Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Zárt ülést tart az MSZP választmánya szombaton

Zárt ülést tart szombaton a Magyar Szocialista Párt Választmánya. A tanácskozáson Gyurcsány Ferenc pártelnök, miniszterelnök ad tájékoztatást az aktuális politikai helyzetről.
Simon Gábor, az MSZP Választmányának elnöke a Független Hírügynökségnek elmondta: bár nem biztos, hogy napirendre kerül, de vannak szándékok arra, hogy tárgyaljanak az SZDSZ-szel való egyeztetések formájáról.

Még a hét elején Kiss Péter, az MSZP alelnöke, kancelláriaminiszter azt mondta: a kérdést meg fogják vitatni a szombati ülésen. Korábban Gyurcsány Ferenc azt javasolta, hogy az MSZP Országos Választmánya az SZDSZ Országos Tanácsával egyeztessen a következő két év mindkét párt által támogatható politikájáról.

Simon Gábor azt mondta, a rendkívüli kongresszus összehívása nincs napirenden. A kérdést ugyanakkor bárki felvetheti, de a választmány elnöke nem hiszi, hogy döntés születhet róla.

Olvasóink írták

 • 8. Kapuvári 2008. április 12. 17:46
  „Ejj-ejj fercsibohóc,hát nem látod,hogy egyedül maradtál a bandáddal?kinek akarsz a miniszterelnöke lenni?a lendvai ildinek?nem baj,törpepárt lesz belőletek is,ha így megy tovább!”
 • 7. anonym 2008. április 12. 17:35
  „Ferinek javasolom a zárt osztályt!”
 • 6. SOPRONI NŐ 2008. április 12. 16:00
  „OLYAN ZÁRT LEGYEN, HOGY KI SE JÖJJENEK TÖBBET. KENYERET MEG VIZET MAJD ADUNK BE NEKIK.ÉS OTT BENT ELLEHET GONDOLKODNI A SZEGÉNY EMBEREK MINDENNAPOS GONDJAIN.”
 • 5. Cella 2008. április 12. 14:44
  „Mit gondoltok? Miért épültek a luxus magánbörtönök?”
 • 4. matriné 2008. április 12. 14:07
  „Hohó! Hát mit gondoltok, kedves olvasótársaim ezek csak úgy elmennek? Majd előbb kiseprik végkielégítésüknek az állami kasszát! Magyarországon az a szokás, hogy az elkurók hatalmas végkielégitéseket szavaznak meg egymásnak! Természetesen a pajzosok sorfala mögtött húzzák el csíkot! Felelősségrevonás , hát meg mit nem? Hogy képzelik talán a saját választott(hűbéres) bűnüldözés fogja megbüntetni Őket?”
 • 3. Tamaska 2008. április 12. 13:30
  „Nyugodtan nyugdíjba mehetnek? Azt nem! Hol van a felelősségrevonás? Rendszerváltáskor is elmeradt!”
 • 2. maci52 2008. április 12. 12:38
  „A gond a kövekező,zárt ülést a Csillagban kellene tartaniuk,mert ezeknek ott a helyük.Egyszerűen nem értik meg,vége,lejárt az idő,tovább nem lehet hazudozni,ámítani.Szép volt fiúk,meg van mindenetek,kocsi,nyaraló,ház,lakás,készpénz,külföldi banszámlákon is.Nyugodtan nyugdíjba mehettek,és soha többé ne gyertek vissza a közéletbe.”
 • 1. Szinopszis 2008. április 12. 10:24
  „Tanácskozhatnak! Már a befektetők is az ellenzék felé fordultak. Baloldali emberek támadják a Gyurcsány-kormányt ellenzéki médiákban! A politikai fordulathoz is válság kell!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vádemelés az őrhalmi tanárverők ellen

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette, valamint könnyű testi sértés vétsége miatt… Tovább olvasom