Délmagyar logó

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 15°C Még több cikk.

Sárospatak lett az év települése

Sárospataknak ítélték "Az év települése" címet a Magyar Televízió Főtér című műsorának nézői az idén. A nyertes 2008-ban a Magyar Turizmus Zrt. kiemelt promóciós támogatását élvezi.
Tavaly Szarvas kapta a címet; a település polgármestere szerint az elismerés a turisztikai bevételekben is megmutatkozott.

A promóciós együttműködés nem pénzbeli támogatást jelent, hanem a nyertes város programjainak népszerűsítését, a MT Zrt. meglévő kommunikációs csatornáin keresztül. A köztévé például naponta jelentkező "Itthon otthon van" című műsorában hírt ad Sárospatak turisztikai kínálatáról, illetve a helyi eseményekről. Folyamatos megjelenést biztosítanak a városnak a műsor havonta megjelenő turisztikai kiadványában is, amit napilapok mellékleteként, illetve a MÁV és a Tourinform irodáiban terjesztenek.

A támogatás részeként az MT Zrt. honlapjain, a belföldi Utazás Kiállításon, illetve külföldi turisztikai vásárokon is helyet kap a győztes város, kiadványait pedig rendszeresen eljuttatják az országos Tourinform hálózat irodáinak is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több pénz igényelhető a megújult panelprogramban

A felújítások szigorú ellenőrzése, a megújuló energiaforrások támogatása a felújításoknál és több pénz jellemzi majd a megújult panelprogramot. Tovább olvasom