Délmagyar logó

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 35°C Még több cikk.

Rendőr a Jobbik EP-listáján - az SZDSZ vizsgálatot kér

Az SZDSZ megdöbbenéssel fogadta, hogy a rendőrség egyik szakszervezete, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TMRSZ) főtitkára, Szima Judit szerepel a Jobbik EP-listáján.
A liberálisok vizsgálatot kezdeményeznek Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszternél - áll az SZDSZ keddi közleményében. Az SZDSZ azt szeretné tudni, hogyan lehetséges az, hogy egy rendőri szakszervezet keretein belül dolgozhat egy szélsőjobboldali, alkotmányellenes politikát felvállaló szervezet politikusa. Arra is kíváncsiak: hogyan lehetséges az, hogy ennek a szakszervezetnek 70 tagszervezete tevékenykedik a rendőrség kötelékén belül és 4 ezer 500 rendőrt képvisel, mely a rendőri állomány tíz százalékát jelenti.

A liberálisok arra is választ várnak Draskovics Tibortól, hogy milyen közrendvédelmi kockázatot jelenthet a törvénytelen párthadsereget működtető Jobbik és a magyar rendőrség összefonódása. Azt is meg szeretnék tudni, hogyan lehetséges, hogy a rendőri szakszervezet hivatalos honlapjának szerkesztője az a Posta Imre, aki egyik cikkében a következő gondolatot fejtette ki: "antiszemitának lenni nem lehetősége, hanem kötelessége a magyarnak, ha hazafinak tartja magát, ha nem" - zárul a közlemény.

Olvasóink írták

41 hozzászólás
 • 41. varadipal 2009. április 29. 11:42
  „A rendőr legyen politika mentes, kormányfüggetlen, a köztársasághoz, és annak törvényeihez lojális.A többi csak ócska semmihajtó hablaty.”
 • 40. m.á. 2009. április 29. 11:22
  „FÜGGETLEN hírügynökség mi?
  Akkor valami ilyet kéne produkálni:

  AZ ÖNMAGUKAT liberálisokNAK NEVEZŐK arra is választ várnak Draskovics Tibortól, hogy milyen IDÉZZÜK közrendvédelmi kockázatot jelenthet a SZERINTÜK törvénytelen SZERINTÜK párthadsereget SZERINTÜK működtető Jobbik és a magyar rendőrség ÁLLÍTÓLAGOS összefonódása.”
 • 39. 620829 2009. április 29. 09:44
  „bOCSÁNAT....DE A TAKARÍTANI SZÓBÓL A ..T,,KIMARADT!”
 • 38. Birodalmi 2009. április 29. 09:40
  „jaj, flexnake, most melyik tudathasadás beszél belöled?:D eddig nem győztél "niggerezni", + cigányozni, a többi cikknél, most meg játszod itt a liberálist:D, reszketsz bazdmeg a jobbiktól, de el kell, h. keserítselek, szar évek jönnek rád, kapartd el magad a rokonaid mellé! mert tudod nekem nem kell elmondani mit csináljak veled ha találkozunk, lesznek önnáló gondolataim barátom ;)”
 • 37. 620829 2009. április 29. 09:33
  „BOCSÁNAT!

