Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Soron kívül kapott engedélyt a Sziget

"Rekordidő alatt" kapta meg a biztonságos szórakozás feltételeit garantáló rendezvénytartási engedélyt a Sziget fesztivál.
Minden szükséges dokumentum rendelkezésre áll a 2011-es Sziget fesztivál megrendezéséhez, miután a budapesti XI. kerületi önkormányzat soron kívül, "rekordidő alatt" bocsátotta ki a biztonságos szórakozás feltételeit garantáló rendezvénytartási engedélyt - közölte a fesztivál sajtófőnöke és az önkormányzat sajtóreferense pénteken.

Vető Viktória és Antal Nikolett közös közleményében az áll: Újbuda jegyzője pénteken hivatalosan is megadta a rendezvénytartási engedélyt a fesztivál lebonyolításához. Az esemény súlyára tekintettel minden érintett hatóság soron kívül járt el, így az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat, a tűzoltóság és a rendőrség is eljuttatta azokat a szakhatósági engedélyeket az újbudai hivatalhoz, amelyek a rendezvénytartási engedélyhez szükségesek.

A közlemény szerint Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere azt mondta: mind Budapest, mind Magyarország számára fontos rendezvényről van szó, ezért igyekeztek a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni az engedélyezéssel járó feladatokat. Ugyanakkor meg kellett győződniük arról, hogy az ide látogató több százezer fiatal számára minden feltétel adott a biztonságos szórakozáshoz.

A "mínusz egyedik nappal" hétfőn kezdődő Sziget fesztivál augusztus 15-ig tart.

Olvasóink írták

 • 2. bánki 2011. augusztus 06. 09:20
  „,,Na vettem a fáradságot ..........."

  Két dologról beszélhetünk: A Hajógyári sziget mint földterület, Sziget fesztivál mint üzleti vállalkozás.
  A Hajógyári sziget többségében állami terület ( Főváros és Óbuda ), Honvédelmi Minisztérium (? ) és kisebb részben magántulajdonosok.
  Sziget fesztivál mint vállalkozás, mely részére ,,térítés nélkül" biztosítják a területet. Megjegyzem a Szegedi SZIN önkormányzati vállalkozás !
  A Fesztivál megtartásában érdekelt cégek ,,pedigréjére" gondolhatott a Jobbik! Ez esetben Q-ra igaza van!

  Jó magyar szokás és a ,,paraszt vakítás" véget meglehetősen átláthatatlan és szövevényes a hálózat.
  Jó kutatást t. ebgondolat!
  Érintett ,,cégek" rövid listája : Sziget Kft, Est Média csoport, Exit fesztiválszervező, EBITA feszt., UniCredit és Wallis ( Huha ?!) és a kedvencem Econet !”
 • 1. Ebgondolat 2011. augusztus 06. 00:07
  „Na vettem a fáradtságot és utána néztem, miért pont a Szigeten akar tüntetni ez a senkiházi társaság a magas benzinárak ellen! A Szent Korona Rádión így kezdi nyilatkozatát a szervező: "A hatalom nem engedélyezi a tüntetést a zsidó Sziget helyére".
  Szóval ennyit a benzinárakról! Még annyi tisztesség sincs ebben a gerinctelen társaságban, hogy nyílt lapokkal játszanak! Inkább körmönfonttan a benzinárak mögé bújnak. Azt hiszem, ezt nevezik a gyülekezési joggal való visszaélésnek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkezdődött a kórházak felszámolása az MSZP szerint

Az MSZP úgy véli, a kormányzat luxus irodaházba és önmaguknak kialakított VIP kórházakba önti… Tovább olvasom