályt! (hat elsőt + kettő másodikat)!:-))))))))))))))”
 • 49. Niah 2009. október 22. 12:56
  „Kedves dodó!
  Ha ennyire szerteted őket. élj velük vagy mellettük nem sokat, csak egy hetet, majd meglátjuk mi lesz a véleményed!Vagy legyen egy családtagod akit terrorizálnak!
  Mivel pap vagy nem valószínű, hogy valaha is megtudod milyen érzés mikor egy hatszor bukott cigánykölök tartja terrorban a gyereked osztályát és veszi el minden nap a gyerekedtől, amiért te keményen megdolgoztál! Miért? Hát mert náluk ez a normális.Tesz az iskola ellene?Nem!Az Állam?Nem! Ha gondolod imádkozhatsz, de azt még nem láttam, hogy az ima ért volna bármit is,pl mikor testvérem tizenévesen rákban halt meg és nem hiszem, hogy ezeken a szerencsétlen nőkön is segített volna az ima!
  Mellesleg miért is fogadjam el én az ő kultúrájukat, mikor ők nem hajlandóak tiszteletben tartani az enyémet?
  Nme hajlandóak arra barátom, hogy tiszteleben tartsák a szabad élethez való jogomat?Nem hajlandóak arra, hogy egy államban, amin élősködnek, betartsák a szabályait?!
  Mit tartsak tiszteletben az ilyen férgeken?Mert nagyon sokan ilyenek!”
 • 48. dodó 2009. október 22. 12:40
  „"Cigány honfitársainkért az előítéletek leküzdésével, az imádság erejével, kultúrájuk elfogadásával és tiszteltben tartásával tehetünk a legtöbbet" -/ Székely János, Esztergom-budapesti segédpüspök/”
 • 47. Niah 2009. október 22. 12:18
  „Huba!
  Én benne vagyok, gyűjtsünk!
  Olyan rohadtul kíváncsi lennék rá, hogy mit csinálna állambácsi, ha hatmillió aláírással valaki bekopogna, hogy kifelé a cigányokkal!
  Annyira de annyira kíváncsi lennék a reakcióra a politikusok, a média részéről!
  Vagy egyszerűen azt mondaná ez a hatmillió lakos, hogy addig nem vagyunk hajlandóak adót fizetni, amíg cigány van az országban!
  Olyan hú de nagyon kíváncsi lennék rá, hogy egy ilyen összefogás láttán mi történne?!
  Mert engem pl nagyon tud idegesíteni, hogy a adminisztrátorként minimálbérért dolgozom, bár ha nem lenne adó, akkor kb kereshetnék 150-200e-között (szuperbruttó).De amúgy nagyon szívesen ezeknek a r...dt áll...toknak, hogy azért dolgozhatok, hogy jól élhessen a börtönben!Áááááá
  Idegbaj, komolyan mondom ami ebben az országban zajlik!!!”
 • 46. favágó 2009. október 22. 12:00
  „Tisztelt Moderátor!
  Tudja-e hogyan lehet az ingatlant egyik napról a másikra 50%-al "amortizálni"? Úgy hogy, ha a szomszédba költözik egy cigány! A sok moderálás közben gondoljon néha erre is! És szívből kívánom magának, hogy ezt megérje!”
 • 45. OPP 2009. október 22. 11:53
  „"Az anya, egy idős, beteg asszony, a lánya pedig szellemileg fogyatékos lány. Naivságuk ennek tudható be, és a fokozatos fenyítések következtében - miszerint az egyiküket mindig sarokba szorították, ha a másikat "kiengedték" - nem mertek jelezni, vagy segítséget kérni senkitől sem. Borzalmas. Én a szomszédok, vagy a környezetükben élők felelősségét is vitatnám. Nem tudom elképzelni, hogy az ég világon senkinek nem tűnt fel, hogy mit művelnek szerencsétlenekkel a falakon belül. Nem létezik, hogy nem hallottak a jajveszékelésekből semmit. Névtelenül is lehet szólni a rendőrségnek, vagy bárkinek, aki segíthetett volna rajtuk."
  Az egyik komment a BLIKK honlapról.
  Magyar módra? Igen is <moderálva> magyar módra!!!”
 • 44. KolompárRómeó 2009. október 22. 11:24
  „Márpedig ez a védendő és színes kultúra. Enélkül szürkébb lenne az ország (by GyF).”
 • 43. gedeon 2009. október 22. 11:24
  „Orsós hiperpigmentált Julianna és Lakatos hiperpigmentált Róbertné, szép kis garnitúra!!!!”
62 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betöréshez mentek, öngyilkossággal fenyegetőző férfit találtak

Öngyilkossággal fenyegetőzött Budapesten a XV. kerületben egy 32 éves férfi, aki csak több órás… Tovább olvasom