Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 5°C | 12°C Még több cikk.

MSZP: megrongálták a párt zuglói irodáját

Az MSZP közlése szerint ismeretlenek megrongálták a párt zuglói irodáját. Az eset a szocialisták szerint felveti a gyanút, hogy valakik a vasárnapi zuglói időközi választás MSZP-s jelöltjének akarnak üzenni, esetlegesen meg akarják félemlíteni, visszalépésre akarják kényszeríteni.
A rongálás során az MSZP irodája mellett a Szabó Ervin Könyvtár kerületi részlege is károkat szenvedett el - írták az MTI-hez eljuttatott pénteki közleményükben.

Ebben rögzítik, hogy az MSZP minden erőszakos cselekedetet elutasít. Mint fogalmaznak, csak remélni tudják, hogy nem amiatt rongálták meg a párt helyi irodáját, mert csütörtökön élőláncos demonstrációt tartottak Zuglóban az MSZP vezetésével, tiltakozva a József Attila Általános Iskola önkormányzati bezárása ellen.

"Különösen zavaró ez a támadás három nappal a választás előtt akkor, amikor közben a zuglói önkormányzat többségét és polgármesterét adó kerületi Fidesz szervezetről egyre-másra jelennek meg a zavaros ügyek a sajtóban, nem ritkán erőszakos cselekményekről, verekedésről beszámolva" - írták.

Az MSZP zuglói szervezete felszólítja a kampányban részt vevő pártokat és jelöltjeiket, hogy nyilvánosan határolódjanak el a szélsőséges akcióktól. Minden párt felelőssége, hogy világossá tegye, nincs helye az ilyen akcióknak kerületünkben, közös feladatunk pedig a kerület jövőjének építése - fogalmaznak.

Olvasóink írták

 • 5. achilleus 2011. április 08. 19:44
  „5. 9349779 2011.04.08. 19:08

  Ne tereljünk. Ugyanennyi megalapozottsággal kiabálnak antidemokráciát, szélsőségességtámogatást, és egyebeket , rasszizmust, antiszemitizmust, mindezt politikai haszonszerzés céljából. Most lebuktak, ez láthatóan sem őket sem, a híveiket nem zavarja, hazudnak, manipulálnak, bomlasztanak, demoralizálnak tovább.”
 • 4. achilleus 2011. április 08. 19:04
  „Hatalmas pofára esés, semmi más:
  http://vastagbor.blog.hu/2011/04/08/rettenetes_bunteny_zugloban
  http://mszp.hu/otthon/bovebben/vandal-tamadas-a-zugloi-mszp-iroda-ellen
  És az igazság:
  http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/a_szel_rongalta_meg_az_mszp_szekhazat/2212883/”
 • 3. zero 2011. április 08. 17:58
  „A szél volt nézzél már utána”
 • 2. igazságkereső 2011. április 08. 16:16
  „Szó nincs semmiféle megfélemlítésről,hiszen az MSZP nem is ismeri ezt a fogalmat! Erről elég tanúbizonyságot tettek 2002-2010 között,amikor minden féle félelem és gátlás nélkül tették tönkre országunkat az SZDSZ-el közösen,a bankokkal karöltve!! Szükségtelenek az ilyen és ehhez hasonló újságcikkek,hiszen teljesen hiteltelenné vált az MSZP minden egyes lépése,megnyilatkozása!Sajnos az ország polgárainak többsége szenvedi az MSZP-SZDSZ gazdasági és pénzügyi 8 éves ámokfutását,melyet teljesen rezzenéstelen arccal vesz tudomásul vezetőivel, Gyurcsány Ferenccel és fő súgóasszonyával,Lendvai Ildikóval az élen! Ugye nem tévedek: ezt szokták gátlástalanságnak nevezni?!!”
 • 1. jozko 2011. április 08. 15:27
  „Amióta Horn Gyula "glóriával" a fején nyert választást, azóta én fenntartással fogadom az Mszp molesztálásáról
  szóló híreket.
  Persze tévedhetek is.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szélvihar pusztított a botpaládi temetőben

Szélvihar pusztított péntekre virradó éjjel a botpaládi temetőben, ahol ennek következtében a… Tovább olvasom