Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Szolgáltatóház Lövőn

Legkésőbb jövő év februárjáig elkészül Lövőn a mikrotérségi szolgáltató központ. Az önkormányzat az egykori művelődési ház épületében alakíttatja ki a Határtalan Kistérségi Szolgáltató Központ irodáit.
Folyamatban van a lövői művelődési ház átalakítására kiírt közbeszerzési kivitelezői pályázat. Európai uniós, kormányzati, valamint lövői önrész támogatással valósul meg az új Alpokalja Szociális Kistérségi Központ.
Az átalakítást és a berendezést követően egy helyre kerül a kistérségi családsegítő hálózat, a gyermekjóléti és a támogató szolgálat, a soproni munkaügyi kirendeltség helyi irodája, valamint a kistérségi irodák. Későbbi időpontban házi segítségnyújtás feladatkörrel is bővül a szolgáltatás. – Terveink szerint a munkálatok már júliusban megkezdődnek és legkésőbb jövő év február végéig befejeződnek – mondta el érdeklődésünkre Balics János, Lövő polgármestere. – Az átalakítás az Alpokalja mikrotérségen belül mintegy tízezer embert érint. Fontos megjegyezni, hogy ezek a szolgáltatások már most is működnek, de nem egy helyen, hanem a településen több helyiségben. Az átalakítás lényege, hogy integráltan, egy épületbe kerüljön minden szolgáltatás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sportfogadási őrület a világbajnokság alatt

3,3 milliárd forinttal is több pénz foroghat a sportfogadási piacon a németországi… Tovább olvasom