Délmagyar logó

2017. 11. 18. szombat - Jenő 5°C | 8°C Még több cikk.

A nagy Csongrád megyei medence vadászat!

A hőségre való tekintettel, medencével felszerelt ingatlanokat keresgéltünk a megyében. Garázs kivételével mindent találtunk. Egy jó csobbanás egy mezőgazdasági ingatlan vizében valaki?

Kétféle ember létezik: aki szereti a statisztikákat és aki nem. Mi az előbbi csoportosuláshoz tartozunk, épp ezért állítottuk össze ezt a hiánypótló kimutatást az Ingatlanbazár.hu oldalán található, megyei hirdetések alapján.

A kulcsszó: MEDENCE!

 

 

Egyébként ha jártak mostanában nagyobb típusú áruházban, vagy mondjuk a három betűs barkács üzletben, Önök is tapasztalhatták, hogy a nép úgy viszi a felfújható fürdőalkalmatosságokat, mint a cukrot. Mi most azoknak segítünk, akik strapabíróbb hűsítő megoldást keresnek.

Talán nem meglepő, hogy “Ház" kategóriában van a legtöbb találat. 91 hirdetés szövegében szerepel a medence szó, ezzel is csábítva az érdeklődőket. A második helyezés a “Lakásoké", míg a bronz érmen az “Üzleti és Mezőgazdasági ingatlanok" osztoznak. Őket követi még 2-2 találattal a “Nyaralók" és “Telkek" kasztja.

És hogy még színesebb legyen az adathalmaz, kiadó kategóriában egy Családi ház és két Üzleti ingatlan is akad Csongrádban!

 

 


A részletes kínálatért kattintson ide! Aztán pénztárcától és igényektől függően válasszon magának medencét. Valami ingatlannal…

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csongrád volt polgármestere próbálta kihúzni a Tiszába fulladt férfit

Molnár József azt mesélte: 60 éve horgászik, de most egy darabig nem fog kimenni a Tiszára. Tovább olvasom