Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Lesz-e Zita a Megasztárban?

Görög Zita szeretné tudni, igényt tartanak-e rá a Megasztár 3-ban, mert ha nem, más munka után néz.

Ultimátumot adott Görög Zita a TV2 csatornának. A modell szeptember végéig szeretné tudni, hogy igényt tartanak-e rá a Megasztár harmadik részében, mert ha nem, akkor más munka után néz. Nem mintha az élete nem lenne teljes.
 
A mai napig nem keresték meg Görög Zitát, hogy vegyen részt a TV2 tehetségkutatójában, pedig lassan a végéhez közeledik a Megasztár3 válogatása.

 – Az életem a Megasztár nélkül is teljes lenne – tolmácsolta Görög Zita szavait lapunknak a műsorvezető-színésznő menedzsere, Mentes Endre. – Anélkül, hogy bármiféle nyomást akarnék gyakorolni a csatornára, el kell mondanom, hogy jó lenne, ha a TV2 szeptember végéig közölné, igényt tart-e rám.

Mentes elmondta: néhány hét múlva kell választ adniuk egy másik ajánlatra, amely valószínűleg összeegyeztethetetlen lenne a tehetségkutatóval.

 – Az ajánlatról nem szeretnék többet mondani, csak azt, hogy a jövő év első részét lefoglalná a munka, ezért nem tudná Zita elvállalni a Megasztár műsorvezetését – mondta Mentes Endre, aki azt is kijelentette, hogy ügyfele, aki egyre többet szerepel magyar és külföldi filmekben, nem feltétlenül ragaszkodik a televíziózáshoz.

 – Sokat beszélgettünk erről Zitával. Szinte véletlenül került a médiába, sosem tévés személyiségként tekintett magára, és legjobb tudása szerint igyekszik elvégezni a feladatait. Éppen ezért el tudná képzelni az életét televíziózás nélkül is – zárta le Mentes.

Megkerestük a TV2 szóvivőjét, Lóránt Gergelyt, aki Zitával kapcsolatban azt mondta, hogy jelenleg nincs napirenden a Megasztár műsorvezetőjének személye, ezért nem tud új információkkal szolgálni. A modell egyébként tegnap is a kissé elhúzódó Fej vagy írás című film  forgatásán dolgozott, ezért nem tudott  nyilatkozni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Oázis a Rómer- házban

Oasis – „It’s a wonderful life” címmel mától vasárnapig regionális fesztivál… Tovább olvasom