Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

Újabb szemtanúk a romagyilkosságoknál?

Eddig több, mint 120 bejelentés érkezett a romagyilkosság-sorozattal kapcsolatban, amelyben a kislétai mészárlás volt a kilencedik halálos támadás.
Valaki azt írja, látta a romagyilkosokat és már a rendőrséget is hívta. „A Mariapócs és Nyírbátor közötti erdőben vegyestársaságú vadászok táboroztak, pontosan olyan piros hüvelyű töltényeik voltak, mint a gyilkosoknak"

És ez csak egy olyan információ, amelyet a rendőrségnek vizsgálnia kell. Eddig több, mint 120 bejelentés érkezett a romagyilkosság-sorozattal kapcsolatban, amelyben a kislétai mészárlás volt a kilencedik halálos támadás.

A 100 fős nyomozó és a 20 fős elemző csoportnak most több, mint négy millió százezer olyan információt kell megvizsgálnia, amelyet telefonbeszélgetésekben rögzítettek. De az autópályák kameráinak felvételeit és a rendőri igazoltatások dokumentumait is ellenőrzik. Ezt az országos rendőrfőkapitány mondta a napokban.

„Feldolgoztunk olyan ügyeket is, amikből azt a következetést lehet levonni, hogy esetleg egy bosszú vonal motiválhat valakit, mert korábban sérelmére, családtagja sérelmére követtek el bűncselekményt" - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány.

Olvasóink írták

75 hozzászólás
 • 75. dodó 2009. augusztus 10. 16:30
  „"A Délmagyar már kilenc <moderálva...> halottról hazudozik

  Az alább olvasható cikkben a Délmagyar megemelte a tétet: immár kilenc cigány halottról beszél, azaz a pécsi (cigányok által elkövetett), ill. a fényeslitkei (amelyről a bíróság mondta ki, hogy nem volt rasszista, mert a teljesen részeg elkövető magyart is ugyanúgy leszúrt volna) gyilkosságot is odacsapta a hat "hivatalos" (Nagycsécs, Tszentgyörgy, Kisléta, Tiszalök) mellé.
  Ezzel még a nyolc elkövetőt hazudó Der Standardot is alulmúlták.

  Gratulálunk, Délmagyar! Hülyítsék csak a népet. Így kell ezt csinálni."

  Mi megértjük, hogy az újság(író)nak meg kell felelnie kenyéradó .... gazdájának, de ilyen arcátlanul hazudozni nem kellene! Hivatkozhatnánk a becsületre, a lelkiismeretre, de valószínűleg lepereg róla. Talán az segítene, ha elgondolkodna, miből él, ha majd nemzeti kormány alakul? Tudjuk, hogy gátlástalanul kiszolgálná azt is, de valószínűleg nem tartanak rá igényt!”
 • 74. dortel 2009. augusztus 10. 15:10
  „Tisztelt Cikkíró!

  Kérem sorolja fel a 9 cigány gyilkosságot, részletezve a nyomozás jelenlegi állapotát is az eseteknél, mert lehet én tudom rosszul de nem ennyiről tudok. Csak így érdekes egy cikk, ha benne hazudnak?Én ezt sose értettem. Vagyis értem de nem tartom fairnek. A média csapnivaló és hiteltelen az állandó hazudozások miatt. De hogy már a Délmagyar is :((
  Javaslom az internetes médiában szeretettel alkalmazott technikákat még pluszba beépíteni a cikk címének megfogalmazásába. Pl. kiegészíteni néhány figyelemfelkeltő szóval: "Újabb rettegő szemtanúk a brutális romagyilkosságoknál?" Ez már nagyon jó lenne.”
 • 73. gubanc 2009. augusztus 10. 11:00
  „moderálva”
 • 72. comment 2009. augusztus 10. 08:56
  „Ejjj - ejjj.............Mi ez a sok moderálásos bejegyzés ??
  A szennylapba nem kell nektek is szennyes dolgokat írni!!
  Arra ott vannak az újságírók!!”
 • 71. doktorbotor 2009. augusztus 10. 07:58
  „68. Sziszifusz bejegyzésére rímelhet a hazai gázkincs buli-nyuszi kiszedése a makói kalapból? Mert ebben bizony az orosz állami Gazprom is beletenyerelt, és feltehető, hogy nem egykönnyen engedi ki az ujjai közül.
  A dolgok összefüggnek és elgondolkodtatnak...”
 • 70. Mike3 2009. augusztus 10. 07:44
  „64:

