Délmagyar logó

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 13°C | 21°C Még több cikk.

Lemészárolta kislányát és feleségét

Egy angol cég magyarországi igazgatója volt az a férfi, aki szombat hajnalban agyonszúrta 3 éves kislányát és feleségét. A férfi saját nyelvét is megpróbálta kivágni.
Egy angol cég magyar igazgatója gyilkolta le családját szombaton Budapesten. A férfi saját nyelvét is megpróbálta kivágni, több sérülést ejtett magán, és a holttesteket megtaláló testvérének könyörgött, hogy ölje meg.

P. Károly szombaton a budapesti XII. kerületi családi házukban a helyszínelők szerint keresztülszúrta kislányát, majd a gyerek sikoltozására berohanó feleségét is halálra szurkálta. Ezután egy eltört borosüveggel saját nyelvét próbálta kivágni és több szúrt sebet ejtett magán. Kis híján elvérzett, kórházbaszállítás után megoperálták, de még mindig nincs kihallgatható állapotban.

A 39 éves férfi a British Open Universityn szerzett diplomát, szaktekintélynek számít a távközlési és információtechnológia terén, és egy angol cég magyar ügyvezetőjeként dolgozott. Múlt héten felmondott munkahelyén, majd mégis visszatért a céghez. A meggyilkolt asszony második felesége volt, a megkérdezett szomszédok és volt kollégák szerint csendes, példás életű pár voltak, senki nem talál magyarázatot a történtekre.

P. Károlyt az utóbbi időben az ezotéria és a szellemvilág foglalkoztatta. A gyilkosságok után a kivérzett tettest az ikerházuk másik felében élő testvére találta meg, neki azért könyörgött, hogy segítsen neki meghalni.

Olvasóink írták

 • 14. Pink 2008. október 20. 19:54
  „Nem kamu, megtörtént. Ismertem. Behülyült, behülyítették, hogy felsőbbrendű.”
 • 13. theseus 2008. október 19. 23:17
  „Bár csak kamu lenne! Döbbenetes.”
 • 12. Mindentudooszintesegibajnok 2008. október 19. 22:49
  „Kamu az egesz. Nem kell minden szart elhinni amit az ujsag leirt. Ez meg sem tortent.”
 • 11. Cat_ 2008. október 19. 20:49
  „Dini1
  Na ja, mintha legalábbis minimálbéres bunkók (értsd: a minimálbéresek közül a primitív bunkók, nem pedig minimálbéres egyenlő bunkó) nem vernék agyon egymást nap mint nap.”
 • 10. Magyarország 2008. október 19. 20:07
  „Én Quimby egyik nagyszerű daljából idéznék: " Az élet szép, te VILÁG vagy beteg" ... és ezzel mindent elmondtam.”
 • 9. Dini1 2008. október 19. 19:48
  „5: dehogy egyre több, ilyen volt már kétezer évvel ezelőtt is.
  Meg 36 éve is, csak akkor nem hallottál róla.
  Most a bulvármédia mindenről tájékoztat...
  3: ehhez szerinted mi a rák köze lehet a pénznek? Egyszerűen nem normális az illető, ennyi.”
 • 8. Cat_ 2008. október 19. 16:44
  „ÉN"
  Mihez képest? Nézzünk végig a történelmünkön, mindig is tele volt a világ ilyen tetűkkel.”
 • 7. xyxyxyxy 2008. október 19. 14:06
  „Kinában már elitélték volna,és nyilvánosan agyonlőtték volna egy AK-47-essel még aznap egy stadionban nagy nyivánosság előtt!!! Nem azt érdemelné??? Mi meg még gyógyitgatjuk...aztán meg minimum 5-éves birósági perpatvar,aztán meg 30-év az adófizetők lóvéján a fűtése,meg kajáltatásra-közröhely!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4”
 • 6. felháborodott 2008. október 19. 13:01
  „Más küzd azért, hogy gyermeke születhessen, és ráadásul egészséges. Ez az állat, meg megöli a családját. Erre nincs is szó, amikor meghallottam nem hidtem a fülemnek!
  Majd lecsukják kb 10 évre, és abból elengednek neki legalább 5-öt jó magaviseletért, ja és lehet, hogy felfüggesztést kap, mert pichológiailag nem tiszta az elméje, és szegénykét kezelni kell, nem mehet a többi sittes közé, pedig az ilyet még ott is elitélik, és nagyon is ott a helye, hogy a többi sittes "betanítsa", hogy hogyan kell megalázkodni, akár a szappan szindróma is szóba jöhet hehe megérdemelné ez az állat! Ja rosszul fogalmaztam, az állat ilyet nem tesz...”
 • 5. zsazsanéni 2008. október 19. 12:39
  „Nem tudni mitől kattan be az agya ilyen alakoknak.Egyre több,s hasonló eset jön elő.Úgy néz ki csak kellene az államnak fenntartani a psihiátriákat,nem kellett volna becsukni.Ki tudja hágy ilyen elmebeteg sétál közöttünk az utcán.Az,hogy a saját gyerekét is megöli,az nonszensz.Máglyát remélem nem akart rakni,s elégetni.Egyre megy a hülyités a különböző misztikus dolgokkal,s van aki még el is hiszi.Közben becsavarodik.”
 • 4. ÉN" 2008. október 19. 12:09
  „Istenem hova jut a világ!”
 • 3. hjkl 2008. október 19. 11:50
  „Te jó ég!!!
  Egyre hülyébbek az emberek!!!Hogy tud valaiki megölni egy másik embert?????Ráadásu köztük a l saját gyerekét!!!!!!!!!!Barom állat!!!
  Meghűlyítette a pénz?????,mert gondolom nem minimálbéren élt....VADBAROM!!!!!!Kár,hogy túlélte!”
 • 2. Alf 2008. október 19. 11:38
  „Kár, hogy még sem sikerült a saját nyelvét teljes egészében kivágnia......
  D@g@ljön meg a börtönben az ilyen undorító gyerekgyilkos...!!!!!!
  Jó sokszor le kell majd hajolnia a szappanért, élete további részében....az tuti.
  És ne merje arra fogni a bekattanását, hogy az ezotérikus tudományok tanulmányozásától lett zavarodott elmeállapoutú!!!”
 • 1. ekerö 2008. október 19. 08:52
  „Hol? Ki? Mi van? Ilyen értelmetlen cikket régen olvastam már....”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az OTP leállította a jelzáloghitelezést 400 településen

Az ország csaknem 400 településén ezentúl nem fogadja el a házakat az OTP Bank a hitelek… Tovább olvasom