Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 21°C | 35°C Még több cikk.

Bicskával támadt terhes élettársára

Csongrád - Rátámadt 7 hónapos terhes élettársára egy férfi Csongrádon – bicskával meg is sebesítette az asszonyt, aki negyedik közös gyermekükkel várandós. A családtagok elmondása szerint a pár viszonya a kezdetektől viharos volt. Az édesanya az eset után elutazott a gyerekekkel, a férfit a szentesi pszichiátrián kezelik.
Összeverekedett hét hónapos terhes élettársával egy csongrádi férfi hétfő reggel – közölte a rendőrség. A 27 éves R. Ferenc később egy bicskával megsebesítette az asszony karját, és kivágott néhány tincset a hajából. A nő sérülései nem igényeltek orvosi ellátást.

Az eset a férfi szüleinek Erzsébet utcai házában történt. – A fiatalok a megismerkedésük első pillanatától mindig veszekedtek, nem tudnak kijönni egymással, már többször szakítottak, de újra és újra egymás mellett kötnek ki – hallottuk a családtagoktól. Öt-hat éve vannak együtt, elég zűrös a kapcsolatuk, csúnyán beszélnek egymással. A gyerekek 3, 4 és 5 évesek, a hétfői esetet a szobából hallgatták végig, tudtuk meg. Az asszony a tettlegesség után kiszaladt az utcára, onnan hívta a rendőrséget.

– A fiatalember a feleségem osztályába járt. Igen szerény körülmények között élnek, de jóravaló, iparkodó család. Ferenc elkezdte Pécsen az egyetemet, de egy év után otthagyta – mesélte Murányi László, annak a körzetnek az önkormányzati képviselője, ahol a család él. A fiatalember a tanulmányait akkor hagyta félbe, amikor megismerte a párját, és szinte azonnal megszületett az első gyermekük.

Úgy hallottuk: a férfinak csak az élettársával ennyire viharos a viszonya. A fiatalasszony nagykőrösi, az eset után visszament a gyerekekkel a szüleihez. A férfinak voltak rendőrségi és bírósági ügyei, mostanában egy közmunkaprogramban vesz részt. Jelenleg a szentesi kórházban, a pszichiátrián ápolják, a rendőrség vitte be oda. Onnan állítólag az élettársára utalva azt üzente, ha kijön, „ne találja otthon Csillát".

A családtagok is úgy vélik: a legjobb lenne, ha többé nem találkoznának.
R. Ferenc ellen a csongrádi rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. Kihallgatásán beismerő vallomást tett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkelhet a kisebb legénységi épület

Két vállalkozás közösen megvenné a csongrádi volt laktanyában a kisebb legénységi épületet. Tovább olvasom