Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 3°C Még több cikk.

Legyen a társasház gondja az útjavítás

Csongrád - Nagyon rossz állapotban van az az út, amely az OTP mögött halad, és a művelődési központ nagykapujához visz – interpellált a legutóbbi csongrádi testületi ülésen Máté Attila képviselő.
Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

Az aknatetők kiemelkednek az útfelületből, emberre és autóra is veszélyesek, meg kell tudni, kinek a kötelessége rendbe hozni, jelentette ki. Kőrösi Tibor polgármester azt felelte: tudomása szerint az útszakasz magánterület, a társasház tulajdonában van. Véleménye szerint még a korábbi városvezetés idején zajlott a területen a csatornázás, akkor azért emelték ki az út síkjából a csatornatetőket, hogy később újabb aszfaltréteg kerülhessen a felületre. – Választani kellett, hogy a piroskavárosi iskolában aszfaltozzák le az udvart, vagy pedig ezt a területet, végül a társasház mögötti rész elmaradt. Az ingatlanban üzletek működnek, amelyek bérleti díjat fizetnek, ebből lehetne esetleg finanszírozni az út rendbetételét – javasolta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kitapossák a kerteket az eltévedt autósok

Az üzemeltető Pure Music Kft. és a városellátó intézmény kezdeményezésére szerveztek a napokban egy lakossági fórumot a Körös-torokban. Tovább olvasom