Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Tüntettek az SZDSZ székház előtt

Körülbelül száz ember tüntetett kedden este Budapesten, az SZDSZ Gizella utcai székházánál tiltakozásul, hogy a párt támogatja Bajnai Gordon kormányfő-jelöltségét.
A demonstrálók az épület bejáratáig nem mehettek el, hanem az attól néhány méterre felállított ideiglenes színpad előtt hallgatták a szónokokat. Beszédet mondott - mások mellett - Morvai Krisztina, a Jobbik EP-listavezetője is. Kordonok nem voltak, a környéken ugyanakkor rendőrök várakoztak. A demonstráció hat óra körül kezdődött és este nyolckor, rendbontás nélkül ért véget.

Olvasóink írták

 • 7. rozator 2009. április 01. 20:45
  „Be kell őket léptetni és megduplázódik a létszám!”
 • 6. trainman 2009. április 01. 14:41
  „A MAZSIHISZ nem fogadja el Bajnait

  - ,,Ki a libákat nem becsüli meg, annak ereiben fasiszta vér is csörgedezik!" - jelentette ki Feldmájer Péter, aki egyben kifejtette: tudnak Bajnai korábbi dolgairól, azokról is, amiket nem is gondolna s nem hagyják, hogy Gordon sokáig a miniszterelnöki székben üljön. A Mazsihisz addig tüntet a Parlament előtt, míg nem lesznek olyan - demokratikus - előrehozott választások, melyeken csak az SZDSZ indulhat.”
 • 5. Riri 2009. április 01. 09:55
  „Miért mentek haza?Miért nem mentek még többen?,mindenkinek fáj de mindenki otthon nézi a sorozatját.Menni kell ilyenkor.Az elindulás nehéz,de ezt a jobbik megteszi!!!Hajrá!!!!”
 • 4. garbon 2009. április 01. 08:00
  „A ma az országban zajlik az már bűncselekmény. Hol a Köztársasági elnök miért nem szólal meg miért van begubózva sajáőt kis fészkébe. Nem csak utazgatnia kell hanem a nemzett felle örködnie is kell.
  Szegény amiért halgat.”
 • 3. klj_54 2009. április 01. 06:54
  „Morvai Krisztina pedig, mint hivatásos hőbörgő természetesen a helyszínen volt, nehogy valamilyen lehetőséget elszalasszon. Mármint a médiába kerüléshez.
  Klinikai eset!”
 • 2. hazaipalya 2009. április 01. 06:27
  „comet,jol látod...”
 • 1. comet 2009. március 31. 22:42
  „nem vagyok Jobbikos de el kell ismerni hogy jelenleg ők tesznek legtöbbet a demokrácia visszaszerzéséért.
  Tiltakozni kell, ha választani nem lehet. Kis párt lévén elsősorban tényleg nem magukért hanem az országért tüntetnek. Az előrehozott választások nagy nyertese Orbán Fidesze lenne, akik ezideig bárgyú módon nem sokat tettek a parlamenti kivonulásaikon és nyilatkozataikon kívül. A gyurcsánybandát a sok parlamenti surmó miatt csak utcai demonstrálásokkal lehet megbuktatni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajnai fizetése: 1 Ft

Csütörtökre lesz készen Bajnai Gordonnak az a politikai nyilatkozata, amelyet a kormányfő-jelölt az… Tovább olvasom