Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 18°C Még több cikk.

Schmitt Pál aláírta a médiatörvényt

Az közlönykiadó szerkesztőségébe megérkezett az aláírt jogszabály, ami várhatóan pénteken jelenik meg - értesült az Index.
Miután Schmitt Pál szignálta, a médiatörvényt csütörtökön kézbesítették a közlönykiadó szerkesztőségébe. A jogszabály több ezer oldalnyi egyéb jogszabállyal, zsákokban érkezett a szerkesztőségbe, az egyik munkatárs szerint az várhatóan pénteken megjelenik a Magyar Közlönyben - írta az Index.

A törvényt december 21-én hajnali fél négykor fogadta el a parlament.

Olvasóink írták

107 hozzászólás
 • 107. deszkás 2010. december 31. 12:27
  „TATÁR! Igaz de a külföldi szerverrel tojózhatnak.”
 • 106. N.P. 2010. december 31. 11:37
  „unknown

  "Hidd el Barátom, az államfő mellett jogászok is dolgoznak, nem a saját politikai meggyőződése szerint dönt." - ekkor még nagyobb a baj!
  Az alkotmány a Köztársasági Elnököt önálló entitásként határozza meg nem adminisztrátorként!”
 • 105. wasserkopf 2010. december 31. 11:35
  „Aztahétszázát nekijje no. Azért még van bővest, aki örömmel csókolná orbán pucér seggit. Hátakkor hajrá, magyarok !”
 • 104. unknown 2010. december 31. 10:33
  „Hidd el Zeppelin Barátom, ők sz is szolgálni akarnak, mint Te a saját lehetőséged szerint. Államunk megválasztott vezetői nem gazemberek, az ország, a nép ellen dolgozó tolvajok. Micsoda nép vagyunk, akik nem tudunk különbséget tenni (látni) a rossz és a jó között? Hidd el, nem az ő kertjükben teremnek azok a sok milliárd dollárok, amiket csak ki kellene ásniuk. De nem lehet örökké hinni, hogy a szocialisták alatt az árokparton termett az a sok dollár, amit a népszerűségük megtartása céljából feletettek velünk. Azért, hogy visszaforduljunk az elvétett irányból, ahhoz változásra van szükség. Nem tetszik a változás? Áruld el, hogyan lehet visszafordulni az eladósodottság útjáról úgy, hogy attól mindenkit boldogság érzése szálljon meg?

  Ami meg 100. tatár hozzászólását illeti a médiatörvényben tételesen írva vagyon, hogy a közzétevő orgánum nem felelős a hozzászólásokban írtak tartalmáért.”
 • 103. Zeppelin 2010. december 31. 09:59
  „...vagy tévedek?!
  Azt hiszem tévedek!”
 • 102. Zeppelin 2010. december 31. 09:58
  „unknown!

  Ha meg nem bántalak, azért mi, a "pór" nép választotta meg őket...és nem azért, hogy uralkodjanak, hanem szolgáljanak!”
 • 101. Zeppelin 2010. december 31. 09:55
  „Éljen a sajtószabadság és az egypártrendszer!!!”
 • 100. tatár 2010. december 31. 09:46
  „A DM kénytelen lesz keményen cenzúrázni a kommenteket, ha nem akar súlyos 10 milkókat fizetni rendszeresen. Egyre több lesz a Lázár-Bohács interjúnak álcázott politikai hirdetés. Én inkább alámerülök, mert ez a 4 év a frakk és achilleus- félék jutalomjátéka lesz.
  Dobjon valaki egy üzit,ha újból aktuális a sajtószabadság és a demokrácia. Pá. :-)”
 • 99. s3307 2010. december 31. 09:43
  „Nem tudom,eljut e a köztérsasági elnökhöz,hogx itt a forrumon milyen"nagy" népszerűségnek örvend,de ha igen szégyelhetné magát,hisz a Kádár renszerben annak a hátsóját nyalizta,emlészikOTSH,vagy akkor is csaka megélhetésert? amíg mások dolgoztak??”
 • 98. Admin07 2010. december 31. 09:24
  „Schmitt elvtárs a Nemzet Tolla mindent aláír amit elébe tesznek. Amilyen szellemi kvalitással rendelkezik, talán jobb is, hiszen úgy sem fogná fel mit tesz. Ráadásul az elvtársak az elvtársi összetartozás jegyében úgy is csak a bólogató paprikajancsi szerepet adományozták neki hallhatatlan érdemei elismeréséül!”
 • 97. unknown 2010. december 31. 09:24
  „95. tintasbarns 2010.12.31. 09:18