  lEGYEN MÁR EZEN A TÉREN-AMERIKÁT- SZERETTEM VOLNA ÍRNI+!!!!”
 • 36. 620829 2009. április 29. 09:32
  „HELYES!
  Ök nap,mint nap látják a káoszt.
  Vagy rend vagy káosz-ez a lehetőség.
  Legyen rend , a rendőrnek valódi,kézzeéfogható hatalma--és egy rabló ne mondhassa már neki, hogy leszerelteti,mert hozza az ügyvédjét, vagy.hogy tudja. a családja , hol lakik.
  Legyen ezen a téren a,erika-és legyen már rend végre!
  Szabadság és tulajdon jog mindenekfelett--------és persze szólásszabadság----hadd mondhassam már el a véleményemet.........izgatás vádjának megállapítása nélkül.
  Közröhej-ha nem tetszik valami , akkor ne hogy már az adótfizető kussoljon!”
 • 35. flexsnake 2009. április 29. 09:02
  „30. rád meg ez jellemző: ha nem akarok cigányokat kiirtani akkor a te szemszögedből védem őket.... :D
  Pont ezekről az egyszerű emberekről dumáltam, irányíthatóak mint te. Fogok két jelszót és te lazán belegyalogolsz a folyóba, hazaszeretetből :D
  Rozsdásvas albi meg egy balfék volt, tehetsége a lábméretével egyenlő :D”
 • 34. flexsnake 2009. április 29. 08:56
  „Ez is jellemző hogy ,,mert az szdsz"... De ki nem szarja le az szdszt vagy a többit? Van egy párt ami magyar érdekeket helyez előbbre? Miért, nem ez volna mindnek a dolga? Nem számít mit helyez előbbre mikor valami mást akar elnyomni, mikor a véleményszabadságra hivatkozva sérti mások jogait. Márpedig sérti mert cigányozik,zsidózik, erkölcsről prédikál miközben kiderül hogy bűnelkövetők voltak gárdában. Náci eszméket hirdetők melegágya. Én is szimpatizáltam velük amíg el nem indult ez a csoportos örökbefogadás. Minden félkegyelműt bevettek aztán csodálkoztak hogy nem győzik kirugdosni őket. Az eredeti elképzeléstől ez már annyira messze van hogy semmit nem akar képviselni, inkább csak eltaposni mindent.”
 • 33. Conquer 2009. április 29. 08:24
  „redstar

  Nem tom, nekem a plebs után az a kifejezés, hogy ma csőcseléknek hívták, igen csak az általam felvázolt összefüggést mutatta.

  Hát mit mondjak... Lebuktam. Valójában egy öngyűlölő konzervatív zsidó vagyok, Kohnker-ről magyarosítottam Conquer-re, hogy ne tűnjek fel, de te rájöttél a titkomra :D

  Sajnos a szélsőbal is benne volt nyakig 2006 októberében, bár a nagyobb részt a szélsőjobb vitte. De bizony kering egy-két videó az általam említett eseményről a neten.

  Az SZDSZ meg már marhavagon érett... a támogatóival együtt...”
 • 32. cyt 2009. április 29. 08:15
  „Egyre nyilvánvalóbb, hogy az SZDSZ a legrasszistább és legkirekesztőbb párt ma Magyarországon. Sőt, ezzel az "ügyével" előlépett az apartheid irányába is. Mindenkinek egyéni joga az, melyik törvényesen bejegyzett pártot támogatja. NINCS SEMMI bizonyíték arra, amit az SZDSZ állandóan hangoztat, hogy a Jobbik egy szélsősőges párt. Az SZDSZ éppen a szélsőséges a nézeteivel és a média-gyakorlatával. Ideje lesz valóban eltünnie a hivatalos politizálásból- hacsak nem tud megváltozni és megszabadulni a szélsőséges elemeitől.”
 • 31. redstar 2009. április 29. 08:11
  „28.conquer:
  a plebs kifejezést nem ebben az értelemben használták...én figyeltem....
  Egyébként a szokott ilyen hévvel zsidózni, akiben bőven van "egyiptomi székely" vér!!!
  2006 októberében amúgy ajobboldali csőcselék balhézott, nem a baloldal...
  Szóval, sok hülyeséget összehordtál ....:)))))”
 • 30. Birodalmi 2009. április 29. 08:05
  „Most hallottam a hírt, mentőautőra támadtak, megütötték őket, a kocsit megrongálták a luxuskocsiban lévő cigók! hát továbra is védjétek őket flexi, redstar!”
 • 29. redstar 2009. április 29. 08:04
  „25.magyarock1:
  Kultúra?!Wass Albertet nem véletlenül ítélték halálra háborús bűnösként....ilyen alapon a pedofília is a kultúra speciális megnyilvánulása...
  Egyébként néhány művét olvastam.Szerintem olyan közepesen Jósika színvonalú...el lehet éppen olvasni, de kár az időért.”
 • 28. Conquer 2009. április 29. 07:59
  „26. hozzászólás redstar 2009.04.29. 07:37

