Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

Kétezren a Magyarok Szövetsége zászlóbontó ünnepén

A mozgalom célja az ország érdekeiért cselekvő szervezetek és személyek összefogása.
2000 ember vett részt a Magyarok Szövetsége zászlóbontó ünnepélyén szombaton a Hősök terén. Kalyó László, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, a rendezvény ideje alatt rendzavarásról nem érkezett bejelentés.

Budapesten körülbelül 2000 ember gyűlt össze a Magyarok Szövetsége zászlóbontó nagygyűlésén. A szervezet több ezer magánszemély, és több száz civil szervezet összefogásával jött létre. A mozgalom célja "az ország érdekeiért cselekvő szervezetek és személyek összefogása, a gazdasági válság áldozatainak segítése, egészséges és tisztességes, élhető ország megteremtése, a saját erőnkből, a saját munkánkból" - fogalmaz korábbi közleményük.

Az ünnepséget hivatalosan 10 és 13 óra között tartották a Hősök terén. Valamivel több, mint egy órával a rendezvény befejezése után már csak néhány tucat ember lézeng a kordonnal körbezárt területen, ahol már a színpadot is bontani kezdték. A nagygyűlésre érkező vidékiek jó részét a Felvonulási téren várakozó különjáratú buszok viszik haza - jelentette a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója. A BRFK tájékoztatása szerint a rendezvény békésen zajlott.

Olvasóink írták

 • 8. flexsnake 2009. március 23. 15:31
  „7. oké, menj és tegyél valamit a billentyűnyomogatás helyett. Menj és menetelj, tüntess,cibáld a zászlót :D
  Hajrá, majd ha meguntad, hazamész :)”
 • 7. Asarpaja 2009. március 22. 22:15
  „Tudjátok mi az a Magyarok Szövetsége? Tudjátok mi az hogy magyar? Tudjátok mi az a szövetség? Tudtok egyáltalán valamit vagy csak jártatni a szátok egy fórumon ahol senki sem kíváncsi rátok? Ha van annyi eszetek, hogy le tudjátok nyomi a gombokat a billentyűzeten akkor gondolkodjatok el előbb azon mit írtok le. Ahhoz hogy jobb legyen a sorsunk tegyetek hozzá valamit inkább és ne vegyetek el. Értem én, hogy fáj nektek, az, hogy valaki tényleg tenni akar és meg akarja mutatni mi az a szeretet, de ennyire buták nem lehettek. Rátok is szükség van és tudom hogy nektek is fontos a sorsotok, hát vegyétek észre, hogy ez most RÓLATOK szól és nem Vukics Ferencről ...”
 • 6. madártej 2009. március 22. 10:31
  „Milyen turisták, flexi? Az izraeliek? Ők szvsz nagyon hozzá lehetnek szokva ennél nagyobb balhékhoz is. Mint a dánok, németek, hollandok, belgák, angolok, írek-stb,stb...:)”
 • 5. flexsnake 2009. március 21. 19:32
  „Lehet menni fényképezni egymást. Már 2 csoport is kint marhul :D Ha nincs majális, majd csinálnak.
  A turisták meg örülnek ám neki :D”
 • 4. homer 2009. március 21. 17:04
  „Majd párttá alakulnak és ők lesznek az MSZP!:)”
 • 3. teebee 2009. március 21. 17:02
  „Vukicskának és Apró Juhásznak(MSZP) nagyon nem jött össze!EZ a magyarok szövetsége egy NBH által létrehozott moslék!”
 • 2. rozator 2009. március 21. 16:39
  „Több ezer ember és több száz civilszervezet ezt tudta összehozni !(2000 fő)Délutáni séta!”
 • 1. madártej 2009. március 21. 15:48
  „Jó idő van, lehet egy kicsit sétálni, az tuti. Ebből nehezen lesz milliós nagyságrendű Kurultáj mostanában, ahogy Vukics nemzetbiztonsági őrnagy úr, a fő-fő hadvezér várja.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakner: Nehezen elképzelhető, hogy Gyurcsány csak blöfföl

Azzal, hogy meglebegtette lemondását, lényegében meghúzta a revolver ravaszát Gyurcsány Ferenc, és a… Tovább olvasom