  Hidd el Barátom, az államfő mellett jogászok is dolgoznak, nem a saját politikai meggyőződése szerint dönt. Azért az a hivatal mégis csak más szint és szinvonal, mint amit itt mi képviselünk a hozzászólások fórumán.”
 • 96. tintasbarns 2010. december 31. 09:22
  „Ez az ember nekem nem államfőm hanem a nemzet bohóca.”
 • 95. tintasbarns 2010. december 31. 09:18
  „Az Orbán rezsim államfője mindent aláír amit elébe tesznek megfontolás nélkül. Kérdem minek van ez az ember
  azért, hogy felvegye a fizetését. Eljön az az idő amikor számot kell majd adnia tevékenységéről remélem akkor is ilyen gyorsan aláír mindent ha megállapítják bűnösségét.”
 • 94. unknown 2010. december 31. 09:15
  „92. florian 70
  "...Először is, tisztába kell tenni és ki kell mondani: a balliberális kormányzás idején Magyarország nem csődbe ment és nem vált romhalmazzá és nem vissazfelé fejlődött. ..."

  Nem tudom mit gondoljak, hogyan fogalmazzak senkit sem sértő módon, amikor azon tény felelőseit szeretném körülírni, akik a rendszerváltozás hajnalától (Peresztrojka 1985) kezdve Magyarország akkori 20 milliárd dolláros államadósságából mára csináltak 100 milliárd dollár államadósságot, külföldi befektetők kezébe került ek főbb vállalataink (az ő piacszerzésükkel felszámolódott a hazai ipar) és egy millió munkavállalóval kevesebben foglalkoztatottak, mint kellene. Még ezen felül van az önkormányzatok hiteleiből, valamint a lakosság hiteleiből álló tartozás halmaz. Például a svájci frankban kifejezett tartozás. DICSŐ EREDMÉNY. Hogyan lehet visszafordulni ebből a mélységből? Kinek kell előteremteni ezt a rengeteg pénzt és visszaszerezni valamennyit az ország függetlensége érzéséhez is? Azt gondolod kedves florian barátom, hogy csak annak a kétszáz fideszes politikusnak van hozzáteendője ehhez?

  BUÉK”
 • 93. tótkomlósi 2010. december 31. 08:36
  „84. horvathi 2010.12.31. 03:06

  Kedves barátom!
  A UPC kb május óta adja az Autonómiát, mióta átállt a THOR műhódra!
  A többit az előtt is adta!

  Kissé fáziskésésben vagy!”
 • 92. florian70 2010. december 31. 08:23
  „60. hozzászólás Kazikázmér 2010.12.30. 19:51

