Délmagyar logó

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 21°C | 34°C Még több cikk.

Három napig mulat Csongrád

Elkezdődött a XXXIII. Csongrádi Napok, és ezzel együtt az V. Tánc és Zene Nemzetközi Fesztivál.
A rendezvénysorozat a fesztivál résztvevőinek felvonulásával kezdődött meg, mely a Dob utcától a Polgármesteri Hivatal előtt felállított színpadig tartott. A sort a hagyományokhoz hűen Csongrádi Fúvószenekar nyitotta meg, majd őket követték a táncos és zenész csapatok.

Tánc és Zene fesztivál Csongrádon - GALÉRIA

Kőrösi Tibor polgármester megnyitója után elkezdődtek a színpadi programok. Az első napon Lengyel- és Törökországból érkezett csoportok adtak műsort a sok száz fős közönségnek. A következő két napon szintén 18 órakor kezdődik a felvonulás, majd 19 órakor a színpadi produkciók várják az érdeklődő közönséget.

Olvasóink írták

  • 1. tromi 2012. július 30. 09:13
    „Gyalázat ez a szervezés! A város honlapra 3 nappal korábban került ki a rendezvény hirdetése, ha nem sétálunk bent a városban, nem is tudunk róla!Érdekes, hogy a szentesi augusztusi szárnyas fesztiválról igen, a szeptemberi lecsó főző versenyről is el tud érni a hír, de egy csongrádi rendezvény sem érhető el egy hétnél hamarabb. Ha nem megyek el a művházba, akkor nem is látnak szívesen...A kispiacnál miért nem lehet kirakni egy program táblát? Vagy van hirdető tábla is?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szombati kocogás

A Kocogó Klub tagjai szombaton 17 órakor találkoznak a megszokott helyszínen, a sportpályán az evezős csónakház előtt. Tovább olvasom