Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Tévét szeretnének a mobiljukba

A Nepro Japan Co. Ltd február 6-i felmérése szerint a japánok 43 százaléka azt szeretné, ha új szolgáltatásként tévézni is tudna a mobiltelefonján.
A hosszú kérdéssorra 5579 érvényes válasz érkezett. A válaszolók 38 százaléka volt férfi és 62 százalék volt a nő.
Arra a kérdésre, hogy milyen funkciót szeretnének leginkább látni a telefonjukban (több válasz volt megengedett), 43% a tévét, 35% szótárakat és 29% jelmagyarázatokat jelölt meg, mint a három legtöbb szavazatot elért kívánságot. Érdekes módon kevesebb szavazatot kaptak az olyan előzetesen feltételezetten több érdeklődést ígérő lehetőségek, mint az elektronikus pénztárca (25%) és a képtelefon (24%). A megkérdezettek 16 százaléka nyilatkozott úgy, hogy semmi különösre nem vágyik, nem érzi szükségét új funkciónak a meglevőkön túl.
Ami a szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéssort illeti, a legtöbben (68%) azt a kívánságot választották, hogy minden bevitt adat átvihető legyen egy új készülékbe. A legtöbb esetben csak a címlista megy át, pedig a készülékben még vásárolt tartalom is szokott lenni. Ugyancsak népszerűnek bizonyult a fix tarifa (flat rate) igénye (64%), a számhordozhatóság (59%) és a "biztosítás elvesztés és baleset esetére" (55%).
Az eredmények összessége azt mutatta ki, hogy az emberek inkább a szolgáltatások, mint a funkciók bővítésében érdekeltek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az interneten keresik az iraki fegyvereket

Az amerikai CIA weboldalán megnyitottak egy bejelentő űrlapot, ahol az Iraqi… Tovább olvasom