  2011 - tudjunk a dolgunk
  2011 - tudjunk a dolgunk
  Például az MSZP-nek be kell látnia: azzal semmire sem megy, ha saját 8 éves kormányzati teljesítményét semmibe veszi, maga is folyton kritizálja, erősítve az amúgy is brutális ellenkórust. Először is, tisztába kell tenni és ki kell mondani: a balliberális kormányzás idején Magyarország nem csődbe ment és nem vált romhalmazzá és nem vissazfelé fejlődött. Ellenkezőleg!
  Rengetegen szmorkodnak, sőt látják olyan sötéten a jövőt, hogy semmilyen reményük nincs arra: a dolgok megváltozhatnak. Ezzel állítanak meg utcán, kapom a leveleket. Persze, sokan hozzáteszik, hogy bíznak bennünk, ne adjuk fel, csak éppen az adott pillanatban tőlem, tágabb értelemben pedig tőlünk várják a bíztatást, a megoldást.
  Ilyenkor mindig azt szoktam mondani - és ez nem önigazoló szólam: 2011 trendforduló lesz, igaz, ezért még sokat kell dolgozni.
  Például az MSZP-nek be kell látnia: azzal semmire sem megy, ha saját 8 éves kormányzati teljesítményét semmibe veszi, maga is folyton kritizálja, erősítve az amúgy is brutális ellenkórust.
  Először is, tisztába kell tenni és ki kell mondani: a balliberális kormányzás idején Magyarország nem csődbe ment és nem vált romhalmazzá és nem vissazfelé fejlődött.
  Ellenkezőleg! Magyarországon pénzügyi egyensúly, reformok és fejlesztések születtek és történtek. Legyünk rá büszkék, a mi kormányaink csinálták.
  Ha ennek bátor kimondásáig eljutunk, máris sokat tettünk az ettől függetlenül is közeledő trendforulóért. A világsajtó már - ha későn is -, de pellengérre állította az Orbán-kormányt. A gazdasági mutatók is rosszabbodnak. Jönnek az elbocsátások, a benzinár, az élelmiszerek ára egyre emelkedik, hitelességük és szavahihetőségük árfolyama meredeken zuhan. A Fidesz holdudvarának több tagja - Sólyom, Tölgyessy, Bod, Mellár, Solymosi - már felszólalt ellenük, az erózió megkezdődött.
  A feladatot pedig tudjuk: a hatalom gyengülésével, a média szabadságharcával párhuzamosan el kell indulni.
  Az új alkotmányt nem fogadjuk el, ahogy Závada Pál mondta - ezekkel nem kollaborálunk. Dolgozzunk azon, hogy olyan állapotban legyünk: mihamarabb leválthassuk a rezsimet és elzavarhassuk a diktátort.
  Ehhez mindenkire szükség lesz határon innen és túl.
  Hát, ehhez kívánok mindenkinek sok lelkierőt, hitet és boldog új esztendőt!”
 • 91. keiner 2010. december 31. 08:05
  „Aláírta, mást nem elvárt a világ töle.
  "Orbans konservative Fidesz-Partei hat im ungarischen Parlament eine Zwei-Drittel-Mehrheit und kann die Verfassung nach Belieben ändern."
  Orbán konzervatív Fidesz pártja a magyar parlamentben kétharmados többsége és megváltoztathatja az alkotmányt ahogy teszik.

  http://kurier.at/nachrichten/2061501.php
  Jó reggelt Magyarország!
  :omg:”
 • 90. N.P. 2010. december 31. 06:23
  „zozo28

  "Erdekelne, hogy hanyan vannak azok akik vettek a faradsagot es utananeztek annak hogy mirol is szol a torveny. " - én rááldoztam egy bő fél órát. Egy részletre a médiát felügyelő testületekre. (már amit ebből angolul és magyarul sikerült megtalálnom)
  Igaza van Szijjártónak ilyen testületek máshol is léteznek, csakhogy: más jogkörrel, más személyi összetétellel és nem fedik le a média egészét.... Szóval: a Daciákban és a Lamborginikben ugyan olyan feladatú alkatrészek vannak... a végeredmény azért nagyon más!”
 • 89. DobóI 2010. december 31. 06:20
  „80. hozzászólás greg 2010.12.30. 22:27

  A félig meddig igaz, azaz nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

  Több forrásból származó hir alapján, Sólyom László néven él az a unoka. A köztársasági elnök cim az igaz..”
 • 88. CID. 2010. december 31. 05:15
  „látom a nullás bloggert már ki is rugták
  hát nem csodálkozom”
107 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Schirilla több mint 15 percig úszott Tiszaújvárosban

Ifj. Schirilla György több mint 15 percig úszott csütörtökön a tiszaújvárosi dísztóban. Tovább olvasom