Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Korrupciós térképet készíttet az ÁSZ

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által a korrupciós kockázatok feltérképezését támogató elektronikus adatfelvevő, feldolgozó és térképi megjelenítő rendszer fejlesztésére kiírt közbeszerzést az InterMap Térinformatikai Tanácsadó Iroda Kft. nyerte meg nettó 18 millió 375 ezer forinttal - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
A munka az Államreform operatív program (ÁROP) egyik projektjeként került meghirdetésre. Az ÁROP az Európai Szociális Alap által támogatott program, célja az, hogy az igazgatási rendszer teljesítményét és a nyújtott szolgáltatások színvonalát - a szűkös erőforrások optimális felhasználásával - növelje.

A program célja a korrupciós kockázatok térképen történő megjelenítése. A nyertes feladata a szoftver fejlesztése, telepítése, beüzemelése mellett a rendszer használat oktatása, az üzembe helyezést követően pedig a felhasználói támogatás biztosítása.

Az ajánlatkérő 30 millió forintra becsülte az ellenértéket, a nyertes 18 millió 375 ezer forintos ajánlatnál volt olcsóbb, egy 15 millió forintos is. A legdrágább ajánlat 140 millió forintra szólt.

Ajánlatot tett még a nyertesen kívül az eGov Tanácsadó Kft., a Geoview Systems Kft. és az ESRI Magyarország Kft.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tanévkezdésre csak néhány iskolában lehet digitális tábla

Az új kormány csak a pályázatok előrehaladott állapota miatt nem avatkozott be drasztikusan a… Tovább olvasom