Délmagyar logó

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -4°C | 1°C

Az év arca lehet Szilaj Varga Nóra

Csongrád - Nem „villantott", amikor versenyfeladatként koktélruhában kellett kiszállnia egy sportkocsiból Szilaj Varga Nórának. A 19 éves csongrádi lány két szépségversenyen, az Index Év arcában és a Miss Internet Hungaryn is döntőbe jutott.
Több mint ezer jelentkezőből már csak 13-an vannak versenyben az egyik leglátogatottabb magyar internetes portálon, az Indexen működô Velvet „Év arca" címéért. „Egymillió forintot és a hazai celebek világának értelmében hírnevet szerezhet magának a győztes" – hirdeti a portál, bemutatva a jelölteket, köztük egyetlen Csongrád megyeiként Szilaj Varga Nórát. A 19 éves, csongrádi lány három rostán jutott a legjobbak közé: előbb az első 120-ba, s Szipál Péter fotós stúdiójába került be, az elkészült portfólióval pedig a középdöntőbe, 44 társával együtt. Tavasszal, a középdöntőben aztán napi bontásban három lány közül választhattak az Index olvasói, akiket Nóra is megbabonázott: a legjobb 15 közé szavazták.
– Az Iwiwen, egyik ismerősöm üzenetében láttam meg a felhívást – meséli Nóra, akiről tavaly készült az első fotósorozat, majd a delmagyar.hu Nap szépe rovatában is szerepelt. Kacérkodik a fotómodellkedéssel. A verseny eredményhirdetése előtt felkészítő tábor várt rá, egy balatonszemesi wellnesshotelben. Csütörtökön ért véget a vetélkedőkkel, kreativitást mérő feladatokkal tűzdelt program.

Szilaj-Varga Nóra

– Volt, hogy egy sportkocsiból kellett kiszállni koktélruhában és magas sarkúban úgy, hogy a környéken álló fotóshad ellenére ne „villantson" semmit az ember. Egy interjúban pedig direkt hülye kérdésekre kellett válaszolni, például: mikor olvad el a hó? – meséli. Mivel két lány időközben búcsúzott, így 13-an maradtak a fináléra, amely május 22-én lesz – másnap Nóri egy másik szépségverseny, a Miss Internet Hungary döntőjében is szerepel. Nóri tehát az év arca lehet:
„vigyora" a büszkesége – a szokásosnál jóval szélesebb mosolyt ő maga nevezi így. Szerinte a férfiaknak fontos, hogy egy nőnek szép szeme, karakteres arca legyen, de „az alakot is biztosan megnézik". Valamint azt a két kis tetovált betűt a csípőjén. – A volt barátom monogramja. Négy évig voltunk együtt, s bár szakítottunk, nagyon szép emlék – meséli, cáfolva, hogy jelenlegi párja is kapna valamilyen ábrát a testén. – Őt inkább a szívembe zártam – mondja. A csongrádi lány társaságkedvelőnek és kitartónak tartja magát, hét évig néptáncolt, ám sajnos derékfájdalmai miatt ezt abba kellett hagynia. Utána 2 év kick-box következett: a rúgása volt a specialitása, de ma már nem űzi ezt a sportot, mert – ahogy mondja – „nem igazán nőies, ha állandóan össze van verve a keze valakinek".

Talárban is jól mutatna

Nórival nem érdemes ujjat húzni, s nemcsak fizikailag, hanem jogi úton sem: jogi asszisztensnek tanul ugyanis a Szegedi Tudományegyetemen – büntetőügyvéd szeretne lenni. – Pont azért, mert férfias hivatás, és bizonyítani akarom, hogy nőként is megállom a helyem – vall „missziójáról".

Olvasóink írták

 • 5. dragboyz 2009. május 15. 13:47
  „Szerintem ez a lány nagyon átlagos ahhoz, hoy év arca lehessen! Szép, de nem versenyre....”
 • 4. Logaritmus 2009. május 10. 15:16
  „Ha ugyved szeretne lenni, akkor kicsit eltevesztette a hazszamot mert rossz oskolaba iratkozott be. A szepsegversenyen sok sikert!”
 • 3. Ben81 2009. május 10. 14:45
  „Év arca? Milyenek lehettek a többi jelentkezők :):)
  Semmi tűz vagy báj..van és kész(de ebből nagyon sok rohangál ám)..nem egy nagy különlegesség.”
 • 2. Power 2009. május 10. 14:13
  „Egy büntetőügyvédnek nem elég csupán a "büszkeség", erkölcsileg, emberileg is a toppon kell lenni. A szakmai tudás édeskevés ezek nélkül.”
 • 1. turboman 2009. május 10. 13:54
  „tucatból nyolcadik”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Indul a szezon a Körös-torokban

Csongrád - Hétvégén már ellephetik a napozni vágyók a csongrádi Körös-torokot: nyárias időt ígérnek, és a homokpad is előbukkant a víz alól. Tovább olvasom