Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Ombudsmanhoz fordul a DK Orbán Viktor köszönőlevele miatt

Varju László a miniszterelnököt is megkérdezi, hogy mielőtt aláírta a levelet, tájékozódott-e arról, hogy mi alapján készült a címlista.
A Demokratikus Koalíció (DK) az ombudsmant kéri fel, hogy derítse ki, milyen lista alapján postázták ki azokat a leveleket, amelyekben Orbán Viktor miniszterelnök köszönetet mond a rezsicsökkentésért indított petíciót aláírásukkal támogatóknak – jelentette be pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján Varju László.

A független képviselő azt mondta, a miniszterelnököt is megkérdezi, hogy mielőtt aláírta a levelet, tájékozódott-e arról, hogy mi alapján készült a címlista. Indoklásként hangsúlyozta, hogy a küldeményt a DK egyik olyan tagja is megkapta, aki biztosan nem írta alá a petíciót.

A levelet "hazugnak" nevező politikus kijelentette: a kormány által folytatott gazdaságpolitikának az az eredménye, hogy az adóterhek nagyobbak lettek, aminek következtében az emberek nem tudták kifizetni a jelentősen megnövekedett energiaárakat. Ha a kabinet a foglalkoztatáspolitikán javítana, akkor mindenki rendelkezne a tisztes megélhetést garantáló bérrel - tette hozzá.

Magyarország szabad, erős és független ország - olvasta fel a levélből. Szavai szerint az ország a kormányváltásig volt szabad és független, azóta viszont "Don Orbán és maffiaszervezetének foglyává vált".

Olvasóink írták

  • 1. igazságkereső 2013. július 07. 19:44
    „Varjú Lászlónak és társainak: a kérdés irreleváns, mert ezt ők is nagyon jól tudják, mert ez éppen olyan, mint amikor 2006-ban Gyurcsány mindenkit telefonon hívott fel és nyomta a szövegét! Honnan , mi alapján tudták a telefonszámokat? Könnyű a válasz, csak a Varjú László félék és társaik tesznek fel ilyen bugyuta kérdést!Most már joggal merül fel a kérdés: valóban ennyire naivak, vagy csak annak tetetik magukat?! Nos egy ilyen abszolút társaságra még egyszer kormányzást bízni az kész életveszély és még azzal is párosulhat, hogy országunk még a térképről is eltűnik!! És ez nem hiányzik egyetlen normálisan gondolkodó magyar polgárnak sem!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Együtt-PM: a rossz kormányzás miatt kellenek a megszorítások

Az Együtt-PM szerint "az Orbán-Simicska rezsim rosszul kormányoz", ennek árát a magyar vállalkozásokkal és polgárokkal fizetteti meg. Tovább olvasom