  Mind a két esetben kurvasok!”
 • 69. gerbera 2009. augusztus 10. 07:00
  „<moderálva>
  Cigányok nem kultúrlényként viselkednek .”
 • 68. Sziszifusz 2009. augusztus 10. 01:51
  „Valószínűleg azért ír a DM 9 gyilkosságról, mert tudják, hogy csak hat tisztázatlan van! Az is kérdéses, hogy az állampolgárok és a világsajtó megvezetésére, már a politikai ellenfelek nyakába varrják, bizonyítékok nélkül az egészet, de agyalágyultabb, viszont "elkötelezett" komentelőinknek jó alkalmat kínálva leplezettlen magyarelleneségüket kinyílvánítaniuk! A pécsi, cigányok által elkövetett gyilkosság (ill. Fényeslitke, és Fony) nem tartozik ide, de mivel kevesen kaptak gutaütést a leírtaktól, a DM feleslegesen strapálta magát!
  M_R! Ne aggódj! Az orosz maffia vezetői már elhúztak, ill. kb. egy héten belül elhúznak az országból! Jönnek az MSZP-SZDSZ felelősségrevonások mellett a FIDESZ-KDNP-MDF-s bulik kiteregetései is!
  A "nagyfőnök" megunta a grúzok NATO-s pofátlankodásait, ezért úgy döntött, bekeményít! "Sajnálattal" kell közölnöm az eddig kárörvendőkkel, hogy a Lisszaboni szerződés aláírása előtt meghiúsul a Mossad, és Izrael "betelepítési" programja! Putyin úr nem szereti, ha az ajtaja elé sz..nak, és ugyebár ő az erősebb!
  Az atlantista FIDESZ nem jó irányba nyalt, de GYF is letehet a zsidó "honfoglalaltatásról"! Egy hónapon belül más szelek fognak fújdogálni, mert az orosz medve úgy döntött, itt az ideje, hogy elsősorban Magyarországot és Szlovákiát, de valószínűleg Romániát is (nem nézte jó szemmel a moldvai eseményeket), "felszabadítsa" a Bilderberg uralma alól! Kell a nyugati és a déli kijárat is! A magyar sajtó hülyeségeitől eltérően az oroszok erősebbek, mint valaha, míg a legyengült EU, és a szintén agonizáló, polgárháború küszöbén álló USA kevés az Orosz - Kínai tengely ellen!
  Lehet másik feneket keresni köpömyegforgatók, de bajban vagytok, mert nem tudjátok kiét kellene (én meg nem mondom meg)!”
 • 67. morci 2009. augusztus 09. 22:16
  „ennyi sok rossz indulattal,csak rákdiagnosztikán találkozni...”
 • 66. M_R 2009. augusztus 09. 22:10
  „moderálva”
 • 65. 620829 2009. augusztus 09. 21:03
  „flexi...te kis náci vadász...a cinkos az aki szemet húny a selejtek vergődése felett, az öregasszonyfeldarabolók felett.....a gyilkosság definiciója szerint lehet ilyen és olyan...a tárgya szerint...lásd önvédelem és társai....azért kiváncsi lennék egyszer rád élőben, hogy mitől lettél ennyirre torz szemléletű....de ez legyen a te gondod my friend...”
 • 64. atipusos 2009. augusztus 09. 20:26
  „Száz milla a nyomravezetőnek : száz milla a BKV-s humánpolitikai vezérqrvának!
  Magyarország 2009! Arány és iránymutató!”
 • 63. flexsnake 2009. augusztus 09. 20:07
  „moderálva”
 • 62. 620829 2009. augusztus 09. 20:05
  „M-R...CSAK EGYET TUDOK VELED ÉRTENI!!!.....A FELAJÁNLOTT PÉNZT MEG MI ADJUK ÖSSZE...NEM NEVETSÉGES...AZÉRT FIZETNEK A PÉNZÜNKBŐL, HOGY A MINKET ZAKALATÓ KISEBBSÉG GYILKOSA MEGKERÜLJÖN......NEVETSÉGES.......ÉN TUDOM, HOGY KINEK DRUKKOLOK.....HAJRÁ FRADI!!!...MIKOR FOGNAK MÁR VÉGRE AZ ULTRÁK ÖSSZE???”
 • 61. flexsnake 2009. augusztus 09. 20:04
  „moderálva”
 • 60. Léni 2009. augusztus 09. 19:48
  „18. Lakas. Te még angolul sem tudsz? Válthatunk:Chamudi Lakas! gádol zona.”
 • 59. M_R 2009. augusztus 09. 19:07
  „moderálva”
 • 58. savos 2009. augusztus 09. 18:31
  „moderálva off”
 • 57. siriusilant 2009. augusztus 09. 17:58
  „moderálva”
 • 56. M_R 2009. augusztus 09. 17:51
  „moderálva”
75 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felébresztik a kómából Bujtort

Noha még mindig a veszprémi kórház intenzív osztályán ápolják, már jobban van Bujtor István. Tovább olvasom