  Oly setét vagy fiam, mint a vakond belső zsebe. Ha esetleg figyeltél volna töri órán, a plebs maga a nép volt (gy.k. plebejus), olyan római polgár, akinek megvolt a polgárjoga (gy.k. civitas), de nem tartozott a nobilisek közé. Ebbe beletartozott sok mindenki, de hogy ez lett volna a római csőcselék, ez tudatlanságra vall.

  A jobboldaliak miért csőcselékek amúgy? Van közöttük ez tény, de a baloldal anarchistái, akik közlekedési táblát dobva törték el a rendőr lábát 2006. okt. 23-án? Az nem csőcselék. Vagy ha valaki jobboldali, az csőcselék meg ex MSZMp-s? Érdekes egy koncepció, szó se róla.

  Az SZDSZ egy 1-2%-on álló, szélsőbaloldali, rasszista, hungarofób kirekesztő pártocska, ami az elmúlt 20 évben kis mitugrász létére mindig megmondta, hogy mi hogy legyen. Mivel tele van zsidókkal, ezért úgy is volt, ahogy ők mutogattak. És ez nem fog változni...”
 • 27. madártej 2009. április 29. 07:42
  „Lószart,mama! A Vöröskereszt alapszabályában is benne van, hogy nem tehet nyílt párt támogatást. Na, erre a mdf 2. számú jelöltje a labanc Gyurka, a Vöröskereszt elnöke. Azért is sivítozhatna már a szadesz, ördög a bocskorukba!”
 • 26. redstar 2009. április 29. 07:37
  „Mennyi jobbikos?!
  Hol voltatok az elmúlt kb 40 évben?!
  Gondolom az MSzMP-ben...:))))Ahány segget elétek raknak, annyit nyaltok...most a Jobbik, a Parasztgárda, meg a törpe dakotafőnök a sláger, hát az övékét nyaljátok, - de ha holnap a mohamedánok, vagy a - uram bocsá´ - homoszexuálisok lesz a trend, akkor egyből felfedezitek magatokban Allah-t, vagy a buzit....
  Erre a rétegre alkalmazták a plebs kifejezést a rómaiak - ma csak csőcselék..:)))”
 • 25. magyarock1 2009. április 29. 07:35
  „Flex nem láttalak a tegnap esti Wass Albert esten a Kisszínházban,pedig ott ragadhatott volna rád egy kis hazaszeretet.Ma 5-kor eljöhetsz a Jobbik székházban lévő sajtóklubba nyakadban egy Flex táblával és végre kifejtheted a véleményed a hazádról és a magyar népről,amit folyton mocskolsz.”
 • 24. Conquer 2009. április 29. 07:24
  „Azért nyervákol az SZDSZ, mert június 7-től nem lesz képviselője az EP-ben. Mivel segítettek elkúrni a magyar gazdaságot, azért félnek, mert vagy a Parlament előtti villanyoszlopon fognak lógni vagy a Dunában úszkálni...

  Emberek türelem. Már nem sok van ennek a szélsőbaloldali, cionista, hungarofób pártnak... Bár a leszámolás velük vélhetően ismételten elmarad...”
 • 23. jobbikosember 2009. április 29. 07:17
  „A Jobbik már bekerült! 5 %-ot ismernek el a közvélemény kutato cégek,ez kb 9-10 % valós eredményt jelent.
  te vagyanaczy flexnuke! Luftballoon :D”
 • 22. történész 2009. április 29. 06:48
  „flexsnake
  Na ne már és a fideszes Bauer ügy ? még hogy pártsemmlegesség”
41 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bankrablás Budapesten

Feltehetően fegyverrel rabolt ki egy férfi egy bankot kedd délután Budapesten, egy… Tovább olvasom