Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 11°C Még több cikk.

Mesterházy szerint Orbán egy politikai drogdíler

Az MSZP elnöke szerint Orbán Viktor politikai drogdíler, aki évek óta szintetikus boldogságot árul.
Mesterházy Attila ezt a kijelentését a miniszterelnök hétvégi, kötcsei beszédének egyik tanulságaként fogalmazta meg hétfői sajtótájékoztatóján.

Úgy látja: Orbán Viktor vasárnapi beszéde a kettős beszéd mintapéldája, a Fidesz elnöke ugyanis zárt körben mindig őszintébb, mint amikor a választópolgároknak mondja el a gondolatait.

A szocialista politikus véleménye szerint a beszéd alapján egyértelmű, hogy csak október 3-a után derül ki az igazság, addig a kormány semmi olyat nem fog tenni, ami befolyásolja az ország hosszú távú jövőjét.

Mesterházy Attila a sajtótájékoztatón több kérdést is feltett "a Fidesznek, a kormánynak vagy annak, aki tud rá válaszolni"; egyebek mellett arra kíváncsi, milyen intézkedések, strukturális reformok várhatók az önkormányzati választások után, és igaz-e az, hogy a Fidesz az Állami Számvevőszéket is beveti a kampányban, ezzel próbálva megfélemlíteni a szocialista jelölteket.

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. andreasz 2010. szeptember 07. 23:54
  „A hozzászólók egy része óvodás szinten vitatkozó. Az érveléseket azt elfogadom, és tisztelem mindkét oldalról bár elfogultak itt is ott is. Azonban embereknek a nevét kiforgatni? Ez az érvelésünk gyengeségének a jele - ezzel akarunk ráerősíteni?.Ezt még gyerekkorunkban tettük mikor már nem volt más eszközünk a másik bántására.
  Nevezzük a nevén akivel nem értünk egyet és sértegetni akarunk.És ez nem függ pártállástól. Lehet az Narancsics vagy Sz..rházy.Egyik sem méltó a vitakultúrához.”
 • 25. achilleus 2010. szeptember 07. 12:05
  „24. hozzászólás koszone 2010.09.07. 11:49
  Hmmm, Lendvai hiányolása finom célzás akart volna lenni az agydonor személyére.”
 • 24. koszone 2010. szeptember 07. 11:49
  „achilleus !

  Lendvai????

  Csak akkor beszél ha leveszik a szájkosarat:)))))
  Most csend van, a régi elvtársaknak van eszük,ezt csóró mesterházyt meg kiteszik prédára !”
 • 23. achilleus 2010. szeptember 07. 10:43
  „Csak mert törölték megvilágítom: Egyik dilis = Gyurcsány Ferenc, másik dilis = Mesterházy Attila
  Hozzászólásom pedig így hangzott "Na tessék, itt a másik dilis." Többet nem is kívántam szánni erre a szellemileg elgyurcsányosodott intellektuális depresszióra, aki egy nyelvi poén kedvéért semmibe veszi a kijelentés valóságtartalmát. Mesterfarhátyi elvtársat egyébként hiányoltam augusztus folyamán, újabb megnyilatkozásai alapján feltételezem, hogy agyátültetésen esett át. (Tényleg, hová tűnt Lendvai Ildikó?)”
 • 22. koszone 2010. szeptember 07. 10:29
  „Ez is megy a sittre,mondjuk el kenik majd,apuci ott se volt ő szeged érdekében csinálja ...stb”
 • 21. koszone 2010. szeptember 07. 10:15
  „cyt !

  Igaz !

