Délmagyar logó

2017. 02. 28. kedd - Elemér 5°C | 18°C Még több cikk.

Tömegverekedés Gyöngyöspatán: szerszámokkal estek egymásnak

Egy korábbi nézeteltérés miatt robbant ki a vita a helyi lakosokból álló két csoport között. Hárman könnyebben megsérültek.
Összeszólalkozott, majd kézi szerszámokkal felfegyverkezve egymásnak esett két csoport szerda délután Gyöngyöspatán; a tömegverekedésben hárman könnyebben megsérültek - közölte Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Tájékoztatása szerint a bejelentésre a gyöngyösi rendőrkapitányság nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, ahol megállapították, hogy egy korábbi nézeteltérés miatt robbant ki a vita a két, helyi lakosokból álló csoport között.

A gyöngyösi rendőrkapitányságra a rendőrök három embert állítottak elő, ellenük csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt indítanak büntetőeljárást - mondta a sajtóügyeletes.

Hozzátette: az eset körülményeinek tisztázása, a tanúk kihallgatása még nem fejeződött be. Azt, hogy a hétfő éjszakai lövöldözéssel összefüggésbe hozható-e a tömegverekedés, egyelőre nem tudni.

Olvasóink írták

 • 5. bánki 2011. december 01. 20:21
  „Információik szerint tizenkét cigány támadt rá a helyi minta-tanyagazdaság két magyar munkafelügyelőjére. A cigányok nem a tanyagazdaságon dolgoztak, illetéktelen behatolók voltak. Ez az eset azért is megdöbbentő, mivel ez a tanyagazdaság nemcsak munkahelyeket biztosít a helyiek számára, de innen oldják meg a helyi oktatási intézmények közétkeztetését és a szociálisan rászorulók meleg ebédjét is.
  Hogy a cigányokat miért zavarta a tanyagazdaság (ahonnan jó néhány fajtársuk kap ebédet) vagy a két magyar munkafelügyelő, azt nem tudni.
  A gyöngyösi rendőrkapitányságra a rendőrök három cigányt állítottak elő, ellenük csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt indítanak büntetőeljárást.
  Frissítés#2: Elmondták azt, amit eddig is tudtunk:
  Semmiféle összefüggés nincs a hétfő éjszakai lövöldözés és a szerdai "tömegverekedés" között Gyöngyöspatán - közölte Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön.
  A hajnalig tartó vizsgálat során a "tömegverekedés" kapcsán tizenhét tanút hallgattak ki a gyöngyösi rendőrkapitányság nyomozói. Három férfi és egy nő ellen indul büntetőeljárás csoportosan elkövetett garázdaság miatt. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.
  <moderálva>”
 • 4. Csontember 2011. december 01. 09:31
  „gyönyörű cikk...akkor most a valós történet: Információik szerint tizenkét cigány támadt rá a helyi minta-tanyagazdaság két magyar munkafelügyelőjére. A cigányok nem a tanyagazdaságon dolgoztak, illetéktelen behatolók voltak. Ez az eset azért is megdöbbentő, mivel ez a tanyagazdaság nemcsak munkahelyeket biztosít a helyiek számára, de innen oldják meg a helyi oktatási intézmények közétkeztetését és a szociálisan rászorulók meleg ebédjét is.
  pár kérdés még: 12 ből hogy lesz 3? kik biztatják ezeket a bűnözőket?
  köszönjük pintérnek, hogy rend lett! és valóban a polgárőrseget kell büntetni!”
 • 3. Emberségetavilágnak 2011. december 01. 05:08
  „Ügyes a cím, ráharaptam. Tömeg. Gyöngyöspata. Egymásnak estek. Na de szer-szá-mok-kal? Gondolom, a bűnjelek lefoglalásra kerültek, azokat esetleg az eredeti tulajdonosuk vissza is kaphatja? Tisztelt dolgos polgártársaim, amikor kirabolták a szerszámos kamrátokat, gondoltátok volna-e, hogy az eltulajdonított dolgok nem munkaeszköznek kellettek, hanem felfegyverkezéshez?”
 • 2. jozko 2011. november 30. 23:22
  „Szerszámokkal verekedtek?
  Nem tudják, hogy mire is valók azok?”
 • 1. kalkutta 2011. november 30. 21:53
  „1. 9349779 2011.11.30. 19:39

  Ez az! Netán valódi önkormányzás kellene. Akik esetleg tényleg a köz érdekeit valósítanák meg. Helyi és országos szinten egyaránt. Vagy erre várhatunk az idők végéig?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munka törvénykönyve - Matolcsy egyeztet a szakszervezetekkel

A szakszervezeti tömörülés elnöke szerint közel a megállapodás a kormánnyal. Tovább olvasom