Délmagyar logó

2017. 02. 25. szombat - Géza 2°C | 8°C Még több cikk.

Rossz helyen szórólapoznak a diákok

Szabálytalanul, az autósok között a kereszteződésekben osztottak szórólapot diákok a budapesti útlezárásokról az elmúlt napokban. A főpolgármesteri hivatalban azt mondták: már figyelmeztették a munkával megbízott alvállalkozójukat, hogy tartsák be a szabályokat.
A szórólapokon a budapesti csatornaépítés miatt lezárt utakról található információ. A röplapokat osztogató fiatalok szmogban, autók között dolgoznak, a közlekedési szabályokat egyáltalán nem tartják be.

A rendőrök szerint ez teljes mértékben illegális: úttesten csak ott lehet tartózkodni, ahol a KRESZ ezt lehetővé teszi, kocsik között szaladgálni nem lehet. Ezeket a diákokat akár harmincezer forintra is megbüntethetnék a hatóságok, a szórólaposztást szervező cégénél viszont azt állítják: eddig nem is hallottak erről a szabályról.

A Főpolgármesetri Hivatalban senki nem akart arról nyilatkozni, hogy miért tájékoztatták szabálytalanul az auósokat a budapesti csatornaépítésről. Annyit azonban elmondtak, hogy a szórólaposztással megbízott céget figyelmezették, és azt remélik, hogy ezek után már minden szabályos lesz.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halotthűtő alkatrészeit lopták el a temető halottasházából

Feltörték a Somogy megyei Darány református temetőjének halottasházát, és ellopták a halotthűtő réz… Tovább olvasom