Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Szijjártó: Simor tovább titkolózik off-shore cégével kapcsolatban

Szijjártó emlékeztetett arra, hogy az Országgyűlés költségvetési bizottsága október 18-án arra szólította fel a jegybank elnökét, igazolja, hogy valóban eladta ciprusi off-shore cégét.
Szijjártó Péter bemutatta azt a levelet, amelyet a jegybank elnöke Kövér László házelnöknek írt, és közölte: a levélben Simor András arról tájékoztat, hogy off-shore cégének adásvételi szerződését elküldi a házelnöknek, de csak abból a célból, hogyha egyszer mentelmi bizottsági eljárás indulna ellene, akkor ez a dokumentum ott legyen az Országgyűlés elnökénél.

Olvasóink írták

 • 6. szatyi 2011. november 05. 11:35
  „"6. csergemerge 2011.11.05. 09:18

  Titokzatos bahreini kézbe került Simor András ciprusi offshore cége -...."

  Ezzel mi a probléma? Hogy egy "klasszikus" reklámszöveget idézzek: "Közöd...?"”
 • 5. csergemerge 2011. november 05. 09:18
  „Titokzatos bahreini kézbe került Simor András ciprusi offshore cége - értesült a Magyar Nemzet. A lap szombati számában arról ír, hogy új, ismeretlen tulajdonosa van a Trevisol Management Services Ltd.-nek. Ismert, a parlament számvevőszéki és költségvetési bizottsága arra kérte az MNB-elnököt, hogy október 30-ig küldje meg az okiratokat limaszoli cégének eladásáról. Simor erre a házelnöknek címzett levélben reagált, melyhez csatolta a cég eladási szerződését, az adóbefizetésről szóló papírok átadását azonban adótitokra hivatkozva megtagadta, csakúgy mint az iratok nyilvánosságra hozatalát.”
 • 4. Vörcsi 2011. november 04. 15:59
  „Peti csak az eddigi FIDESZ lokát követi, mindegy, hogy igaz, vagy nem csak ugassunk róla, 1-2 szavazatot biztosan életben tart.”
 • 3. DMagóg 2011. november 04. 15:40
  „Petike! Értjük, nem tetszik a személye. Sokaknak nem tetszett a Járai ámokfutása sem, okozott is sok kárt rendesen, a támogatásotokkal. Jelenleg nem látom a károkozási szándékot, legfeljebb az általatok okozott károk mérséklési szándékát! Neked inkább volna elszámolni valód, de, ami késik, az nem múlik!

  2. szatyi 2011.11.04. 15:22! Nálad a pont!

  Persze, ha bármi alapos gyanú lenne, akkor irány az ügyészség!
  Van a közelben fideszes polgármester, akinél ez indokolt is lenne, ám Ő sem játszik nyílt lapokkal. A seychelle-szigeteken bejegyzett tulajdonosok meg nem idézhetők a mi parlamentünk bizottságai elé! Tudnának mesélni, még napjaink eseményeiről is.”
 • 2. szatyi 2011. november 04. 15:22
  „Nem értem ezt az ürgét. Egyszer már felvilágosították, hogy -jogszerűen- nem utasíthatják a jegybank elnökét a nyilatkozattételre ill. a dokumentum bemutatására. Akkor mit akar még? A jegybank közleménye szerint -egyébként- megtekinthetők a dokumentumok, de senki nem volt kíváncsi rá.”
 • 1. Larsson 2011. november 04. 15:03
  „És peti mikor vallja be, hogy az ő milliárdjai hova vándoroltak?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Országjárásra indulnak a kormány tagjai

A következő napokban kezdődik a kormánytagok országjárása, a körutat Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető… Tovább olvasom