  Szerintem is szép csendbe maradna okosabb lenne,lóvéja meg van, ezeknek a vén komcsiknak meg nem kellene ugrálni ,csak égeti magát !”
 • 20. SWIFTMAN 2010. szeptember 07. 09:49
  „Mesterházy meg elmehetne droidnak a sztár vórszba.:)”
 • 19. cyt 2010. szeptember 07. 09:37
  „"csanyiv" - 2002: 53% ... 2010: 80% ... Ismerős számok? Magyarázat??? Hol a pénz??????? Mert ugye azt nem akarod beadni, hogy a svájci frank alapú hitelekben ...?”
 • 18. csanyiv 2010. szeptember 07. 08:36
  „Úgy, hogy ez egyszerűen ebben a formában nem igaz. Nem pluszban vettek fel ennyit, ezt sokan elfelejtik, hanem egyfajta (drágább finanszírozású) hitel helyett egy másik fajtát választottak. Ezért nem lett itt Izland, csak ezt már a szelektív gondolkodás nem tartja számon. Sokaknak sajátos fogalmaik vannak itt az államadósság valós nagyságrendjéről és összetételéről, meg a finanszírozás napi/heti gyakorlatáról...”
 • 17. cyt 2010. szeptember 07. 08:14
  „Amit MI, közönséges ÁLLAMPOLGÁROK soha a büdös életben nem fogunk megtudni az nem más, mint az, hogyan gondolta az MSZP, hogy a 24 hónapra felvett 20 milliárd EUR-os hitelt a sárba tiport és megnyomorított ország MAJD - már az MSZP uralkodása után - 3 év alatt vissza tudja fizetni. EZ a legnagyobb magyarország ellenes tette a múlt szoclibes kormánynak. Ezután a legnagyobb pimaszság bármiben is cikizni mindazokat, akik próbálják életben tartani az embereket, az országot, a gazdaságot, a GYEREKEKET, a JÖVŐT. Az én szemeben egy utolsó "sr..i" mindenki, aki ehhez elvezette az országot, és teljes mértékben kimeríti a btk azon kitételét, hogy "különösen nagy anyagi kárt okozó hűtlen kezelést" valósított meg. M.A. ennek a gárdának TAGJA VOLT, ezért az lenne a minimum, ha meg se szólalni olyan ügyekben, ami részben az ő buta és negatív aktivitása miatt áll úgy, ahogyan áll. Az MSZP legalább azt megtanulhatta volna az SZDSZ-től, hogy mikortól kell kussolni már.”
 • 16. jozko 2010. szeptember 06. 22:57
  „Mesterházy Úr az Mszp fenegyereke akar lenni. /lefogni azért még nem kell/. A párté, ami lassan nincs is . Ráadásul nem legyőzték: a saját vezetése őrölte fel.
  Amit Orbán Viktortól írígyelhet: a diplomáciai képesség!
  Most nem erős megmondó emberek kellenek-sokkal inkább körmönfont diplomaták!
  Senki nem tudja, hogyan, és főleg azt nem: milyen pénzekkel lehet kivezetni az országot a válságból, miként kellene talpra állítani a magyar gazgaságot!
  A Bajnai kormány akár eredményesnek is mondható rövid válságkezelő programja inkább csak tűzoltó munka volt: hosszú távon nem lett volna tartható!
  Orbán Viktornak jó diplomáciával, a megbízhatóság fenntartásával kell eredményt: segítséget, támogatástelérnie az EU-nál! Hőbörgéssel ott most semmire nem megyünk!
  Az Mszp erről lecsúszott, és most savanyú a szőlő!”
 • 15. valoperes_zugugyved 2010. szeptember 06. 22:32
  „most olvastam hogy genszterhazyt ujabban hulladékhazynak beczézik :)”
 • 14. theseus 2010. szeptember 06. 21:32
  „Vicces bácsi ez a spanyolos amorózó, már hiányoztak a poénjai.
  Logi, miért nem magyarázod el neki, hogy a kampány nem kabaré?
  Alternatívát kellene tudni felmutatni a kormánypártokkal szemben, de az a jelek szerint nem megy, csak az a szánalmasa süketelés.”
 • 13. Logaritmus 2010. szeptember 06. 19:30
  „Vörcsi, ígéretek nélkül nincs kampány, ez igaz, de hogy annyira irreális meséket mondjon a Fidesz, amivel már kárt okoz az országnak (adócsökkentés, nem kell IMF, növelni kell a hiányt, stb.) új elem.”
 • 12. történész 2010. szeptember 06. 19:28
  „Vörcsi 2010.
  Ez bizony egy tízpontos hozzászólás...”
 • 11. Vörcsi 2010. szeptember 06. 19:01
  „"Az MSZP elnöke szerint Orbán Viktor politikai drogdíler, aki évek óta szintetikus boldogságot árul."

  Akkor a 2006-os kampányuk hazudozásait minek nevezzük? Az volt ám csak a szintetikus boldogság árulása! De sajnos az ígéret földjén a Fidesz is állta a sarat akkor is, és most is.
  Egyik ismerősöm szokta ilyenkor modogatni: Nincs itt Qrva, mind egyforma.”
 • 10. történész 2010. szeptember 06. 18:37
  „cyt

  Már bocsánat de a lejáratásban a most jelen levő pártok között nincs különbség...19: 20-1. Az hogy ismét sok kis kommunista áll a más színű lobogó alatt a szokáson a célon semmit sem változtat..mindent elvenni a néptől, van egy új elem..szegényedik az ország és szűkül a kör aki elvehet , kevés pénz kevés felé osztva lehet sok..
  A szoci vezetőket szidtuk mert úgymond sok mindent megengedtek maguknak,úgy mond nekik járt. Nos a mostani vezetőknek is minden külföldi babazsúron ott kell lenni?? nekik is jár ??Ha én mennék el egy futball döntőre már a nyakamon volna a gestaapó hogy miből mentem..igaza van 70 ezer nettóból nem lehet menni...nekünk csak ez jár.”
 • 9. deszkás 2010. szeptember 06. 18:05
  „LUKSZUSZ! Csányi is ugye?”
 • 8. LukSzusz 2010. szeptember 06. 17:22
  „Mesterkeházy meghibbant a jóléttől amit a nagy kommcsi elődök kapartak ki neki.
  Ez egy bábu az maszopban,az anyukája lendvai ,apukája Kovács laci tata,néha megysoptatják akkor pihen a gyerek.”
 • 7. deszkás 2010. szeptember 06. 16:44
  „CYT! AKKOR MOST mit lehet kérdezni persze csak alázatosan ? Egységesen ,szerkezetében. Vagy most már saját magatokat kérdezitek?”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Jobbik fokozottan védené az egészségügyi dolgozókat

A Jobbik üdvözli azt az egészségügyi kormányzati kezdeményezést, hogy a törvény jobban védje az… Tovább olvasom