Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 24°C Még több cikk.

Mulatság Soboron

A tavalyi eredményen és sikeren felbuzdulva, idén ismét megrendezik a polgármesterek megyei bálját Soboron. A kastélyszállóban az ötletgazda-szervező, a házigazda község elöljárója, Nemes László február 28-án várja kollégáit.
A rendezvény célja továbbra is, hogy az egy éven át tartó munka, a napi gondok mellett a települési vezetők fehér asztalnál jobban megismerjék egymást és így erősítsék a megye egységét.

A polgármesterek nemcsak saját szórakoztatásukra ropják majd a táncot, hiszen a bál és a tombola bevételét, illetve a rendezvényre érkező felajánlásokat, akárcsak tavaly, idén is jótékony célra ajánlják fel.
Az elmúlt évben a csornai Arany János Általános Iskola és Speciális Szakiskolát segítették, ezúttal a fogyatékos gyerekek soproni otthonát támogatják.

A talpalávalót Perlaki György húzza, mellette Greznár Zoltán és cigányzenekara biztosítja a jó hangulatot. A rendezvényen fellép a sobori Verbunkos és Hagyományőrző Ifjúsági Néptánccsoport, műsorukban Sobri Jóska híres betyár legendáját elevenítik fel.

Nemes László főszervező a sobori polgármesteri hivatalban továbbra is várja a megye polgármestereinek jelentkezését, illetve a fogyatékos gyerekek részére a felajánlásokat.

A rendezvény fővédnökei dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke, dr. Németh Éva a megyei közigazgatási hivatal vezetője, védnökei Firtl Mátyás, Ivanics Ferenc, dr. Medgyasszay László, Szabó Miklós, a megyei közgyűlés alelnökei és Nemes László sobori polgármester.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kórház-privatizáció ellen

Győr. Utcai aláírásgyűjtést szervez a kórházak privatizációja ellen a Munkáspárt Győr és Környéke… Tovább olvasom