Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Felszámolják a sarat az iskolánál

Csongrád - Esős időben áldatlan állapotok uralkodnak a Kozmutza-iskola környékén, mondta a januári testületi ülésen Bartókné Vincze Zsuzsanna képviselő.
Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

 
Esős időben áldatlan állapotok uralkodnak a Kozmutza-iskola környékén, mondta a januári testületi ülésen Bartókné Vincze Zsuzsanna képviselő. A tagintézményben középsúlyos értelmi fogyatékos gyermekek tanulnak, sokukat autóval hordják a szülők reggel és délután, számukra fontos, hogy az épület mellett parkolhassanak. Az iskolát csapadékos napokon szinte egyetlen oldalról sem lehet száraz lábbal megközelíteni: a padka minden oldalon nyomvályús, sáros. Megoldást kell keresni, mondta a testületi tag.

Egyelőre szinte lehetetlen száraz lábbal kiszállni az autóból a Kozmutza környékén.
Egyelőre szinte lehetetlen száraz lábbal kiszállni az autóból a Kozmutza környékén.

Hajdú László intézményvezetőtől megtudtuk: – A csapadék egyelőre nem tud elfolyni, így először ezt kell orvosolni. Vízgyűjtő aknát építünk, majd feltöltjük a padkát aszfalttörmelékkel. A kivitelezés végső időpontjaként az április 15-i dátumot jelöltük meg, ennél azonban lényegesen hamarabb el szeretnénk készülni. Amint az idő engedi, elkezdjük a munkát – jelentette ki a cég vezetője. Hajdú László hozzátette, a Nagyboldogasszony-iskolánál már feltöltötték a sáros mélyedést, amelyre korábban szintén érkezett panasz.

Olvasóink írták

 • 4. köröstorok 2013. február 23. 19:52
  „Komolyan mondom, nevetségesnek tartom, hogy egy újságcikk témája az legyen, hogy egy képviselő végzi a munkáját. Teljes pozitív megvilágításban, dicsérendőként ez jön le a cikk első bekezdésében. Erre tényleg nem lehet azt mondani, hogy nem tetsző a cikk szellemisége.”
 • 3. nie 2013. február 18. 05:48
  „Talán a vezetőség is tehetne valamit, igaz a többi tagiskola körül van rendes járda, út. Itt pedig figyelnek a gyerekre is, talán ez a fontosabb! A környék rendbetétele is fontos lenne, az biztos.”
 • 2. keletaru 2013. február 15. 21:42
  „Ja és a körös torokban is ! Fizető vendégek e miatt maradnak e .........pedig most jöhetnének nincs szúúúnyog meg szabika sem !!! Üdv Kuci”
 • 1. Norbi56 2013. február 15. 20:42
  „Éppen ilyen állapotok uralkodnak a bökényi óvoda körül is ..Az ételszállító autó a járdán jár be így már az is töredezik és vastagon sáros, a távfűtés aknatetejét, és csatornáját már összetörte. Az óvoda megközelíthetetlen, oda sem mentő sem tűzoltó nem tudna bejutni.Viszont a zöld műanyagborítás jól mutat a töredezett és penészes főgerenda alatt és a rosszul záródó alumínium ajtó előtt. Sajnos ide nem jár egyik képviselőnek sem a gyereke, sőt erre képviselő vagy tisztségviselő sem jár!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hozzáfogtak a csongrádi gáthoz

A régi Szeviép-telepet, amelyet az önkormányzat tavaly megvett a felszámolótól, most kibérelte a gáton dolgozó kivitelező. Tovább olvasom