Délmagyar logó

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 4°C | 21°C Még több cikk.

Összecseréltek két holttestet

Elcseréltek két holttestet a gyömrői halottas házban. A rokonok a temetés előtt nem sokkal, a ravatalozóban jöttek rá, hogy nem a nagymama fekszik a koporsóban. A temetkezési vállalkozó elismerte, hogy hibázott.
A család a pilisi ravatalozóban vette észre, hogy nem rokonuk van a koprsóban, és azonnal szóltak a temetkezési vállalkozónak. Végül másfél órás késéssel hozták meg a nagymama holttestét. A gyömrői vállalkozó elismerte, hogy tévedett. De szerinte tévedett az a kollégája is, aki az elszállítás előtt nem ellenőrizte a megfelelő azonosító papírokat.

A két temetkezési vállalkozó nagyon szégyenli a történteket és felajánlották, hogy kifizetik a temetés költségeit. A gyászoló családot azonban annyira felháborította az eset, hogy nem kérnek belőle.

Olvasóink írták

  • 3. achilleus 2009. július 24. 12:04
    „Ilyen hírek hallatán mindig az jut eszembe, vajon hányan járnak ki a temetőbe vadidegen emberek sírjához?”
  • 2. flexsnake 2009. július 24. 11:22
    „Előfordulhat, szar dolog, de ha valaki téved és azt kompenzálni igyekszik nem illik visszautasítani.”
  • 1. igazságkereső 2009. július 24. 09:14
    „A két temetkezési vállalkozó felajánlotta, hogy kifizetik a temetkezési költségeket! Elhiszem, hogy megteszik ezt az ajánlatot,hiszen a gyászoló családtól elkérnek 150-180 ezer forintot,meg is tehetik,hiszen egy ilyen temetés összköltsége reális áron nem több mint 50-60 ezer forint.Tehát a korábbi temetésekből már egészen biztosan teremtettek olyan tartalékot, amiből ezt teljes nyugalommal vissza is fizethetik! Természetes,hogy a tévedést anyagilag is korrigálni kell, és az is köztudott,hogy az ilyen temetési előkészületeknek is meg van a maga protokollja, amely szerint végezni kell ezt a szomorú kegyeleti munkát.A tévedés joga Őket is megilleti,de illik nagy figyelemmel végezni ezt a munkát,kicsit több empátiával.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos baleset Rajka közelében

Ketten haltak meg abban a balesetben, amely csütörtökön délután történt az M15-ös gyorsforgalmi úton… Tovább olvasom