Délmagyar logó

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Orbán Viktor szerint tolvaj-szellem uralkodik

Zalaegerszeg - Túlmutatat önmagán a június 7-én esedékes EP-választás. Nemcsak arról szavazhatunk, hogy kik képviseljék a magyar nemzetet Európában, hanem dönthetünk az ingatlanadóról, vagy akár arról is, hogy véget érjen a Gyurcsány-Bajnai kormányzás - ezt mondta kedden Orbán Viktor Zalaegerszegen.
A Fidesz elnöke országjáró körútra indult a választás előtti napokban, ennek első állomása volt a zalai megyeszékhely. Zalaegerszegről Szombathelyre utazott, ahol ugyancsak nagygyűlést tartott.

Orbán Viktor szerint ma Magyarországon tolvaj-szellem uralkodik. Tisztességes munkából alig lehet megélni, viszont a spekulánsok, csalók kezében óriási vagyon halmozódott fel. A Fidesz elnöke azt mondta, hogy néhány milliárdos elfoglalta a baloldalt. Azért fontos, hogy minél többen elmenjenek szavazni június 7-én, mert meg kell akadályozni őket a haza kiárusításában - hangzott el a zalaegerszegi Városháza melletti téren. Orbán Viktor három jelöltre hívta fel a jelenlévők figyelmét: a listavezető Schmitt Pálra, aki olimpiai bajnokként már kétszer is állt a világ tetején, Járóka Líviára, aki a cigányságot képviselné Európában, illetve Kósa Ádámra, aki a fogyatékosok érdekeikért küzdene az EU-parlamentben.

A zalaegerszegi rendezvényen felszólalt Gyimesi Endre, a város fideszes polgármestere is. Először is köszönetet mondott azért a csaknem 2 millió kopogtatócéduláért, amit a Fidesz-KDNP jelöltek gyűjtöttek az országban, másrészt hangsúlyozta, hogy szerinte veszély fenyegeti a hazát. A baloldali hatalom évek óta sértegeti a jobboldali választópolgárokat, miközben az államadósság folyamatosan nő, egyre több a munkanélküli, az árak emelkednek. Létbizonytalanságban élnek a nyugdíjasok, a betegek, az ipari dolgozók, a családok - mondta Gyimesi Endre. Hozzátette: újra fel kell építeni Magyarországot, el kell törölni az ingatlanadót, százával és ezrével kell új munkahelyeket teremteni. Ehhez az első lépés, hogy vasárnap el kell menni szavazni. "A tett az első, a szó a második" - mondta végül a zalaegerszegi polgármester.

A nagygyűlésen Szájer József, EU parlamenti képviselő is szót kapott, aki szintén a június 7-ei választáson való részvételre buzdított. Emellett ő is hangsúlyozta, hogy Magyarországnak nem a mostani kormányra van szüksége, amely szerinte csak folyton kifogásokat keres, hanem olyanra, amely cselekszik, és kivezeti az országot a bajból.

Olvasóink írták

 • 3. smalltown 2009. június 05. 02:37
  „hat o csak tudja...otthonos a tolvaj-szellemben!”
 • 2. redstar 2009. június 03. 08:04
  „Tolvaj szellem...Kaya Ibrahim meg Ioszip Tot talán?Kiárusitják az országot...Félnek hogy nekik nem marad mit lopni? Schmidt Pál a világ tetején...Azért a dobogó és a Mount Everest között van némi magasságbeli eltérés!Létbizonytalanságban élnek a nyugdíjasok, a betegek, az ipari dolgozók, a családok...És ők mit tudnának ellene tenni?Egyáltalán akarnának?Eltörölni az ingatlanadót...Az éppen nem a nyugdíjasok,családok,ipari munkások stb. legnagyobb gondja - nem is érinti őket!
  Fentiek olvasata OV szellemében:arra mondjuk, hogy csaló,spekuláns,aki ugyanannyit / vagy többet / lop mint mi,- csak haragszunk rá...
  Ha nem lennének tragikusak az országra nézve, csak röhögni lehetne rajta...Szokásos hataloméhes, demagóg, handabandázó orbániádák...És ezek akarnak egy országot vezetni....Kecskét sem lenne szabad...”
 • 1. KolomparBeyonce 2009. június 03. 00:25
  „Ezt a ....it egyaltalan nem farasztja a sajat hulyesege.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Steinmeier: a válságban szükség van a szolidaritásra

A mostani válságban erősödik a szélsőségesek jelentette veszély- mondta kedden a német… Tovább olvasom