Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 26°C Még több cikk.

Ügyészségi vizsgálatot sürget a DK az V. kerületi ingatlaneladások ügyében

A Demokratikus Koalíció (DK) elvárná, hogy Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezzen vizsgálatot - a párt szerint - áron alul értékesített V. kerületi ingatlanok ügyében.
A Demokratikus Koalíció (DK) elvárná, hogy Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezzen vizsgálatot - a párt szerint - áron alul értékesített V. kerületi ingatlanok ügyében - erről Kerék-Bárczy Szabolcs beszélt pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.

Szorgalmazta, hogy az ellenzéki önkormányzati képviselők kezdeményezzenek "minél széleskörűbb állampolgári fellépést" annak érdekében, hogy Szentgyörgyvölgyi Péter jelenlegi és Rogán Antal volt polgármester, valamint Pintér Sándor belügyminiszter és Habony Árpád megszólaljon az ügyben.

A DK elnökségi tagja kérte, a kerület vezetése nézze meg, hogy hogyan lehet törvényes eszközökkel kompenzálni a belvárosi polgárokat az ingatlaneladások során szerinte kiesett - a Népszabadság által négymilliárd forintra tett - összegért.

Elmondta azt is: megkapták az Együtt kerületi képviselőjének azt a kezdeményezését, hogy az önkormányzat bizottságainak ellenzéki tagjai ne vegyenek részt a bizottsági munkában. A DK megfontolandónak tartja a javaslatot, amiről tárgyalni fog Juhász Péterrel - közölte Kerék-Bárczy Szabolcs.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint 1600 kárbejelentés érkezett a januári földrengések után

A legtöbb káresetet Nógrád megyéből jelentették, de Heves és Pest megyéből is jeleztek károkat. Tovább olvasom